![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-am luat inima-n dinti si-am mers iar la cosmetica dupa cativa ani de absenta
cosmeticiana o araboaica Faika foarte constiincioasa, mi-a placut mult cum m-a alintat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... apoi m-a bagat un pic in sperienti cu intrebarea `vrei sa-ti aranjez putin sprancenele?` intai am spus ' cah!' cu gandul la o experienta mai veche unde o cosmeticiana foarte buna era nula in dat forma sprancenelor, mi le-a pensat intr-un hal de paream mirata fara sa fiu de fapt..cam asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... pana la urma am acceptat si spre placuta mea surprindere mi le-a pensat frumos si mi le-a tuns pe ici pe colo ... eu firele care incheie sprancenele spre interior nu le pot culca, stau drepte ca niste brazi si ea le-a tuns in asa fel incat spranceana pare o linie continua ... nu prea explic eu foarte clar insa ideea de retinut este ca le-a tuns si in locuri unde nu ma asteptam sa se poata. the (happy) end |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
The happy end with no picture? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
The happy end with no picture? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pai n-am inainte si dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, acum sint inca in plina modelare sa vad daca reusesc sa le pastrez forma sau mi-o casuna pe ele si le ciufulesc iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si mie imi vine greu sa nu ma bag cu penseta peste pensatul cosmeticienei. Asta pentru ca ma enerveaza sa imi creasca cate un fir ici colo si sa astept THE DAY cand trebuie sa merg la salon. Plus ca nu am intotdeauna timp si-atunci...o comit.
Odata am facut-o big time, la modul ca mi le-am subtiat foarte mult si apoi spre disperarea mea a trebuit sa stau "stufoasa" pana mi-au crescut uniform si m-am dus tot la cosmetica. Ma ingrozesc si acum cand vad poze din lunile "stufoase" . E greu sa ai rabdare si nervi sa astepti sa iti creasca sprancenele. In viziunea mea , sprancenele "cantaresc" foarte mult cand vine vorba de armonia fetei. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si eu am probleme mari cu sprancenele mele...pana acum eu ma pansem ma tundeam, dar nu arata prea grozav, as vrea mult sa ma duc la un profesionist sa ma penseze, dar nu stiu unde, si dupa experientele negative pe care le-am auzit imi este si frica putin...
Este cineva din Cluj? N-mi puteti recomanda pe cineva? As fi foarte recunoscatoare!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca vorbiram zilele trecute la jurnalul de machiaj despre minunatele mele sprancene, azi m-am hotarat sa iau penseta in mana si sa incerc sa rezolv problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Le-am mai subtiat un pic spre coada si le-am mai arcuit o tzara, insa nu pot face mai mult de atat, am sprancene dificile si asta mi-au spus toate cosmeticienele. Am incercat si cu creion in diverse nuante insa tot mi se pare ca nu se potrivesc cu fata mea cand sunt mai accentuate... Inainte: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_1976.jpg) Dupa: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_2086.jpg) Sper sa observati diferenta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aaaa, si scuzati moaca nearanjata, m-am pensat dupa ce m-am demachiat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ai ochii si mai frumosi nemachiati! mie mi se pare un progres evident, cu puuutin creion si sunt perfecte (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie dar nu e musai sa folosesti creion. Exista farduri speciale pt sprancene. Cu fard poate ar fi mai ok in cazul tau.
Si ai mai putea incerca un truc. Desi rare, sprancenele tale sunt destul de lungi, de aia par nearanjate. Asa ca piaptana-le in sus cu un creion din ala cu periuta la capat si scurteaza-le nitel cu foarfeca. Progresiv asa, ca sa nu exagerezi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu le-as mai subtia si mai mult ca sa iasa culoarea ochilor in evidenta: acum privirea e atrasa de sprincene mai mult decit de ochii aia superbi ai tai.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc pentru sfaturi si de complimente! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O sa mai incerc incet incet una-alta, inca nu stiu sigur ce o sa le mai fac dar o sa incerc sugestiile voastre. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:37 PM |
|