IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
roxanica10
post Mar 12 2008, 09:51 PM
Post #311

Musafir

Pesca, am citit 'Can you keep a secret' si mi-a placut mult. Planuiesc sa mi le cumpar pe toate, cand oi iesi in delegatie.
E o lectura usurica si recomfortanta. Te binedispune.
Eu n-am citit pana acum Marquez. Nici nu stiu cu ce sa incep.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Mar 13 2008, 12:31 AM
Post #312

Musafir

mersi roxy. am sa ma uit si eu mai atenta cand trec pe langa ele.
si la mine e prima carte de G. Marquez, deocamdata sunt la pag. 12. iti spun mai incolo daca-mi place. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 13 2008, 10:03 AM
Post #313

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Mar 12 2008, 09:51 PM) *
Pesca, am citit 'Can you keep a secret' si mi-a placut mult. Planuiesc sa mi le cumpar pe toate, cand oi iesi in delegatie.
E o lectura usurica si recomfortanta. Te binedispune.
Eu n-am citit pana acum Marquez. Nici nu stiu cu ce sa incep.

Mie imi place f m Marquez, am citit aproape tot ce a scris. Pentru inceput, nu citi Toamna patriarhului, de exemplu. Are un stil imposibil (cu fraze lungi de pagini intregi!) si nu ti-ar mai placea. Incepe cu ceva soft... Dragostea in vremea holerei, Un veac de singuratate sau carti mai recente, cum ar fi Povestea tarfelor mele triste.
Mie mi s epare un scriitor f talentat, captivant, dar depinde f m si de starea pe care o ai cand incepi sa-l citesti.

+Quote Post
Pastelata
post Mar 13 2008, 03:08 PM
Post #314

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

QUOTE(pescarush @ Mar 12 2008, 06:48 PM) *
roxy, ai citit ceva de Sophie Kinsella? am vazut carti prin librarii, dar nu am luat nici una. cum scrie?

Scrie extraordinar deeeeee *ta daaaa* simplu de inteles. Eu am citit toate volumele din seria de cumparaturi(de la Ma dau in vant dupa cumparaturi pana la La cumparaturi cu sora mea) si sunt <3<3. Ca sa nu mai zic ca nu poti sa o lasi din mana cum te-apuci de ea, eu in 2 zile citeam un volum(~400pag) si asta in timpul scolii:X (vremuri...)
Noi acum, pe la scoala mai citim Romanul adolescentului miop, Travesti... dar si chestii gen Morometii, Cartea nuntii(asta a mai mers, dar Morometii nu-i prea captivanta pentru mine), Romeo si Julieta...sau gen Iubiri caraghioase de Milan Kundera care nu mi se pare tocmai potrivita pentru clasa a9a:| poate unii *unele*cred ca spun asta fiindca sunt genu' de domnisoara roz, dar NU. mi se pareau totusi niste scene vulgare si animalice:| mega nepotrivite mai ales pentru un eseu la romana din ele.
Si, spre rusinea mea:-s nu citesc prea mult in afara de lecturile de la scoala. DAR pentru la scoala avem mereu de citit, si chiar trebuie sa citim fiindca avem test de lectura la fiecare carte.

+Quote Post
Fanny
post Mar 17 2008, 02:37 PM
Post #315

Moderator Global

Member No.: 1,055

Am inceput Regina de gheata de Alice Hoffman. Captivanta!

+Quote Post
Teocris
post Mar 17 2008, 08:00 PM
Post #316

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

"As vrea sa ma astepte si pe mine cineva" - Anna Gavalda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 17 2008, 08:49 PM
Post #317

Musafir

Nici eu nu citisem pana acum G.Marquez si am primit "Toamna Patriarhului". Sincer am citit vreo 10 pagini dar nu m-a prins deloc pana acum, inaintez greoi. Are un stil de scris nu tocmai pe gustul meu, cu fraze interminabile ...nu mai stii cand se termina fraza despre ce era vorba. Figurile de stil sunt insa de exceptie. Eu nu sunt genul de cititor sofisticat, mie imi plac lecturile simple si captivante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca slabe sanse sa termin de citit cartea asta.

+Quote Post
lxn
post Mar 17 2008, 09:48 PM
Post #318

Musafir

Angel, you're my type (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu sunt pe la jumatatea Mironei, imi place cartea, cu acomodarea a fost mai greu, se sarea de la un cadru temporal la altul si ma cam zapacise, acum m-am prins, insa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 18 2008, 09:36 AM
Post #319

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Cella Serghi a fost una dintre scriitoarele mele favorite.
Acum imi place f m Amy Tan.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 22 2008, 12:30 AM
Post #320

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

ma laud si eu cu Ghidul autostopistului galactic. e intr-un mare fel, dar merge cam greu lectura pentru ca citesc 2 randuri, rad 3 minute si tot asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:55 PM