![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Shopping: Ce ati mai cumparat?, cosmetice,haine,pantofi,accesorii
Partea a doua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau si eu rochite. Multe in genul primei postate.
Sa le porti cu placere, Walpu! Am impresia ca la tenul tau se potrivesc mai bine hainele in culori deschise. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Da, culorile mai deschise imi vin mai bine, insa imi mai trebuie si chestii de mers la lucru si prima e un neh-neh (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Esti nemiloasa cu fiintele de sex masculin din jurul tau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Superbe rochitele, vreau si eu! Sa le porti cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exista H&M in Bucuresti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nimphe, sa pedalezi cu spor! Si eu si al meu avem biciclete, a mea e cam vechiuta insa merge ok, noi am fost anul trecut o sapt la tara si am mers zilnic cu ele, vara asta iar avem program de mers cu biciclete si cu rolele, daca reusesc sa-l invat sa mearga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
walpu m-ai imbolnavit!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
foarte faine, sa le porti sanatoasa~
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa ma bucur a le purta cat mai curand, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Astazi am trecut si eu prin piata, ca mi-au facut pofta fetele, cu cate lucruri frumoase si-au cumparat in ultimul timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am intors cu niste farduri si cu un luciu de buze, ambele de la Artdeco. (IMG:http://i65.photobucket.com/albums/h239/Didilica/P1010215.jpg) (IMG:http://i65.photobucket.com/albums/h239/Didilica/P1010216.jpg) (IMG:http://i65.photobucket.com/albums/h239/Didilica/P1010217.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Didilica, foarte faine, sa le stapinesti sanatasa!
Cit ai dat pe trusa? Imi plac culorile, sint genul meu fix! Long time to see you! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Didi, dupa ce ti-ai cumparat tu, am trecut si eu pe la Claudia si m-am chiorat. Mi-a zis ca ai fost pe acolo. Si eu am vrut sa-mi iau gloss din ala, sa-l probezi si sa-mi zici cum e. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:50 PM |
|