![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tocmai am aflat si ca o prietena foarte buna pleaca din tara pentru 8 luni de zile. Pe 24 martie. Stiam ca pleaca, dar nu asa repede (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Incep sa dau dreptate zicalei: nu te atasa de nimic ce nu poti lasa in 5 minute. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Szi, sanatate tatalui tau! Albi, o sa fie bine! Acum doua saptamani, fratele prietenei mele a facut accident. Ma rog... l-a lovit un putoi de 18 ani de i-a facut masina acordeon (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar uite ca e bine!
E o vreme oribila aici! E frig si sta sa ploua. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vreau sa plec mai repede (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pe mine ma doare o ureche (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O fi pe fond nervos...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Iote ca a venit si pauza care mi se pare din ce in ce mai scurta...
sunt din ce in ce mai sictirita de situatia de aici, dar asta e..am un permanent tremur in stomac, cred de nervi. se pare ca se manifesta diferit starile de nervi...care cu urechea, care cu stomacul... vreau weekend...care si asta pare din ce in ce mai scurt.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
eu vreau sa plec intr-o tara calda:Bali - destinatia visurilor mele sau Buenos Aires (orasul care nu doarme). As pleca de tot in Bali dar nu stiu ce sa fac acolo. Amicul care mi-a promis ca ma ajuta sa obtin un contract in Barcelona nu a mai dat niciun semn. Inca astept..
Si eu ma simt sexy ca o sa imbrac bluzita cea noua. Nu prea am eu unde si pentru cine, dar... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Pink, nu tre sa fii sexi pentru cineva anume. Fii pentru ca vrei tu, fiindca te simti tu sexi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pink, bluzita o imbraci pentru tine, nu pentru altcineva. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
eu cred ca o (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) pe colega intr-o zi. toata instabilitatea ei psihica o refuleaza pe mine. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) albi, te inteleg perfect. dar i-o coc eu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pe mine ma doare o ureche (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O fi pe fond nervos... Si pe mine ma doare. Imi vine sa plang (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) E o vreme asa urata! Ninge si ploua in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) , e fleoscaiala si e frig. Numai primavara nu e asta (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Sunt alaturi de voi in problemele pe care le intampinati! Stiti ce am facut pana acum? M-am uitat la poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Szi, da-mi voie sa zic ca nu esti de loc asa cum mi te-am imaginat! Esti o scumpa! Fetelor, cred ca un "Calendar eLady"s-ar epuiza rapid si castigurile de pe urma vanzarii lui nu ar fi deloc neglijabile. "Superbe" asta e cuvantul! |
|
|
![]()
|
|
Si cum ti-ai imaginat ca sunt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:15 PM |
|