![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asaaa, pai Di, i-a gandeste-te tu ce urasti cel mai tare? ca poate tine figura.
Eu am incercat-o cand ma trezeam pe la 2 noaptea si nu puteam adormi decat dupa vreo ora de stat protap in varful patului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si a tinut metoda! Aha, pai atunci problema trebuie sa o diseci, Berbecutza. Sau daca nu depinde de tine doar sa o accepti...din pacate e usor de zis, greu de facut... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, nici eu nu am intrat pe site pana cand m-am apucat sa scriu articole (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ca, ar trebui sa pun mana sa mai scriu, insa vremea asta imi taie tot cheful (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Va pup, ma duc sa-mi intind oasele ca's franta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... PROBLEMA E ca io nu urasc pe nimeni si nimic! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la ce pisici sa ma gindesc?
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) trebuia sa fac angajari de redactori pentru site; cum naiba sa ma tin de interviuri acuma cind tre sa mut birourile? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ok, ca nu urasti pe nimeni e super!!
Dar iti plac toate chestiile de facut in casa? Eu acolo gasesc lejer cateva care nu le suport (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In cazul asta nu mere antidotul pentru tine...plimbarile de care ziceai iti ajuta mai mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Noapte buna, Lxn Hmmm, nasol tare episodul cu mutatul...Si la chiriile din Romania e si greu sa gasesti ceva convenabil repede... |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deci sefa, ma jiCnesti! site-ul il stiu tres tres bien! am rasfoit pe la psihologie, pe la frumusete, iar horoscopul il stiu pe de rost (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
problema somnului e din cauza stresului de multe ori , inainte cand eram tanara dormeam si de amiaza, seara in 10 minute eram lata de somn puteai taia si lemne langa mine, acum si daca aud tantarul( va anunt ca deja am (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ) is gata treaza
mai bine nu intram pe site ca vazui capsuni (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si mi e pofta |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
.... la mine capsunele s-o mucegait in frigider!
Amelia, imi place sa fac treburi in casa, problema mea e ca sint mult prea obosita de cele mai multe ori si lehamisita... am incercat sa gasesc pe cineva sa ma ajue la menaj, insa am avut parte numa de tute! io dau bani cit imi cere, nu-s zgircita si nici nesimtita, da nici sa platesc si sa muncesc dupa persoana care ar trebui sa ma ajute nu e solutie... tre sa gasesc ceva tot in zona asta... sa merg pe jos de acasa la birou... pisici, aici era perfect, treceam strada! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... io-te , berbe, mea culpa, nu am stiut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Hai, berbe, daca te iau in brate si ma tin scai de tine, ma ierti?
cleolica, ce mi-ai facut, am bagat in mine ditamai bucata de tofu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai sa stii ca si d-aia ti-e greu sa gasesti pe cineva calumea...pentru ca ti-ar fi placut sa le faci tu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Stiu ca e greu...dar daca insisti pana la urma o sa gasesti pe cineva! N-ar merita mai bine sa ai o casa mai mare si biroul sa faca parte din casa? Zic si eu...stiu ca sunt multe dezavantaje si oricum dureaza mult si poate si costa mult... Eu tin pumnii! Intreaba si tu pe toti cunoscutii ca daca dai sfoara in tara poate sare de undeva iepurele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd August 2025 - 12:33 PM |
|