![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inca nu se vad, insa m-am dat mai rar, doua zile pauza, una ma dau, ca sa obisnuiesc pielea. In seara asta aplic tratamentul si cred ca las de acum numai o zi pauza. Eu mai mult de punctele negre vreau sa scap, cosulete rosii am numai din cand in cand, mai ales in perioada de menstra. Sper sa-mi fie de folos, oricum, nu are ce sa strice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
afobia, ai idee daca Dermatix-ul e bun si pentru "indepartarea" rosetii generata de acnee? Si mi-ai putea spune de unde pot sa-l procur (mai ieftin)? Thx Hei , n am mai intrat de mult pe forum [offtopic] asa ca acum abia vad msgul. Sks , mai ieftin il poti procura de undeva , nu stiu decat ca f departe din afara bucurestiului , da mi msg daca te intereseaza si o sa mi sun prietena ca sa mi spuna adresa daca o mai stie .. nu prea stiu cum arati tu ca sa mi dau cu parerea , a mea prietena avea cicatrici si erau rosii , daca la asta te referi , da , e bun , dar daca ai doar rosheatza , nu pricep , fii mai explicit/explicita ?? in acelasi tmp , daca ai cicatrici , cat de vechi sunt ? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Inca nu se vad, insa m-am dat mai rar, doua zile pauza, una ma dau, ca sa obisnuiesc pielea. In seara asta aplic tratamentul si cred ca las de acum numai o zi pauza. Eu mai mult de punctele negre vreau sa scap, cosulete rosii am numai din cand in cand, mai ales in perioada de menstra. Sper sa-mi fie de folos, oricum, nu are ce sa strice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E bine atunci daca nu au aparut nici efectele secundare adverse..inrositul pielii, descuamarea. Foarte bine ca te-ai dat cu moderatie! Doar eu stiu cat am tras dupa ce ma scapam in tubul de tratamente agresive! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, cand ma dau seara cu Boreade, sa stii ca am senzatia ca-mi arde un pic fata. Dimineata, n-am nici o pata rosie. E ok. Trebuie sa fiu totusi mai consecventa. La mine e un miracol daca reusesc sa ma demachiez, dar sa ma si dau cand cu Boreade, cand cu Retin. Saptamana trecuta am avut o forma destul de agresiva de dermatita, dar o pun pe seama stresului.
Afobia, welcome back. Chiar ieri ma gandeam de ce n-ai mai dat pe aici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
roxanica10 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am avut probl cu netu da am mai intrat de la o prietena de acasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) numai ca n'am prea comentat!
ce mai face prietena aceea care si a facut autovaccinu de la cantacuzino ? andu19 , tu ti l ai facut ? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) . Colega e mai bine, adica tenul ei e vizibil imbunatatit, dar n-a scapat totusi definitiv de acnee. A zis c-o sa mai ia ceva antibiotic. Ideea e ca acneea se mai accentueaza atunci cand nu ii e bine interior. Toti avem griji, probleme etc. La unii chestia asta se observa pe fata.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, bine ai revenit. Chiar ti-am simtit lipsa pe aici (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Sweet, am inceput sa fac tratamentul o zi da-una nu si astazi mi s-a cam descuamat pielea, am aplicat tratamentul in seara asta si cred ca maine o sa fiu ca dupa plaja, insa baba rabda, nu-i asa? Sper tare mult sa merite... Roxi, retin-a-ul afecteaza in vreun fel zonele cu dermatita? Eu am incercat sa evit unde am mici probleme (mai nou mi-au aparut patute mici la tample si pe nas, foarte putin), insa deja zonele cu dermatita sunt cu coji, nu cred ca-i recomandat sa atingi acolo, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
lxn (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) missed u!!
roxi , eu cunosc persoane care au coshuri din motive gen nedemachiere , se culca cu machiaju , aveam o colega in liceu care era machiata de o zi inainte si venea machiata dimineatza .. cu machiaju de aseara ca "eram prea obosita" .. eu primul lucru care il fac cand ajung acasa e sa ma demachiez si sunt o obsedata! imi ia pe putin 15 min demachierea caci sa fiu sigura ca am scos tot machiaju , si de'oi fi obosita moarta sau venita de pe nush unde la nush ce ora , nu pot sa dorm daca nu m am demachiat 100%!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, sa stii ca ar trebui sa ocolesti zonele cu dermatita cand te dai cu Retin A. Agreseaza prea mult pielea, care-i deja agresata de dermatita.
Eu aseara m-am dat cu Boreade, si m-am dat pe toata fata. N-am observat sa se fi agravat dermatita, care-i pe trecute acum (stiti voi...doar pentru putin timp). Afobia, ai perfecta dreptate. Tu esti mai tanara, ai energie. Mie mi se intampla sa am unele zile la serviciu devoratoare de energie, ajung la 21 acasa si abia mai pot sa mananc niste fructe. Reusesc sa-mi iau laptopul in brate si sa mai ma uit pe aici pe forum, dar adorm rapid. Sa stii ca probabil cosurile mele din barba, cam tot pe motivul asta (nedemachiere) cred ca apar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de confirmare, Roxi. M-am gandit eu ca nu-i o idee buna sa dau pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici eu nu suport sa adorm machiata, ma simt murdara, pur si simplu. Cred ca, in cel mai rau caz, mi se intampla o data intr-un an sa nu ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:33 PM |
|