![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acum am priceput... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Te platesc mai bine decit in Ro, dar mult mai prost decit daca ar fi sa iti dea salariu ca la ei...
In cazul asta io zic sa vezi ce faci sa iti obtii ce trebuie ca sa poti sa cauti un alt loc de munca in Italia tot pe ce te pricepi tu. In alta ordine de idei eu sint foarte happy, vorba Arianei, ca mi-am luat niste papuci... orgasm, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu ni-i arati? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai i-am pus la topiculk cu shompingi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trebuia sa ma laud, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, am auzit ca-i o oferta la Auchan la plita si cuptor Franke, dar ma duc sa vad. Chiar nu-s decisa asupra unei marci. Vreau sa fie de inox si inchis la culoare.
Bugetul e cam de 20 mil. Mama-i sponsoru' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa porti cu placere papuceii. Fluturas, mai ai putin si-o intinzi. |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina... mor de ei, sint din piele si pe dinauntru si pe din afara (pe afara e lacuita) ...pacat ca nu se vad bine in poza.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ce mananc in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am mincat o salata de ciuperci (salata verde, ciuperci proaspete date in unda, parmezan, citeva picaturi de otet balsamic, ou fiert tare, foarte putina maioneza).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
'Na seara!
Eu am fost plecata prin oras, vreo 2 ore juma, ca venise iubitul prieteni aci si cand ma intorc acasa, bat la usa si aud un " IMEDIAAAAAAAAAT" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am murit de rusine toti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Stai... unde te-ai intors? La camin?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da...la camin...
Si nu era cel mai potrivit moment (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si imi pare tare rau ca am nimerit asa prost. Ca ea chiar e o fata simtita, nu ca celelalte doua, care se hata-hata cu prietenul sub plapuma, cand noi stam si ne uitam la ei (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 07:13 PM |
|