![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu au legatura... m-a luat valul ala mare si ciuda ca n-am bani sa-mi iau si mai multe... sa am multe, multe, multe de tooooooot! Trec la Shopping, sau la Cum sa ne machiem... sau la Wish List... undeva, ca fac "offtoapice" pe aici!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daaa, mergeti cu aparatele foto si fiti paparazzi! Distractie frumoasa va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aaaa, pai Pink, a mea esti! Pt mine e un chin sa-mi aleg un ruj sau farduri. Ultimele farduri le-am luat impreuna cu o fosta makeup artist Estee Lauder care intre timp s-a lasat de meseria asta.
Abia astept sa ma indrumi cu niste sfaturi ceva, ca eu nu prea le am cu astea. Eu iau culori care imi plac si care sper ca ma avantajeaza. Dar daca e vb sa-mi aleg un ruj sau o pudra sau un blush, de ex, e jale si pt mine si pt vanzatoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nimphe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu esti singura! Te ajut cu placere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trag prietenele de mine sa-si ia fardulete, rujulete. Mai nasol e cand ma pun sa le aleg de la te miri ce firma mai ieftina de mi se ridica parul in cap ca nu e calitate. Degeaba le spun eu ca un fard de obraz Clinique nu se compara cu Maybelline, ca ele ce vad la TV aia vor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dup-aia se mira ca nu arata ca la mine si pun bot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, inseamna ca mie o sa-mi dai cu trusa in cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nici eu nu sunt fumatoare \o/ |
|
|
![]()
|
|
Pink, inseamna ca mie o sa-mi dai cu trusa in cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nici eu nu sunt fumatoare \o/ Asa Baba Cloanta par? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu iti dau cu trusa in cap. Fiecare foloseste ce vrea! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu pari, auzi vorba, insa nici eu n-am chestii de marca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Roxi multumesc (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , in numele gatului meu fericit!
|
|
|
![]()
|
|
Nu pari, auzi vorba, insa nici eu n-am chestii de marca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lasa, Lxn-ule, ca nu e asta important. Important e sa se simta si sa arate bine. Eu am un dinte impotriva astora super promovate la TV fiindca numai reclama e de ele si calitate ioc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Se pare ca eu as fi fost singura fumatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , desi nu foarte activa, mai mult cand ma apuca pe mine (si cel mai frecvent cand ies in oras), desi daca ma gandesc bine...in ultimul timp au fost cam multe astfel de apucaturi.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si ca sa fiu total off topic si sa sara Di virtual pe mine, tot stilul meu de viata in ultimul timp foarte haotic: ore foarte putine de somn, mancare la ore total nepotrivite si probabil ea in sine nepotrivita, lichide putine, program foarte plin.
Si ca sa ma plang in continuare, cred ca va trebui sa plec din Buc in weekend..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) daca nu, o sa fiu si eu prezenta! sper ca nu v-am incurcat cu rezervarea! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 14 2008, 02:37 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:30 PM |
|