![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, ai vazut cum arata uleiul de dovleac? Eu cu ala chiar ca nu m-as da pe piele.
In rest...folosesc toate uleiurile astea la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, ai vazut cum arata uleiul de dovleac? Eu cu ala chiar ca nu m-as da pe piele. In rest...folosesc toate uleiurile astea la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am vazut cum arata, numai am citit despre el. Cum arata, e vascos tare sau cum? Uleiurile astea intr-adevar sunt comestibile toate si foarte sanatoase. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E inchis la culoare, pare negru, dar lasa urme verzi si-i vascos. Si e aromat puternic (gust si miros).
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='happyCat' date='Feb 20 2008, 12:02 PM' post='148351']
Mersi de informatie, Sweet. Aici nu am vazut produse Melvita, insa eu uleiurile mi le cumpar de pe un site de care am mai vorbit eu la capitolul asta, unde au cam toate tipurile de uleiuri la preturi foarte mici zic eu. Poti sa imi dai si mie situl te rog? ma intereseaza si pe mine uleiurile, nu am folosit nicodata. Uleiul de argan ca si o crema se foloseste? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
aromantic.co.uk
Uleiurile pot fi folosite ca atare, sau amestecate cu crema de fata sau de corp. Eu le aplic pe fata dupa ce mi-am facut exfoliere si se absorb imediat. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spuneam la un alt topic, ca mi-am luat sapun de la Lush. Sunt foarte incantata de el si aroma se pastreaza f bine. Nu-l folosesc decat pe anumite zone ale corpului, pentru ca se consuma destul de repede, dupa cum zicea si HappyCat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetele, lush are ceva si cu miros de vanilie? Ca mie-mi place sa miros a prajiturica... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si inca o intrebare: in ce magazine se gasesc produsele lush? Eu la Craiova nu am vazut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, si mie-mi place vanilia. Am crema si spray de corp cu aroma asta de la VS.
Arunca pe site la Lush o privire la sapunuri si e imposibil sa nu aiba si vanilie in compozitie. La prima vedere n-am gasit. Eu mi-am luat Karma. sapunuri Lush! Ce-i drept sunt cam scumpe, am dat 20 de lei pe 100 gr, dar merita. La noi sunt in Carrefour Orhideea si Mario Plaza. O sa ma uit pe punga in ce orase mai au magazine. This post has been edited by roxanica10: Mar 17 2008, 05:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am uitat pe siteul lor in romana insa nu le mere cautarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La farmacii ati vazut? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, nu se distribuie prin farmacii. Au ei magazinele lor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:15 AM |
|