![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 27-November 07 Member No.: 2,734 ![]() |
ms dizzye!
eu acum folosesc skinoren si cosurile miau trecut de tot...maine urmeaza sa ma duc la dermatolog sa vad cemi zice...si gomajul chimic se face doar de la o anumita varsta sau nu conteaza? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 40 Joined: 7-November 06 Member No.: 685 ![]() |
kalua , spune-mi te rog cum ti-a mers cu idealist pore minimizing? chiar micsoreaza porii, are efect si pt roseatza? ti-au aparut cosuri de la el? si ce pret are, daca esti draguta.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Despre masti pentru ochi ce stiti? Imi recomnda cineva ceva bun? Eu am niste riduri destul de pronuntate sub ochi, sunt de la citit pe lumina proasta cand eram in generala, si mi-ar trebui ceva care poate le mai intinde...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Nu stiu daca v-am mai spus, dar, am si eu niste pete deasupra buzei superioare,inestetice de-altfel,am inceput un tratament cu cremele Unitone de zi si de noapte, sa vedem rezultatele,oricum la minuni nu ma astept pt ca stiu ca e greu sau mai bine zis imposibil ca ele sa dispara,dar macar ma astept ca ele sa se estompeze,o sa va tin la curent cu rezultatele,despre alte creme care dau rezultate in aceasta problema,stiti ceva?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 9-December 07 Member No.: 2,806 ![]() |
Salut,
Am reusit sa scap de acnee folosind SOTRET, dar mi-au ramas cicatrici pe fata in urma acneei. Ar putea cineva sa recomande (din experienta) ceva modalitati de "reparare"? Dermatologul mi-a recomandat tratament cu laser la o clinica Laser din Debrecen (Ungaria). Stie cineva ceva cabinete laser (de care au auzit lucruri bune :-) ) prin Romania, Cluj in special? Ms |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Medi Spa Cluj Napoca, Str. Ion Budai-Deleanu nr 2A
Telefon/Fax : 0364-116633 sau 0752-264333 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-March 08 Member No.: 3,461 ![]() |
hey..sunt noua pe aici ...as vrea sa stiu si eu va rog mult de tot de unde pot cumpara mastile de fata de la Montagne Jeunesse !!!Toata lumea le lauda..dar eu nu dau de ele . (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca v as fi recunoscatoare daca mi ati lasa un mesaj!app sunt din bucuresti.deci magazinu tre sa fie musai din Buc!tks. Pup |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,644 ![]() |
Buna ziua!
Ma numesc Catalina si am 32 de ani! M-am confruntat timp de aproape 10 ani cu probleme legate de acnee. In jurul varstei de 25 de ani acneea mi-a disparut, dar mi-au ramas cicatrici urate, gen gropite, in special pe obraji. In urma cu 3 saptamani am vazut un reportaj la emisunea "Ce se intampla doctore" de la ProTV , unde era prezentata o metoda noua de tratament pentru aceste cicatrici si in general pentru regenerarea pielii, si anume tratamentul cu laser Genesis. Este un laser non-invaziv, procedura este foarte usoara, fara durerei, fara efecte secundare, cel putin asa era prezentarea facuta. Ideea de baza era aceea ca prin actionarea la nivelul epidermului se stimuleaza crearea de colagen nou in straturile profunde ale dermului si astfel se obtine imbunatatirea aspectului pielii. Intrebarea mea catre voi este : A UTLIZAT CINEVA O ASTFEL DE METODA SI DACA DA , VA ROG SA IMI IMPARTASITI SI MIE EXPERIENTA VOASTRA. DE ASEMENEA, DACA STITI ELEMENTE DE ORICE FEL LEGATE DE ACEST GEN DE TRATAMENT, DE BINE SAU DE RAU, V-AS RUGA SA IMI SPUNETI SI MIE! VA MULTUMESC anticipat! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 8-April 08 Member No.: 3,658 ![]() |
am si eu mari probleme,sa spunem,cu acneea?am incercat mai multe dar imi trece ceva timp supa care imi reapar,ce imi sugerati?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Da click aici: Totul despre acnee
Vei obtine cu sigurantamai mlte informatii. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:45 PM |
|