![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Maat, esti scumpa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mie imi spui? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul asta nu e despre mine, asa ca lasati periatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Topicul asta nu e despre mine, asa ca lasati periatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu e periat maat!Esti chiar super!Ok hai ca aici e deja off topic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
A! Mi-am amintit ce ma mai scoate din sarite pe alte forumuri: faptul ca azi postezi si tu ca omul guraliv si dornic de o vorba la cafeluta de dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) si ti se raspunde peste o saptamana jumate.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu e nimeni obligat sa raspunda la foc automat... Ia gindeste-te tu la cita lume ai raspuns imediat ce a postat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E perfect normal sa se intimple asa, depinde de subiectul abordat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Totusi, forumul nu e chat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La noi se raspunde aseasea imediat, pentru ca noi suntem altfel! Muhaha (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Vroiam sa subliniez faptul ca pe elady , e deja formata o comunitate. Si intr-un fel sau altul fiecare empatizeaza cu problemele celorlalti. Ne bucuram, ne intristam, dam sfaturi. Nu-i vorba sa se raspunda la foc automat dar cand vezi ca activitatea unui forum se rezuma la 3 posturi pe zi , parca nu-ti mai vine sa calci pe acolo. Repet, mie imi place sa-mi beau cafeluta pe aici. Mai citesc colo, mai scriu nitel dincolo. E o modalitate placuta de a petrece o pauza in zi. Dar asta si pentru ca oamenii isi dau silinta. E intr-un fel ca o prietenia dincolo de viata virtuala. Orice prietenie trebuie intretinuta DAR cu "efort" si "interes" de ambele parti. Nu ai cum sa te "bagi in seama" daca nimenui nu-i pasa referitor la ce ai tu de spus. Din punctul asta de vedere spuneam ca e enervant sa vezi ca azi spui un lucru si reactia apare cu intarziere de o saptamana...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde si cat de urgenta e intrebarea, daca e ceva ce nu poate astepta cum ar fi o problema si putem da solutii mi s ar parea neadecvat sa nu se raspunda
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si mai tropai pe about.com/ Italian language, da-i un forum american plin de "muraturi" peste 50 ani, plicitisiti de viata. Apropo de asta, doctoresa e mult mai curajoasa decat mine. Eu mi-am incercat norocul pe un site-forum care are variante in limba franceza/spaniola/germana si engleza. Cele in franceza si spaniola m-au tentat si citeam cu nesat articole, topice tot ce prindeam. Cand am vrut sa si raspund la unele din discutii mi-am dat seama ca raspunsurile mele nu s-ar fi pupat cu restul. Adica as fi scris ceva corect lingvistic, dar batranicios, exact cum am invatat la scoala. Dar total nepotrivit cu modul in care se scria pe forumurile respective. Am incercat, dar nu m-a lasat inima sa stalcesc cuvintele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi se parea c-as fi jignit fostele profesoare. Asa ca am refuzat sa ma integrez, iar acum nu mai intru decat pe site unde inca se respecta scrierea corect-gramaticala. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, eu sunt convinsa ca nu ma exprim 100% corect din pct de vedere gramatical, dar imi place sa stau la taclale cu oamenii, iar taclalele astea intr-o limba straina imi dau incredere in mine. Si nu ma pot abtine sa nu fac o gluma.
Acum astept sa lanseze unul din "baietii" de pe forum, asa cum au promis, concursul "cea mai frumoasa privire", asta ca un reply la concursul lansat de mine pt baieti "Cele mai frumoase picioare". Ma pregatesc intens, trebe sa am o privire gen "Greta Garbo" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sper sa-mi iasa pasenta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da' i-am anuntat deja ca sunt f pretentioasa in privinta premiului! Daca nu-i cel putin o geanta din piele de crocodil vanat de Mr Arizona, nu mai discut cu ei! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 10:47 PM |
|