![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, am citit 'Can you keep a secret' si mi-a placut mult. Planuiesc sa mi le cumpar pe toate, cand oi iesi in delegatie.
E o lectura usurica si recomfortanta. Te binedispune. Eu n-am citit pana acum Marquez. Nici nu stiu cu ce sa incep. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi roxy. am sa ma uit si eu mai atenta cand trec pe langa ele.
si la mine e prima carte de G. Marquez, deocamdata sunt la pag. 12. iti spun mai incolo daca-mi place. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pesca, am citit 'Can you keep a secret' si mi-a placut mult. Planuiesc sa mi le cumpar pe toate, cand oi iesi in delegatie. E o lectura usurica si recomfortanta. Te binedispune. Eu n-am citit pana acum Marquez. Nici nu stiu cu ce sa incep. Mie imi place f m Marquez, am citit aproape tot ce a scris. Pentru inceput, nu citi Toamna patriarhului, de exemplu. Are un stil imposibil (cu fraze lungi de pagini intregi!) si nu ti-ar mai placea. Incepe cu ceva soft... Dragostea in vremea holerei, Un veac de singuratate sau carti mai recente, cum ar fi Povestea tarfelor mele triste. Mie mi s epare un scriitor f talentat, captivant, dar depinde f m si de starea pe care o ai cand incepi sa-l citesti. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
roxy, ai citit ceva de Sophie Kinsella? am vazut carti prin librarii, dar nu am luat nici una. cum scrie? Scrie extraordinar deeeeee *ta daaaa* simplu de inteles. Eu am citit toate volumele din seria de cumparaturi(de la Ma dau in vant dupa cumparaturi pana la La cumparaturi cu sora mea) si sunt <3<3. Ca sa nu mai zic ca nu poti sa o lasi din mana cum te-apuci de ea, eu in 2 zile citeam un volum(~400pag) si asta in timpul scolii:X (vremuri...) Noi acum, pe la scoala mai citim Romanul adolescentului miop, Travesti... dar si chestii gen Morometii, Cartea nuntii(asta a mai mers, dar Morometii nu-i prea captivanta pentru mine), Romeo si Julieta...sau gen Iubiri caraghioase de Milan Kundera care nu mi se pare tocmai potrivita pentru clasa a9a:| poate unii *unele*cred ca spun asta fiindca sunt genu' de domnisoara roz, dar NU. mi se pareau totusi niste scene vulgare si animalice:| mega nepotrivite mai ales pentru un eseu la romana din ele. Si, spre rusinea mea:-s nu citesc prea mult in afara de lecturile de la scoala. DAR pentru la scoala avem mereu de citit, si chiar trebuie sa citim fiindca avem test de lectura la fiecare carte. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am inceput Regina de gheata de Alice Hoffman. Captivanta!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
"As vrea sa ma astepte si pe mine cineva" - Anna Gavalda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu citisem pana acum G.Marquez si am primit "Toamna Patriarhului". Sincer am citit vreo 10 pagini dar nu m-a prins deloc pana acum, inaintez greoi. Are un stil de scris nu tocmai pe gustul meu, cu fraze interminabile ...nu mai stii cand se termina fraza despre ce era vorba. Figurile de stil sunt insa de exceptie. Eu nu sunt genul de cititor sofisticat, mie imi plac lecturile simple si captivante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca slabe sanse sa termin de citit cartea asta.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, you're my type (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sunt pe la jumatatea Mironei, imi place cartea, cu acomodarea a fost mai greu, se sarea de la un cadru temporal la altul si ma cam zapacise, acum m-am prins, insa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cella Serghi a fost una dintre scriitoarele mele favorite.
Acum imi place f m Amy Tan. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ma laud si eu cu Ghidul autostopistului galactic. e intr-un mare fel, dar merge cam greu lectura pentru ca citesc 2 randuri, rad 3 minute si tot asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:55 PM |
|