IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medici dermatologi ok, adrese si pareri
walpurgik
post Mar 11 2008, 07:49 PM
Post #41

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
N-am fost, insa am primit o carte de vizita a ei in helpnet, nu stiu pe ce baza o recomanda fetele de acolo. Si mie mi-ar trebui o vizita la un dr. bun.
Go to the top of the page

+Quote Post
marioana
post Mar 11 2008, 10:03 PM
Post #42

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Colegele mele merg la ea. E fan Bioderma, probabil o sa iti recomade smooderm, demachiant uriage si crema hidratanta bioderma, in functie de tipul tau de ten (cel putin asta a recomadat la toate trei care au fost la ea si le cunosc). La colegele mele le face si extractie, cred ca le costa 100 lei sedinta si le scoate punctele negre cu nu stiu ce instrument, ca a doua zi arata de parca au pojar.
La extractie nu e obligatoriu sa mergi, am o colega care a fost o data si apoi nu s-a mai dus ca s-a speriat de cum a aratat dupa si de durere.

+Quote Post
Dee A
post Mar 12 2008, 07:38 PM
Post #43

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,455

Dar se vad rezultate dupa extractii?Sau se indura durerea degeaba?Colegele tale sunt multumite?

+Quote Post
catalina77
post Mar 12 2008, 08:00 PM
Post #44

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

Cunosc un dr. foarte bun in Bucuresti. Am fost personal la el si deasemenea am trimis si alte persoane cu probleme.
Dl. dr. se numeste TARNAUCEANU si il puteti gasi la Clinica Audifon, unde de altfel este si unul dintre cei mai buni orl-isti din tzara, dr. Silvia Samuila. Clinica se afla pe str. Bratului, vis-a-vis de spitalul Colentina.

PS: nu fac nici un fel de reclama doar vi-i recomand.

This post has been edited by catalina77: Mar 12 2008, 08:01 PM

+Quote Post
Andu19
post Mar 12 2008, 09:10 PM
Post #45

Tratabil
**

Member No.: 3,074

catalina77 , ce tratament ti-a dat doctoru acesta si dc crezi ca ar fi foarte bun dc te-a scapat ?

+Quote Post
marioana
post Mar 14 2008, 08:47 AM
Post #46

Tratabil
**

Rezultate se vad...dar nu stiu daca de la extractii sau de la smooderm/retin-A...
Eu nu am fost la ea doar am "furat" tratamentul dupa ce am citit si aici pe site despre el, si am si eu rezultate fara sa imi fac nici o extractie. Inca imi mai apare cate un cos mic, dar fata arata mult mai bine...
La colegele mele au avut rezultate cam dupa 9 luni...dar ele au fost cazuri f grave...la mine dupa3 luni pot spune ca sunt ok...

+Quote Post
didilica
post Mar 14 2008, 10:11 AM
Post #47

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(marioana @ Mar 11 2008, 08:03 PM) *
Colegele mele merg la ea. E fan Bioderma, probabil o sa iti recomade smooderm, demachiant uriage si crema hidratanta bioderma, in functie de tipul tau de ten (cel putin asta a recomadat la toate trei care au fost la ea si le cunosc). La colegele mele le face si extractie, cred ca le costa 100 lei sedinta si le scoate punctele negre cu nu stiu ce instrument, ca a doua zi arata de parca au pojar.
La extractie nu e obligatoriu sa mergi, am o colega care a fost o data si apoi nu s-a mai dus ca s-a speriat de cum a aratat dupa si de durere.

Si eu merg la ea.
Anul trecut am facut un tratement cu smoderm, care a rezolvat cea mai mare parte a acneei (cea nodulara, in primul rand). Din pacate, acum mai am cicatrici, pete, pori mari... si cate un cosulet din cand in cand.

Intr-adevar e "fan" Bioderma. Insa eu foloseam gama asta si inainte de a merge la ea, deci nu m-a deranjat cand mi-a recomandat produse exclusiv de la ei. De vreme buna nu mai folosesc smodermul (desi mi l-a recomandat), pentru ca oricum as fi procedat mi se irita fata foarte tare de la el. Deci nu respect ritualul pe care mi l-a recomandat.

Am inteles ca tu nu ai mari probleme si ca te multumeste tratementul cosmetic ce il faci la swiss style, dar crede-ma ca tratamentul de curatire pe care il face e super ok pentru persoanele care sufera de acnee. Nu e nici pe departe asa cum il descrii tu. Da, exista si zone mai dureroase, dar in nici un caz durerea nu e de nesuportat. Si in nici un caz nu arati horor dupa ce pleci de acolo. In ziua urmatoare sedintei de curatare ai doar puncte rosii cat capatul unui ac de gamalie, care dispar in 2-3 zile.
Nu stiu daca ai fost in vreun salon unde se face "traditionalul tratament romanesc" pentru acnee, unde o tanti te pune la abur si apoi incepe sa isi infiga ungiile in fata ta si sa iti "stoarca" cosurile. Da, de acolo iesi desfigurata si iti vine sa stai in casa cateva zile, ca sa nu mai vorbim de potentialele cicatrici cu care te-ai putea alege.

Deci, dr. Petrescu e ok (desi mie nu imi place foarte tare ca si persoana, dar asta nu are nici o legatura cu calitatea ei de dr.), tratamentele dau rezultate, iar sedintele de curatare sunt de folos persoanelor cu probleme. (si da, am fost si eu la swiss style si am dat 200 de lei pe fiecare sedinta de tratament, numai ca la acneea ce o aveam eu atunci nu au fost de nici un folos)

Ah, si nu sunt singura persoana de pe forum, care a mers la ea si a fost multumita. Deci, mai pot si altii sa-si povesteasca experientele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
marioana
post Mar 14 2008, 10:37 AM
Post #48

Tratabil
**

Nu am zis ca e rau ce face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , si imi inchipui ca arati mai bine de la ea decat de la salonul cosmetic. Ziceam doar ca una din colege a renuntat la extractiile respective, pentru ca era plina de pete de genul acelor de gamalie si a zis ca ii dadeau lacrimile cand o facea la nas. Dar celelate doua colege care aveau probleme grave inca merg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . De, sufera baba la frumusete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...

Cred ca am spus undeva ca nu ma multumesc cu tratamentul de la swiss style, si eu folosesc retin-A atat pentru cosuri, cat si pentru efectele pe termen lung care le are in combaterea ridurilor...
Oricum la cate povesti horor despre doctori si saloane am auzit, daca m-ar intreba cineva de un doctor bun pe ea as recomanda-o.

+Quote Post
didilica
post Mar 14 2008, 10:49 AM
Post #49

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(marioana @ Mar 14 2008, 08:37 AM) *
Nu am zis ca e rau ce face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , si imi inchipui ca arati mai bine de la ea decat de la salonul cosmetic. Ziceam doar ca una din colege a renuntat la extractiile respective, pentru ca era plina de pete de genul acelor de gamalie si a zis ca ii dadeau lacrimile cand o facea la nas. Dar celelate doua colege care aveau probleme grave inca merg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . De, sufera baba la frumusete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...

Cred ca am spus undeva ca nu ma multumesc cu tratamentul de la swiss style, si eu folosesc retin-A atat pentru cosuri, cat si pentru efectele pe termen lung care le are in combaterea ridurilor...
Oricum la cate povesti horor despre doctori si saloane am auzit, daca m-ar intreba cineva de un doctor bun pe ea as recomanda-o.

Da, intr-adevar doare cand scoate punctele de pe nas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar imi imaginez ca avea probleme ca si mine, adica in fiecare por, cate un punct negru. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pe mine insa cel mai tare ma deranjeaza cand imi scoate acele puncte albe tari, care pot fi scoase doar cu acul, mai laes ca majoritatea mi se fac in zona ochilor.
Dar, sincer prefer sa ma "mutileze" ea, decat sa o fac eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
marioana
post Mar 14 2008, 11:47 AM
Post #50

Tratabil
**

Chestia aia cu punctele albe in zona ochilor am patit-o si eu...si cred ca era de la crema...cand foloeam repairware de la Clinique am tot avut...si l-am scos si dupa ce am schimbat crema nu s-au mai facut...

+Quote Post

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:43 PM