IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum e pe alte forumuri? Cite alte forumuri ati mai frecventat?, Adaptarea la viata pe forum...Sau mariajul cu lumea virtuala
Cum e pe alte forumuri?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 50
Guests cannot vote 
jolie
post Aug 12 2007, 06:05 PM
Post #71

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu nu prea agream forumurile pt femei, aruncam o privire...mi se pareau aiurea... dar,m-am oprit la asta pt ca mi-a placut. Dar mai stau pe 2 forumuri de animale, si urmaresc, fara sa particip la discutii pe un forum"foto"
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Aug 17 2007, 12:54 PM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

pe forumuri pt animalute intru si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andria
post Oct 4 2007, 01:29 AM
Post #73

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta)
Member No.: 2,352

mai sunt pe inca 2 forumuri... nu dau nume...ideea e ca e bine pe unul mai am putin si fac un an de cand sunt membru... si m-am atasat foarte mult de membrii de acolo, chiar mi-am facut si o prietena buna - cel putin asa imi place sa cred- in rest atmosfera era superba... spun era pt ca de la un timp s-a schimbat mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pacat!

+Quote Post
Crynna
post Oct 7 2007, 08:03 PM
Post #74

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,371

Eu nu am scris pana acum pe niciun forum. Aici amajuns intamplator.Am cautat pe google o informatie si asa am ajuns aici. Am citit postari de pe cateva forumuri si nu mia placut pentru ca sunt certuri.Am detectat un soi de disperare de a fi No 1.Am frunzarit acest forum si pentru ca nu am descoperit certuri, tachinari..am postat si eu. Imi place si de cate ori voi avea timp liber voi mai intra. Imi place sa comunic intr-un climat de armonie, asa cum este si la locul meu de munca.

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 14 2007, 10:18 PM
Post #75

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Primul forum pe care am intrat a fost cel al revistei Cosmopolitan. Acolo am fost activa ceva vreme, pana cand a devenit aiurea si am plecat.
A devenit atat de aiurea, ca l-au si desfiintat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2007, 10:21 PM
Post #76

Membru de Onoare

Member No.: 265

Aoleu Nimphe, batai cu bulbuci? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Dec 17 2007, 12:04 PM
Post #77

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

eu mai sunt pe un forum de animalute si unul de sport. dar asta-mi place cel mai mult fiindca este complet (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 20 2007, 10:03 PM
Post #78

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

mai sunt pe miresici.ro... nu foarte activa recunosc....dar in ultima vreme au aparut niste idei despre conspiratii, spionaj, clonare (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) etc cel putin penibile in care sunt implicate si moderatoarele din pacate asa ca parasirea acelui forum a fost prima mea rezolutie pe 2008!
plus ca cea mai mica discutie in contradictoriu ajunge la cosul de gunoi chiar daca nu sunt jigniri. adica pentru ce exista discutiile pe forum, sa apara cate un lider de opinie si supusii lui? sa nu ma certati prea tare pt barfa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar cine a fost pe acolo stie....

+Quote Post
aaerdna
post Feb 28 2008, 09:36 PM
Post #79

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3,392

Pai asta suna ca o invitatie pe alt forum,sau ce ca nu imi dau seama. eu stau aici,ca imi place! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) nu vin,stau o zi apoi imi iau jucariile si plec pe alt forum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 28 2008, 10:01 PM
Post #80

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Aaerdna, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 01:25 AM