IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

185 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jurnal de machiaj
Bia
post Mar 16 2008, 09:43 PM
Post #491

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si cica eu am fost rautacioasa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 16 2008, 09:48 PM
Post #492

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

ma eu chiar nu stiam ca am iesit asa urata din mainile ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2008, 09:56 PM
Post #493

make-up artist

Nu ai iesit Claule urata, doar imbatranita putin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lasa ca iti fac si eu o proba sa vezi cam ce vad eu pentru o nunta, daca vrei, evident!

+Quote Post
Bia
post Mar 17 2008, 03:14 PM
Post #494

make-up artist

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/bia6.jpg)

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 17 2008, 03:24 PM
Post #495

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu sunt cucerita de arta voastra! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum m-am uitat si eu pe topicul asta. Ce sa spun, ar trebui sa-mi pun inventivitatea la munca!
Dupa ce imi iau trusa (azi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), ma apuc sa fac si eu experimente.
Niciodata nu m-am priceput la de-astea, ca am fost complexata de ochii mei mici si putin lasati in jos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Iar genele sunt scurte si drepte, deci n-am nik special la ochii mei (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 17 2008, 03:31 PM
Post #496

Moderator Global

Member No.: 1,055

Very nice, Pink! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu astept sfaturi si pentru ochi albastri. Un albastru nu ca cerul senin, ci de o nuanta mai inchisa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In rarele ocazii in care ma machiez folosesc dermatograf gri + rimel. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
lxn
post Mar 17 2008, 04:05 PM
Post #497

Musafir

Fanny, si eu am ochii de un albastru mai inchis si folosesc gri, verde, auriu, sidef, mov-lila si varatiuni si combinatii pe aceasta tema. Insa cred ca ma bagai ca musca in lapte, pentru ca tu o intrebasei pe Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 17 2008, 04:15 PM
Post #498

Musafir

Very nice machiajul tau de astazi Pink. Discret, dar de efect. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 17 2008, 04:24 PM
Post #499

Musafir

Ce imi place mie la Pink e ca fiecare machiaj are o armonie in culori stie sa imbine nuantele de la ochii cu blush ul si glosul astfel incat totul e natural si nestrident.

+Quote Post
Fanny
post Mar 17 2008, 04:24 PM
Post #500

Moderator Global

Member No.: 1,055

QUOTE(lxn @ Mar 17 2008, 04:05 PM) *
Fanny, si eu am ochii de un albastru mai inchis si folosesc gri, verde, auriu, sidef, mov-lila si varatiuni si combinatii pe aceasta tema. Insa cred ca ma bagai ca musca in lapte, pentru ca tu o intrebasei pe Pink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Pisoi, cum poti sa spui asta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Iti multumesv tare mult. Am decis sa-mi mai pun niste culoare pe fata, asa ca orice sfaturi imi sunt de folos. Voi testa variantele sugerate si oglinda imi va spune care mi se potrivesc si care ba. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

185 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 09:38 PM