IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cosmetice naturale, Care sunt bune si cum se folosesc ?
Cindy
post Mar 17 2008, 11:59 PM
Post #111

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(roxanica10 @ Mar 17 2008, 06:25 PM) *
Spuneam la un alt topic, ca mi-am luat sapun de la Lush. Sunt foarte incantata de el si aroma se pastreaza f bine. Nu-l folosesc decat pe anumite zone ale corpului, pentru ca se consuma destul de repede, dupa cum zicea si HappyCat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxi, si masca de la Lush cum ti se pare? Sunt curioasa, si eu am avut-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 18 2008, 01:13 AM
Post #112

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am mai scris pe undeva ca am vazut la TV ca afara Lush prepara masti cu fructe in fata ta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi s-a parut grozav. La noi din pacate nu au asa ceva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 18 2008, 10:05 AM
Post #113

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Mar 17 2008, 11:59 PM) *
Roxi, si masca de la Lush cum ti se pare? Sunt curioasa, si eu am avut-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Draga mea, stiu ca m-ai intrebat, dar n-am avut timp inca sa-mi fac o parere. Am folosit-o doar o data si n-am consumat asa mult din ea. E nasol ca trebuie sa ma dau cu ea si apoi sa stau min. 20 de min cu ea pe par si eu cum ma spal dimineata, inainte de serviciu, prefer sa prelungesc un pic somnul.
Cert e ca-mi plac produsele lor. Cu sapunul ma spal indeosebi la subrat, ca eu transpir cam mult si la capitolul deodorante sau roll-onuri sunt putine care-mi fac fata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Cindy
post Mar 18 2008, 10:57 PM
Post #114

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Si eu ma spal pe cap tot dimineata, dar m-am obisnuit cu ritmul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca iti garantez ca mie imi ia mult mai mult decat tie spalat, aranjat etc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pink, stiu ca ai mai spus de mastile Lush..Nici nu ma asteptam sa se faca la noi asa ceva..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
happyCat
post Mar 18 2008, 11:49 PM
Post #115

Musafir

QUOTE(Pink Lemonade @ Mar 17 2008, 11:13 PM) *
Eu am mai scris pe undeva ca am vazut la TV ca afara Lush prepara masti cu fructe in fata ta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi s-a parut grozav. La noi din pacate nu au asa ceva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Pink, eu aici nu am vazut sa prepare nimic in fata clientului. Mastile le au preparate deja, puse in cutiute. Pe mine produsele de la Lush m-au cam dezamagit, ca nu sunt chiar atat de naturale pe cat zic ei. Ei incearca sa fie si foarte ecologici, sa reduca volumul de ambalaje folosite, dau numai pungute de hartie la client, care sunt bio-degradabile, etc. Si daca folosesti punguta de la ei de mai multe ori, primesti un sapun, parca. Asta imi place la ei.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2008, 01:03 AM
Post #116

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Diana, am vazut un parfum de vanilie la The Body SHop.

Apropo de cosmetice naturale, mi-am amintit ca aloea este foarte buna pentru hidratare si are efect si asupra cosurilor. Mi-as lua o crema cu aloe dar mi-e ca ingredientele de pe langa ea ii strica efectul, de obicei cremele cu aloe sunt destinate tenurilor sensibile (deci e posibil sa contina si 'comedogenitati'). Ma gandeam la firma Aloe Vera (cea mlm), ati folosit si sunteti multumite cele cu ten cu probleme?

Daca am mai pus intrebarea pe undeva imi cer scuze, batranetea asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Apr 14 2008, 08:57 PM
Post #117

Musafir

Mi-am luat azi un ulei hidratant olivella, cu ulei de masline, vit E, ulei de portocala. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/moisturizer.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Apr 14 2008, 09:02 PM
Post #118

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bebica, nu e The Body SHop in Craiova... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Walpu`, de marca Olivella am auzit ca ar fi bunicica. Sa ne zici cum ti s-a parut tie.

+Quote Post
expose_yourself
post Apr 16 2008, 01:34 PM
Post #119

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 593

Maat, si mie imi plac chestiile care miros dulce...cum ai descris tu:)Si..de la Lush mi-a placut sapunul "Honey I washed the kids"..caramel si miere..miroase delicios:)..Exfoliaza bine.

+Quote Post
cryna
post Apr 17 2008, 08:28 PM
Post #120

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,720

[quote name='walpurgik' date='Apr 14 2008, 07:57 PM' post='160690']
Mi-am luat azi un ulei hidratant olivella, cu ulei de masline, vit E, ulei de portocala. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/moisturizer.jpg)
[/quote

Walpurgik, arata foarte bine uleiul hidratant olivella. Ce parere ai despre el & de unde l-ai cumparat?

+Quote Post

18 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:22 AM