![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
dar nu are nici o legatura cu echinoctiul? sau solstitiul care a fost?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, bre, uite-aici.
S-o gasit unul la o mie noua sute toamna sa zica ca asa-i bun si-asa a ramas (mai mult sau mai putin). (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bine ca ti-ai revenit cat de cat Maat.
M-a apucat si pe mine aseara o tuse da' am linistit-o cu propolis glicolic. Mi-e o lene de ma doare si mai si ploua. This post has been edited by misssn7: Mar 31 2008, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai eu puteam sa jur ca are legatura cu chestiile astea. adica de aici s-a tras schimbarea orei. si ca s-a stabilit sa fie in ultima sapt din martie ee altceva. si m-am si contrazis cu unu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mie imi vine sa-i sparg capul lu asta! dar cred ca stiti asta deja... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, si eu sunt impotriva schimbarii orei! am spus!!! oricum, economia care se face este nesemnificativa.
ce e cu haosul ala pe Heathrow? eu n0-am auzit nimic, bineinteles. maat, ma bucur ca ti-ai mai revenit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Neatza fetele, ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Numai plangeri pe topicu' asta, ce se intampla domle? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
intoarcea fiului risipitor reloaded (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Risipitor? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Poate ratacitor, da' risipitor in nici un caz, sunt fe zgarcit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Despre noul terminal al Heathrow-ului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scuzati, ca de fapt nu-i de ras, da' eu una exact la asa ceva ma astept de la englezi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 04:20 AM |
|