IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

52 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sunt gravida sau nu?, Intarzierea menstruatiei; Posibilitate de a fi insarcinata?!
albinuza
post Mar 6 2008, 03:03 PM
Post #351

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

MDAAAA (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2008, 04:30 PM
Post #352

Musafir

Maat draga, eu zic asa...tot din putul gandirii mele, ca de obicei: sa scoti rubrica asta definitiv si iremediabil din urmatoarele motive de bun simt:
1. suntem deja o comunitate de femei inteligente care au dat dovada ca stiu cum sa faca sex, fara complicatii
2. in cazul in care apar totusi complicatii, stim ce pasi tb urmati
3. rubrica asta atrage "n" mimoza pudica precum mustele etc etc...
4. nu este nici un medic ginecolog in comunitatea noastra si chiar daca ar exista, sfaturile se dau in particular, de la caz la caz, in definitiv suntem unice din toate pct de vedere
5. elady nu este un site de profil
bla bla bla
Ce zici?

This post has been edited by dr_wise: Mar 6 2008, 04:31 PM

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 07:52 PM
Post #353

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Topicul (rubrica e altceva) nu poate fi scos din urmatoarele motive - tot de bun-simt:
- posturile nu se sterg decit in cazuri exceptionale (si aici nu e cazul)
- vor aparea mereu oameni noi cu aceeasi problema existentiala
- sintem un site/revista online pentru femei (forumul nu este site) iar femeile au si probleme de acest gen. Politica editoriala a siteului nu are nici o legatura cu forumul si nici nu este/a fost/va fi subiect expus dezbaterii publice pe forum.
- nu poti dicta/impune oamenilor ce subiecte sa discute.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 6 2008, 08:24 PM
Post #354

Musafir

Eu propun ceva mult mai simplu: nu avem obligatia sa raspundem nimanui care nu a cascat ochii la cele 18 pagini existente in acest topic si care pune probleme similare cu cele prezentate.

Asadar, propun sa raspundem numai intrebarilor pertinente si cazurilor care intr-adevar au o problema deosebita sau celor care cer informatii INAINTE sa faca si sa dreaga... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 08:30 PM
Post #355

Fondator eLady.ro

Chestiile astea cu propunerile parca-s sedinte de partid cu ridicat mina si scos in careu sau pus la gazeta de perete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lexie, chiar nu e nevoie de propuneri,fiecare raspunde unde si ce vrea dupa cum il taie capul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sa revenim on topic, va rog.

+Quote Post
Bia
post Mar 6 2008, 10:07 PM
Post #356

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Apropos de chestia asta cu ramasul insarcinata. Eu am vorbit cu medicul meu si am 3 ani de cand iau anticonceptionale. Luna aceasta este ultima luna in care mai iau. El a spus ca in cazul in care vrei un bebe sa-ti iei marja de 6 luni - 1 an fara anticonceptionale. Acum, eu vreau un bebe cam in 2-3 ani maxim (mai am de gasit si barbatul potrivit) si de-aia vreau sa opresc pastilele acum ca si asa exista numai porcarii in alimente, aer & co. si vreau sa fie sanatos. Il fac sa ma bucur de el nu sa-mi bat joc de viata lui. Voi ce timp ati stat fara pastilute inainte de bebe?

Acum o sa spuneti ca am luat-o razna sau ca incerc sa salvez topicul. Dar eu chiar vreau un bebe in maxim 3 ani! Ma tot uit pe la mamici in jurul meu si chiar mi-ar placea sa fiu si eu mamica. Stiu ca implica multe responsabilitati si ca nu e cazul sa-ti doresti daca nu ai langa tine un barbat capabil dar eu sunt sigura ca va aparea si acel om in care sa-mi investesc toate sentimentele daca acesta este visul meu.

Cred ca Maat isi pregateste deja matura!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 6 2008, 10:12 PM
Post #357

Fondator eLady.ro

QUOTE(Pink Lemonade @ Mar 6 2008, 10:07 PM) *
Cred ca Maat isi pregateste deja matura!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

... Nu, ca merg pe jos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca nu ai o viata sexuala activa nu e cazul sa iei anticonceptionale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 6 2008, 10:14 PM
Post #358

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Maàt @ Mar 6 2008, 10:12 PM) *
...Nu, ca merg pe jos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca nu ai o viata sexuala activa nu e cazul sa iei anticonceptionale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ehe, lasa ca va prind eu de la urma.
Promit ca n-o sa postez aici sa va intreb pe voi ce si cum. O sa pun poza testului peste 2 ani ca sa ma felicitati!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2008, 10:15 PM
Post #359

Musafir

Pinkule, dupa lumea pe care o cunosc poti sa-ti spun ca nu exista o regula, stiu tipe care au ramas imediat insarcinate dupa ce n-au mai luat anticonceptionale (si au niste minunatii de copii), altelor le-a trebuit un an sau si mai bine.
Eu personal nu fac parte din categoria asta, corpul meu nu agreeaza pastilutele astea.

+Quote Post
pescarush
post Mar 7 2008, 02:16 AM
Post #360

Musafir

pink, daca renunti de-acum la pastile, vei fi ok, cu siguranta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu n-am luat pastile pana nu l-am avut pe-al doilea, de fapt, si atunci am inceput sa iau din cauza unei dereglari (dupa ce n-am mai alaptat aveam menstruatie la 2 saptamani).
apoi, am luat vreo 6 ani si am renuntat de tot, ca am observat ca deja apareau consecinte neplacute.

+Quote Post

52 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 01:02 AM