IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sprancenele
Cleo
post Mar 1 2008, 07:37 PM
Post #51

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

mi-am luat inima-n dinti si-am mers iar la cosmetica dupa cativa ani de absenta

cosmeticiana o araboaica Faika foarte constiincioasa, mi-a placut mult cum m-a alintat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... apoi m-a bagat un pic in sperienti cu intrebarea `vrei sa-ti aranjez putin sprancenele?` intai am spus ' cah!' cu gandul la o experienta mai veche unde o cosmeticiana foarte buna era nula in dat forma sprancenelor, mi le-a pensat intr-un hal de paream mirata fara sa fiu de fapt..cam asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...

pana la urma am acceptat si spre placuta mea surprindere mi le-a pensat frumos si mi le-a tuns pe ici pe colo ... eu firele care incheie sprancenele spre interior nu le pot culca, stau drepte ca niste brazi si ea le-a tuns in asa fel incat spranceana pare o linie continua ... nu prea explic eu foarte clar insa ideea de retinut este ca le-a tuns si in locuri unde nu ma asteptam sa se poata.

the (happy) end
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 1 2008, 07:46 PM
Post #52

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

The happy end with no picture? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 2 2008, 05:03 AM
Post #53

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(sweet_girl @ Mar 1 2008, 12:46 PM) *
The happy end with no picture? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

pai n-am inainte si dupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oricum, acum sint inca in plina modelare sa vad daca reusesc sa le pastrez forma sau mi-o casuna pe ele si le ciufulesc iar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 2 2008, 09:01 AM
Post #54

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Si mie imi vine greu sa nu ma bag cu penseta peste pensatul cosmeticienei. Asta pentru ca ma enerveaza sa imi creasca cate un fir ici colo si sa astept THE DAY cand trebuie sa merg la salon. Plus ca nu am intotdeauna timp si-atunci...o comit.
Odata am facut-o big time, la modul ca mi le-am subtiat foarte mult si apoi spre disperarea mea a trebuit sa stau "stufoasa" pana mi-au crescut uniform si m-am dus tot la cosmetica. Ma ingrozesc si acum cand vad poze din lunile "stufoase" . E greu sa ai rabdare si nervi sa astepti sa iti creasca sprancenele. In viziunea mea , sprancenele "cantaresc" foarte mult cand vine vorba de armonia fetei.

+Quote Post
janis
post Jun 8 2008, 11:13 AM
Post #55

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Si eu am probleme mari cu sprancenele mele...pana acum eu ma pansem ma tundeam, dar nu arata prea grozav, as vrea mult sa ma duc la un profesionist sa ma penseze, dar nu stiu unde, si dupa experientele negative pe care le-am auzit imi este si frica putin...

Este cineva din Cluj? N-mi puteti recomanda pe cineva? As fi foarte recunoscatoare!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Lexie
post Oct 22 2008, 08:36 PM
Post #56

Musafir

Pentru ca vorbiram zilele trecute la jurnalul de machiaj despre minunatele mele sprancene, azi m-am hotarat sa iau penseta in mana si sa incerc sa rezolv problema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Le-am mai subtiat un pic spre coada si le-am mai arcuit o tzara, insa nu pot face mai mult de atat, am sprancene dificile si asta mi-au spus toate cosmeticienele. Am incercat si cu creion in diverse nuante insa tot mi se pare ca nu se potrivesc cu fata mea cand sunt mai accentuate...

Inainte:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_1976.jpg)

Dupa:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/IMG_2086.jpg)

Sper sa observati diferenta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aaaa, si scuzati moaca nearanjata, m-am pensat dupa ce m-am demachiat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 22 2008, 09:35 PM
Post #57

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

ai ochii si mai frumosi nemachiati! mie mi se pare un progres evident, cu puuutin creion si sunt perfecte (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 22 2008, 10:22 PM
Post #58

Musafir

Lexie dar nu e musai sa folosesti creion. Exista farduri speciale pt sprancene. Cu fard poate ar fi mai ok in cazul tau.
Si ai mai putea incerca un truc. Desi rare, sprancenele tale sunt destul de lungi, de aia par nearanjate. Asa ca piaptana-le in sus cu un creion din ala cu periuta la capat si scurteaza-le nitel cu foarfeca. Progresiv asa, ca sa nu exagerezi.

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2008, 11:01 PM
Post #59

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu le-as mai subtia si mai mult ca sa iasa culoarea ochilor in evidenta: acum privirea e atrasa de sprincene mai mult decit de ochii aia superbi ai tai.

+Quote Post
Lexie
post Oct 22 2008, 11:18 PM
Post #60

Musafir

Va multumesc pentru sfaturi si de complimente! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O sa mai incerc incet incet una-alta, inca nu stiu sigur ce o sa le mai fac dar o sa incerc sugestiile voastre.

+Quote Post

20 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:37 PM