![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si eu citesc pareri, recomandari. Am vazut multe filme faine inspirata de aici. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut duminica Rescue Dawn cu Christian Bale. Ma asteptam la ceva mult mai bun, mai ales pentru ca avea o nota buna pe imdb, insa m-a dezamagit. Nu tu actiune, nu nimic, ciudat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Abia astept sa vad Restul e tacere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie Filantropia mi-a lasat un gust amar. nu spun, mi-a placut filmul, dar... prea dur prezinta realitatea vietii romanesti. mai ales cand esti departe de tara, parca nu asta astepti sa vezi.
si eu m-am inspirat de aici si am vazut filme chiar bune, la recomandarile voastre. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, pai eu as considera filmul ca fiind unul tragi-comic. Am incercat totusi sa nu patrund in esenta lucrurilor, ci doar sa ma bucur de comicul de situatie.
O colega spune ca de cand a vazut filmul, nu le mai da bani la cersetori. Si eu ma uit pe aici cand caut un film nou. Sugestiile voastre imi prind bine. Uite, acum o sa-l bat pe al meu la cap sa vedem 'Love in the time of cholera'. This post has been edited by roxanica10: Mar 11 2008, 07:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
O colega spune ca de cand a vazut filmul, nu le mai da bani la cersetori. Uite, acum o sa-l bat pe al meu la cap sa vedem 'Love in the time of cholera'. Si eu la fel: de cand am vazut Filantopica nu mai dau bani la cersetori. Imi suna in minte asta: ti s-a facut mila de el? Te-a pacalit! Mai dau la babe insa, uneori... Eu ma pregatesc chiar acum sa revad Love in time...cu al meu sot de data asta. Mie mi-a placut f m filmul. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am terminat de vizionat Love in the time of Cholera. Mi-a placut. Trebuie neaparat sa citesc si cartea, mai ales ca-i Marquez autorul.
Javier Bardem e un actor bun. El al 2 lea rol, dupa 'No country for old men' in care-si facea treaba bine. N-a luat degeaba Oscarul. Iar melodia Shakirei din soundtrack e super tare La despedida. This post has been edited by roxanica10: Mar 12 2008, 12:49 AM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-a promis al meu ca-mi aduce Love in the Time of Cholera
tot inspirata de-aici i-am pomenit de film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rox, e super soundtrack-ul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am revazut aseara: Under the toscan sky si Someone like you.
Sunt in perioada de "filme pentru muieri". Nu am incotro, ca o prietena mi-a scris cateva dvd-uri numai cu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
M-ati facut sa ma uit si eu la Love in the Time...ce sa zic, mi-ar fi placut mai mult daca nu m-ar fi deranjat la ochi cateva efecte speciale si "machiaje" ale personajelor - f nereusite dupa mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si Step up 2 - cu free style (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (tipele danseaza beton) Si Silk - cu Keira Knightley, pereche faina cu Michael Pitt (din generatia mai noua), mi-a placut si cartea f mult. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vazut aseara The Yards (Legea Tacerii"). Merita vazut.. Nu e un film "usurel", ci unul care necesita atentie la detalii.
Bun. (IMG:http://www.lovefilm.com/lovefilm/images/products/9/4579-large.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 11:54 PM |
|