![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Rox, era bine daca era indragosteala. E ceva ciudat, ceva ce e once in a lifetime (sau cel putin asa da impresia), dar sa moara dusmanii mei (sic!) ca nu stiu ce e. E chestia ca nici nu e cazul de o relatie in care sa ne implicam prea tare, ca eu plec in 2-3 saptamani si mai vin la anul!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cand e sa te apuce, apai nu te intreaba ce planuri ai. Oricum o sa-ti dai seama ce e si cand zici ca nu te implici uite asa usurel, usurel te implici pana esti peste cap. Daca e inlove atunci e frumos si merita sa savurezi fiece clipa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
phili, succes la interviu!!
Fluturel, mie chiar a altceva imi suna...indragosteala, e aia cu scantei, cand nu-l cunosti pe celalat...adicatelea te indragostesti de dragul dragostei, si de ce crezi ca ar putea fi... Dar la tine, in cazul in care deja il stii si sunteti prieteni de multa vreme, e clar ca e si ceva afectiune. Nu-mi dau seama care din voi doi doreste mai mult sa schimbe prietenia... Ai mare grija, ca pot fi doua variante, una in care sa iasa ceva super, si alta in care sa fi f. dezamagita...dar cred ca stii si tu variantele astea, ca altfel n-ai avea starea asta. Lasa lucrurile sa curga, mai bine incearca sa faci altceva ca sa-ti iei gandul, relaxeaza-te, fa ceva ce te bucura pe tine cel mai tare si nu-l implica si pe el (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Tin pumnii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) p.s. mai fetelor, am si eu o rugaminte la voi, referitor la "a fi" cand se scrie cu doi "i" daca aveti vreun link pe internet sa ma lamureasca ar fi super. Ca tare imi e ca am inceput sa le stalcesc si nu vreau sa gresesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa. pai l-ai scris corect. zice una si mai uituca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu asa stiu ca daca e forma imperativa e "fii", daca nu, e "fi". te-am lamurit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) au trecut cam multi ani de cand n-am mai facut gramatica. fluturas, asa zic si eu, lasa sa curga si vezi ce se alege. philia, bafta! tin pumnii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) for all (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) P.S. si eu stiam ca-ti alegi baba. eu mi-am ales-o pe cea de azi (este primul an in care imi amintesc). a fost o zi destul de insorita pe-aici, doar cu niste norisori. acum, doar n-oi pluti un an intreg, trebuie sa mai fie si cate o mica cearta, sa fie mai palpitanta viata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 5 2008, 02:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
aha, mersi de lamuriri.
cel mia ciuda mi-e ca eram cea mai tare la gramatica...imi placeau la nebunie analizele gramaticale. Dar nah...ca se mai "prosteste" omul... zi asa, cu norisori, macar putina "pasiune" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata fetele!Acum sa trezit si moa,adica eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i220.photobucket.com/albums/dd239/eli46_bucket/87japt2.jpg) Phili succes la interviu !!! Iti trimit un inger sa te pazeasca: (IMG:http://i260.photobucket.com/albums/ii32/emotic_instant/a.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Haaa... pai asta ma ispiteste nu ma pazeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata! Haaa... pai asta ma ispiteste nu ma pazeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atunci sa-ti dau altul? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ma simt sexi in dimineata asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
de ce?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:29 PM |
|