![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si cica eu am fost rautacioasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ma eu chiar nu stiam ca am iesit asa urata din mainile ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu ai iesit Claule urata, doar imbatranita putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca iti fac si eu o proba sa vezi cam ce vad eu pentru o nunta, daca vrei, evident!
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu sunt cucerita de arta voastra! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum m-am uitat si eu pe topicul asta. Ce sa spun, ar trebui sa-mi pun inventivitatea la munca! Dupa ce imi iau trusa (azi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), ma apuc sa fac si eu experimente. Niciodata nu m-am priceput la de-astea, ca am fost complexata de ochii mei mici si putin lasati in jos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Iar genele sunt scurte si drepte, deci n-am nik special la ochii mei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Very nice, Pink! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu astept sfaturi si pentru ochi albastri. Un albastru nu ca cerul senin, ci de o nuanta mai inchisa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In rarele ocazii in care ma machiez folosesc dermatograf gri + rimel. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, si eu am ochii de un albastru mai inchis si folosesc gri, verde, auriu, sidef, mov-lila si varatiuni si combinatii pe aceasta tema. Insa cred ca ma bagai ca musca in lapte, pentru ca tu o intrebasei pe Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Very nice machiajul tau de astazi Pink. Discret, dar de efect. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce imi place mie la Pink e ca fiecare machiaj are o armonie in culori stie sa imbine nuantele de la ochii cu blush ul si glosul astfel incat totul e natural si nestrident.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, si eu am ochii de un albastru mai inchis si folosesc gri, verde, auriu, sidef, mov-lila si varatiuni si combinatii pe aceasta tema. Insa cred ca ma bagai ca musca in lapte, pentru ca tu o intrebasei pe Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pisoi, cum poti sa spui asta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Iti multumesv tare mult. Am decis sa-mi mai pun niste culoare pe fata, asa ca orice sfaturi imi sunt de folos. Voi testa variantele sugerate si oglinda imi va spune care mi se potrivesc si care ba. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:38 PM |
|