![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Cum adica sa cureti unghia? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sa-ti bage freza pe sub acryl/gel si sa-ti "roada" toata unghia ta! Si cand creste sa ti-o curete iar pana la carne (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O prietena de a mea a ramas mutilata din cauza asta! Ea isi tot curata unghia si cand i s-a rupt aia falsa si a vazut cu ce cioturi ramasese ea ... s-a socat groaznic! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa-ti bage freza pe sub acryl/gel si sa-ti "roada" toata unghia ta! Si cand creste sa ti-o curete iar pana la carne (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O prietena de a mea a ramas mutilata din cauza asta! Ea isi tot curata unghia si cand i s-a rupt aia falsa si a vazut cu ce cioturi ramasese ea ... s-a socat groaznic! Ah, am inteles. Mie mi se vede unghia mea crescuta. Mie mi-a lipit tips peste ea. Si acum cand te intorci palma si te uiti se vede si unghia mea crescuta pana aproape de jumatate. N-am stiut ca se poate freza si aceasta. Mie nu mi s-a spus. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Manichiurista mea nici de pielite nu se atinge... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Manichiurista mea nici de pielite nu se atinge... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Foarte bine!!! Nici eu nu o las sa se atinga de unghie sau de pielite! |
|
|
![]()
|
|
Mie imi pare rau ca nu se mai vad pozele lui Geo, chiar as fi fost curioasa sa le zaresc, ale biei si pe ale ingerasului le-am zarit, arata f misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cam asa arata ale mele acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/P1010857.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faine, Geo! Bine ca n-am nevoie de unghii false, era o grija in plus. Avem prea multe griji noi, femeile! Imi fac si eu manechiura azi si pun poze pe topicul respectiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Geeo,te copiez.Azi imi fac unghiile ca ale tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Parca inainte erau mai lungi,nu?Dar sunt mai frumusele asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Saru'mana fetelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Ai dreptate poke, inainte erau mai lungi dar acum am descoperit ca-mi plac muuuuult mai mult scurte si cand vine de manichiura ... nu-mi fac decat french si eventual cate ceva mai interesant pe inelar.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 22-March 08 Member No.: 3,529 ![]() |
Buna fetelor
Sunt noua voastra colega de chat si nerabdatoare in a fi initiata.Am citit destul de mult despre unghii false si din pacate am "intrat mai mult in ceata". Ce fel de unghii imi recomandati ?Ma intereseaza rezistenta lor intrucat spal vase,rufe si alte chestii "domestice" ale femeii casnice .Recomandati-mi si un salon(adresa,numele persoanei de incredere). Multumesc.Cristina. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna fetelor Sunt noua voastra colega de chat si nerabdatoare in a fi initiata.Am citit destul de mult despre unghii false si din pacate am "intrat mai mult in ceata". Ce fel de unghii imi recomandati ?Ma intereseaza rezistenta lor intrucat spal vase,rufe si alte chestii "domestice" ale femeii casnice .Recomandati-mi si un salon(adresa,numele persoanei de incredere). Multumesc.Cristina. Extensii cu gel. Sunt mai rezistente... Dar eu una nu mi-as mai pune asa ceva. Mi-am distrus unghiile mele naturale! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-April 08 Member No.: 3,768 ![]() |
Fetele, si eu sunt noua pe aici si ma intereseaza subiectul.M-am programat si eu la un salon la mine in zona (miercuri ma duc sa imi aplic unghii din acryl) dar cred ca e ceva kalumea mai ales cand ai unghii "fitoase" ca al mele(se rup imediat, nu rezista decat cu tratamente-zilnice si aplicat oja tot zilnic). Am intelews ca depinde foarte mult de felul in care iti pune unghia falsa peste a ta, ca sa nu ti-o detelioreze.Miercuri va arat si poze(unde ma duc eu sa-ti pui unghii e 120 ron si intretinerea 60,in general intretinerea e jumatate din costul aplicarii)pup
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:10 AM |
|