IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1557 1558 1559 1560 1561 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 2 2008, 12:14 PM
Post #15581

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Inviziblu` s-a suparat, cred, ca am mutat posturile luate "pe-aratura", de la idei de afaceri aici, la bar; insa discutia degenera intr-un off topic generalizat.
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2008, 12:20 PM
Post #15582

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

acum probabil isi pregateste discursul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
invisible
post Apr 2 2008, 12:23 PM
Post #15583

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

eee, nu m-am suparat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) da' am fost un pic plecat..

Deci chinte, criticile tale sunt total nefondate pentru ca:

punctu unu: faptu' ca noi "punem botu'" nu poate fi decat benefic pt. afacere. Sa nu imi zici ca se termina potentialele angajate sau cliente. Plus ca, vezi tu avantajul este ca nevasta poate fi "schimbata", sau sa nu ii mai fie reinnoit contractul, ceea ce intra un pic in conflict cu ideea de casatorie, de ce s-ar limita omul la una singura cand poate avea mai multe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mai mult de atata, credibilitatea se leaga de calitatea serviciilor oferite, nu de angajata X sau Y (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

punctu doi: moses is moses, business is business (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana imi voi angaja HR Manager sa se ocupe de testarea psihologica a personalului, probabil ca voi fi nevoit sa fac eu lucrul asta :|

Si daca e o afacere mai neconventionala, nu inseamna ca e offtopic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2008, 12:27 PM
Post #15584

Membru de Onoare

asteapta un pic sa scap de dosarul pe care-l am in brate si te desfiintez again (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 2 2008, 12:28 PM
Post #15585

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(invisible @ Apr 2 2008, 12:23 PM) *
Si daca e o afacere mai neconventionala, nu inseamna ca e offtopic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

tssss. o persoana care cauta asta si intra in forum nu va posta daca vede "idei neconventionale... " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iat cautarea a fost facuta azi...
Miercuri, 02.04.2008 13:17:55
www.google.ro cautare: in ce pot sa investesc 10000 euro , rezultat http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=2732

+Quote Post
invisible
post Apr 2 2008, 12:37 PM
Post #15586

Another Stranger Me

Lumea nu are nevoie de inca o cofetarie/salon de coafura /reprezentanta fornetii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In fine eu astept sa vad ce mai poate face chinte sa imi demoleze ideea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar poate si alte fete vin cu comentarii pe marginea ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2008, 01:05 PM
Post #15587

Membru de Onoare

asadar...

faza cu schimbatul nevestei nu prea tine, oricat v-ati da voi, barbatii, macho, tot va atasati si nu va mai vine sa le schimbati ca pe sosete. aminteste-ti ca lucrezi cu oameni, nu cu masini (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cand am vb de credibilitate nu m-am referit la serviciile prestate. m-am referit la credibilitatea ta ca angajator nu ca prestator de servicii.

moses is moses... yeah right...

sa iti aduc aminte cum ti-am desfiintat afacerea cu bocitoarele sexy? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
invisible
post Apr 2 2008, 03:40 PM
Post #15588

Another Stranger Me

Da, da, sentimentalismul asta al nostru ne incurca de fiecare data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' nu are legatura cu scenariul prezentat de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In fine, FBI Inc (F***n' Brilliant Ideas Inc) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) strikes again (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2008, 03:55 PM
Post #15589

Membru de Onoare

da da.... ce sa spun (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 2 2008, 03:59 PM
Post #15590

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Invi, degeaba ai o idee de "briliant" daca nu are sanse de reusita. Si dupa cum ti-a demonstrat Chinte, nu prea are (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mai buna ideea mea cu taxa pe Podul Grant. La cate masini trec pe acolo, devin miliardara "in no time" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1557 1558 1559 1560 1561 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 08:22 PM