![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, nu mai intru aici! E boala curata! A trebuit sa-mi pacalesc suculetele cazute in extaz cu 2 pere babane, ca sa se linisteasca! Nu va spun, de cateva luni mi-e pofta de sarmalute in foi de vita, cu muuuuuuuuulta smantana...si le-am vazut aici, postate de teocris...offffffffffff! sufar cumplit!
Acu' o tai la topicul cu tofu, sa vad ce inspiratie are cleolica, ca si eu sunt mare consumatoare de tofu, da-l mananc cu piure de spanac sau urzici, ceapa verde si...vin rosu sec. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ies extrem de bune sarmalutele in frunze de stevie, doar ca stai la impachetat de iti piere cheful. Dar daca aveti ocazia incercati, mie mi s-au parut a fii mai bune decat cele in frunza de vita.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Acu' o tai la topicul cu tofu, sa vad ce inspiratie are cleolica, ca si eu sunt mare consumatoare de tofu, da-l mananc cu piure de spanac sau urzici, ceapa verde si...vin rosu sec. doctoressa o sa mai scriu cate-o reteta si-apoi ma iertati daca n-o fi si pozica la fiecare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn, facea d-na Lenuta niste sarmalute de post in foi de stevie de-o sa le tin minte pana mor. Umplutura era cu verdeata in loc de carne, erau dumnezeiesti!
Turnedou cu sos de piper si ciuperci (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7518.jpg) Pommes Salardaises a la Lea Linster - trebuie sa va dau reteta, ai mei au spus ca-s cei mai buni cartofi pe care i-au mancat vreodata (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7516.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua arata bestial!
pun si eu ratatouille-ul cu tofu sa dea p-orma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fetele interesate click pe unde trebuie (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/ratatouille.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt curioasa cum sunt ultimele 2 retete , carfofi si tofu, arata prea bine sa nu fie incercate
as vrea sa dau copy paste la mine in stomac (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moaaaa, ce bine arata, cleo! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Kalua cat de bine arata tournedoul-ul si cartofii, neaparat sa pui retetele la amandoua cand ai vreme please.
Sa stii Kalua ca m-am gandit ca ar iesii bune in frunza de stevie sarmalele de post, poate o sa incerc. Arata bine si ratatouille-ul This post has been edited by misssn7: Mar 31 2008, 07:38 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
super cleuto!
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai cleolica, ti-ai propus sa-mi secatuiesti suculetele gastrice?!
Hai c-o tai inca o data la retete cu tofu...tocmai mancai nsite tofu cu ardei in seara asta. Am facut o pasiune mare pt el! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:32 PM |
|