IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
divi2007
post Apr 1 2008, 08:04 PM
Post #1561

Musafir

vanata, rosia si ardeiul coapte apoi taiate marunt, se mai adauga ceapa verde si sare, asta am facut azi
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 2 2008, 12:10 PM
Post #1562

Musafir

Azi bors de fasole uscata

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 3 2008, 09:59 AM
Post #1563

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi poate fac sarmale de post in frunze de stevie si o pizza. Kalua ce verdeturi se pun in sarmalele de post? Mi-ai facut o pofta cu sarmalele de post de e posibil sa le incerc desi am zis ca nu mai fac prea curand sarmale.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2008, 02:34 PM
Post #1564

Musafir

Stevie, loboda, patrunjel, frunze de sfecla parca. Muuuult tare din toate.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2008, 10:33 PM
Post #1565

Musafir

Maine paste cu cu sos de smantana cu sunca fiarta, hribi (manatarci) uscati si sofran.

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2008, 11:14 PM
Post #1566

Musafir

La paste n-am mai pus nici sunca, nici sofran.

Maine creveti in sos de iaurt cu nuca de cocos (indinerie), duminica lasagna ca mi-ati facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si maine cred ca fac prajitura cu unt.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 4 2008, 11:22 PM
Post #1567

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Maine cred ca fac cozonac crapat ca salivez dupa el de ceva vreme si ciorba de loboda. Azi am facut fasole cu un fel de caizer care avea mai muta carne si f. putina slanina. Probabil ca duminca si eu lasagna ca se anunta vreme urata, asa ca nu plecam de acasa.

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2008, 11:48 PM
Post #1568

Musafir

Fusilli ai funghi a la kalua

250g fusilli
50g hribi uscati
1-2 catei usturoi tocati marunt
sare, piper
ulei de masline
o ramurica de rozmarin
200 ml frisca lichida
parmezan ras proaspat (eu nu-l rad, ci il tai in felii foarte, foarte subtiri)

Peste hribi se toarna apa clocotita si se lasa 10-15 minute la inmuiat. Se fierb pastele al dente. Se incinge la foc mediu o tigaie, se pune uleiul in ea, ramurica de rozmarin si usturoiul (atentie ca sa nu se arda usturoiul). Se scurg hribii de aproape toata apa si se pun cu putina apa in tigaie. Dupa vreun minut se adauga frisca. Se pipereaza si se lasa cateva minute la fiert, aproape de sfarsit se adauga niste parmezan pentru a lega putin sosul. Pastele fierte si scurse se pun in tigaie, se amesteca cu sosul, se servesc imediat in farfurii incalzite. Ramurica de rozmarin se scoate. Se presara cu parmezan.

+Quote Post
pescarush
post Apr 5 2008, 02:11 AM
Post #1569

Musafir

QUOTE(Cleo @ Apr 1 2008, 09:14 AM) *
aici se gasesc niste lemne speciale, pui bucata de carne (peste in special) pe el (arata ca un fund de lemn) si-n felul asta se pun pe barbeque, eventual pe raftul de sus. Am vazut procedeul asta si la foodtv, pusesera niste somon salbatic pe fundul asta si l-au bagat intr-un cuptor ca cele de paine sau pizza. Carnea primeste un gust placut de afumat.

cleo, ce bine ca m-ai luminat! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) demult ma tot intreb ce-o fi cu lemnul ala pentru somon in magazin. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
eu le-am facut azi la copii chiftelute cu sos de rosii si piure de cartofi, am fiert deja si supa pe pulpe de curcan pentru week-endul asta. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) am cam terminat cu "consumatoarele de timp" pentru week-end. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 06:33 PM
Post #1570

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pesca eu inca n-am folosit lemnul acela dar la vara o s-o fac

azi am facut supa de rata cu galuste
chiftele marinate
si desertul facut de ieri o prajitura cu ciocolata apoi niste pogace cu cartofi. Cele cu jumari sint mai faine.

+Quote Post

262 Pages V  « < 155 156 157 158 159 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:38 AM