![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweety, am citit ca in Timisoara se face peelingul asta cu laser. Pretul e 20 mil. Fata frumoasa, uita-te si la Jennifer Lopez ce cicatrice are pe fata, o observa cineva? Nope. Si sunt sigura ca ale tale sunt mult mai mici.
A, pt peelingul cu laser nu se face decat 'o sedinta', nici nu stiu daca e voie mai des de o data/an. This post has been edited by bebe_maria: Mar 14 2008, 03:28 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
N-am de ce sa te injur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dupa Roacc&co nu am mai ramas cu nici un semn ..s-au dus si cicatricile pe care le aveam.
Si da, stai linistita , luni vei arata uman (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Depinde foarte mult si cat are de "killarit" la tine. Nu-i totuna sa ai 5 puncte negre pe fata cu a avea 100. Eu iti doresc bafta multa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-ar putea sa it dai seama ca ai un ten mai curat decat credeai. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
mai fetelor spuneti-mi sh mie pareri despre retin A. ca eu pana acu m-am ferit cat am putut de el ca am mai incercat eu o data (cand eram tanara si mai putin experimentata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) sh m-am ales cu o fatza descuamata rosie si f sensibila si am renuntat.acu m-am hotarat sa incerc iar dar ma dau o data la 3 zile, iar in zilele pauza folosesc isotrexin.nu am mai avut asa mari probleme ca prima data, folosesc si Ictyane care e bun dar ce ma enerveaza e ca acum cosurile mele (care nu par sa dispara) nu mai arata ca inainte, nu mai pot sa le omor si sa-mi treaca in cateva ore (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) acum sunt asa doar umflaturi rosii si pielea e mai sensibila si nu mai indraznesc sa umblu sa nu-mi fac buba:-| ..si ma enerveaza de mor ca sunt greu de acoperit. si nu stiu..merita retin A-ul suferintza?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu zic ca merita...la inceput face mai mult rau ( pe mine ma tot batea prietenul la cap sa renunt la el, ca cica "uite cum arati") dar nu am renuntat si bine am facut...) dar apoi o sa se curete fata si o sa arate bine...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Sweet,ce bine ca ai revenit!Mi-a fost dor de tine!Mi-am cumparat crema de la Ducray,A-Derma Epitheliale si imi place,numai mirosul ma cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,insa ma cam scot din minti cele cateva cosuri care imi tot apar,nu stiu cu sa ma mai dau,poate mi-ar fi buna o crema care exfoliaza cu AHA,dar ceva care sa dea rezultate,nu stiu poate ati folosit ceva bun si imi spuneti si mie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sweet, vino sa dai raportul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum a fost? Cum esti?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
Eu zic ca merita...la inceput face mai mult rau ( pe mine ma tot batea prietenul la cap sa renunt la el, ca cica "uite cum arati") dar nu am renuntat si bine am facut...) dar apoi o sa se curete fata si o sa arate bine... multumesc pt raspuns.prietenul meu e exact invers imi tot zice ca fata mea arata ok si ca nu ar trebui sa-mi fac probleme da doar nu-s chioara vad si eu ca fata mea cu cosuri si care se exfoliaza nu e deloc ok. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar o sa ma tin de retin de data asta.alta solutie nu mai vad am incercat prea multe,am fost la vreo 3 dermatologi si adevarul e ca unul dintre ei mi-a prescris retin A dar am zis mai sus de ce nu m-am tinut de el.dar tu cat tp l-ai folosit?nu-l mai folosesti in prezent?si cat de des te dadeai ca mie totusi mi s pare putin la 2-3 zile dar decat sa ma irit si alte minuni mai bine asa.. This post has been edited by andra2gtk: Mar 15 2008, 01:37 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu am inceput prin 15 decembrie sa ma dau (mai avusesem o tentativa inainte pe la inceputul anului 2007 dar nu stiam ca scoate atatea cosuri initial si m-am speriat si am intrerupt) si pana prin februarie la inceput tot am avut monstrii din aia mari...apoi dintr-o data nu au mai aparut, mai aparea cate unul din ala care se facea alb...acum imi apar doar din alea cat un ac de gamalie...
De dat m-am dat prima data tot la 2 zile (in prima saptamana), apoi am inceput in fiecare zi ( la un momnet dat ma dadeam si dimineata si seara, dar nu respectam intervalual de timp demachiat -retin -crema si am renuntat dimineata si am trecut la tratamentul corect) seara dar se pare ca eu am pielea foarte insesibila ca nu m-am iritat decat in jurul gurii si a nasului putin...De folosit inca il folosesc, si nu vreau sa renunt pentru ca am inteles ca pe termen lung(minim 6 luni) e bun impotriva ridurilor si eu cam am predispozitie... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lary, as fi vrut eu sa fii avut programarea vinerea asta, dar din pacate m-a programat de-abia peste 2 saptamani pentru tratamentul cosmetic..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In ritmul asta si daca o sa fie ok, pentru peeling o sa ma programeze de-abia peste o luna..:| si eu incep sa fiu cam stresata si prea multa rabdare nu ma caracterizeaza in momentul asta! Deja m-am suprasaturat de fondul de ten, de corector, de pudra, de tratamente si creme peste masura etc etc.... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Lary, sincer nu stiu cat o sa aiba de "killarit" la mine, am o piele destul de curata cu exceptia semnelor (deh, rezultatul tratamentelor mai sus mentionate) dar anyway, sa nu zic ca nu o fac si pe asta..Btw, tu la ce cosmeticiana te duceai? Pe mine cred ca m-a programat la Claudia.. Bebe, tocmai la Timisoara..nu exista si in Buc omologul..altceva decat la Dermastyle si care sa prezinte incredere? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bine de stiut insa pentru timisorencele noastre! Tu ce ai facut cu peelingurile cu acid glicolyc? Ai gasit ceva convenabil? Cris, ma bucur ca iti place A-Derma Epitheliale, pe mine m-a scapat de la cateva exfolieri, in schimb..mie mi se pare ca nu are nici un miros! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E posibil sa iti apara cosurile de la vreun produs pe care il folosesti? Fdt, blush, creme etc ceva de genul? analizeaza bine! Daca imi apare vreun cos, folosesc Brevoxyl, dar nu pot spune ca este intotdeauna miraculos.. Cremele cu AHA de care spuneai, nu fac foarte multe asupra cosurilor, mai mult pentru preventie, prin microexfolierea pielii, eliminarea celulelor moarte, pentru luminozitate, aspectul de ten sanatos.. ahh si mersi mult fetelor pentru sprijin, cateodata am mare nevoie de asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sweet, nu cred ca iti zic ceva ce nu stiai deja dar uneori secretul consta tocmai in a nu pune prea multe pe fata gen fond de ten , pudra, blush. Eu am incercat sa le folosesc mai degraba la evenimente sau in cantitati foarte mici cand era musai, dupa ce am rezolvat cu acneea. Si-mi simteam fata asa de ...libera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru ca o intoxicasem cu fond de ten de mi se acrise in fiecare dimineata de rutina asta. Dar tu faci cum crezi....ma gandesc ca vine si vara, caldura...n-as suporta si 2 degete de fond de ten. Poate am eu pitici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Parca Nelly o chema pe tipa la care ma duceam. La Claudia nu m-am facut niciodata. Nelly daca nu ma insel e chiar cea cu afacerea. Daca ai o fata cat de cat curata s-ar putea sa iti mearga bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne tii la curent. Pupici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:34 PM |
|