![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, ati vazut serialul ala nou de pe ProTv, duminica dupa-amiaza? Se numeste "Barbatii, un rau necesar", e la 15:15, nu stiu care-i titlul in lb engleza, da-mi place la nebunie!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma distrez copios vizionandu-l.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie imi place de mor Dr. House, difuzat de AXN in fiecare simbata si duminica...
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt fan Dadaca A inceput acum pe Pro Cinema. Si de 100 de ori daca l-as vedea nu m-as plictisi.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am descoperit ca sunt fan al serialelor scoase de ABC. Anatomia lui Grey, Private Practice, Samantha Who?, Cashemere Mafia, toate imi plac extrem de mult. Ieri am descoperit un altul.. difuzat pe Protv, Men in trees (pe romaneste, Barbatii, un rau necesar). (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, am auzit si eu de cel cu barbatii insa nu m-am uitat la el. Cat despre Private practice, nu l-am gasit si nu am vazut nimic din el, si acum sufar ingrozitor dupa Grey's Anatomy si Prison Break - de ce nu mai apare nimic de aproape o luna? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu sunt fan Dadaca A inceput acum pe Pro Cinema. Si de 100 de ori daca l-as vedea nu m-as plictisi. Si mie imi place Dadaca. Mai ales ca multi imi spun ca seman la voce cu ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Io sufar ca nu mai apare niciun episod de la Neveste disperate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din "nevestele" astea eu nu am vazut nici un episod... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io sufar ca nu mai apare niciun episod de la Neveste disperate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cum nu mai apare niciun episod? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Au aparut zece din seria 4 si dupa ce se termina greva scenaristilor serialul continua. Altfel 'ii impusc' pentru ca si mie imi place mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, greva s-a terminat demult, dar episoadele inca n-au aparut.
Lxn, sezonul 3 de la PB a avut 13 episoade. Adica cam jumatate, fata de seriile 1 si 2. Si mie mi-e dor de PB. Fanny, si mie-mi plac serialele produse de ABC. In State, ma uitam la Dirty Sexy Money. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, si mie-mi plac serialele produse de ABC. In State, ma uitam la Dirty Sexy Money. Nu stiu cum e filmul, dar unul din roluri e jucat de transexualul pe care l-au "promovat" fetele ieri la Bar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:41 PM |
|