![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-January 08 From: Bucuresti Member No.: 2,966 ![]() |
Buna! Dori, daca esti buna si vrei sa ne ajuti, posteaza te rog numele doctoritei care ti-a recomandat acele produse miraculoase, deoarece intentionez sa fac o vizita unui dermatolog. Eu ma lupt cu acneea de cativa ani buni, iar in ultima vreme am tenul foarte gras si mai tot timpul lucios. Am incercat produse peste produse, cosmetice si naturiste si am ajuns in culmea disperarii. De aceea am nevoie de consultatia unui dermatolog. Oare imi va trece vreodata? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu am fost la Spitalul Colentina, la doctorita Mihaela Moisa. Are si cabinet particular- Mediderm se numeste ( pe mine nu m-a chemat la cabinet) , dar cred ca te poti duce direct la spital cu trimitere de la medicul de familie. Sincer, nu m-a scapat complet de acnee, dar mi s-a parut mult mai buna decat ceilalti dermatologi la care am fost. Mi-a dat sa fac o serie de analize, mi-a prescris 2 mixturi si mi-a dat si un antibiotic. De asemenea mi-a recomandat Effaclar crema matifianta si spuma de curatare din aceeasi gama. Rezultatele se vad abia dupa 2-3 luni, trebuie sa ai rabdare si sa te tii de tratament. Daca mai vrei detalii ma poti intreba. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 5-April 08 Member No.: 3,634 ![]() |
Pielea mea iar a luat-o razna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De obicei dupa ce ma dadeam cu Gerovitalul aveam pielea ok, chiar putin uscata si asta pentru multe ore. Nici nu merge sub fondul de ten. Acum, la nici doua ore, sunt uleioasa toata si ma ustura. In plus am iar cateva gogoloaie dureroase in piele culminand cu un mostru imens care imi deformeaza barba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Se chinuie de cateva zile sa iasa si aseara chiar am pus mai mult Boreade pe el in speranta ca-l calmeaza (cu alti monstrii in formare a functionat)dar nu da nici un semn ca s-ar apropia de vre-un final - oricare ar fi ala - ci e din ce in ce mai mare. Si ma doare de-mi vine sa-l tai! Cred ca am iar o perioada cu piele acida...
Ieri am facut o noua incercare, m-am dat sub fondul de ten cu Biotenul cu spirulina pentru ca cel cu nuc mi se parea ca-mi lasa pielea prea uscata si am vazut ca ala se lauda ca ar fi mai hidratant. Fondul de ten e cel de la Vichi care e si el uscat - si care la inceput parea sa mearga foarte bine pe fata mea, iar acum din ce in ce mai prost. Crema asta e mai gasa si fdt s-a intins chiar bine, am reusit un camuflaj decent (adica atat cat sa pot lasa alte persoane in afara de prietenul meu sa ma vada), dar dupa vreo 10 minute cand m-am uitat in oglinda aratam iar infect: pielea mea parea batrana si toate gaurelele erau mult accentuate... E normal? Unde gresesc? Si e posibil oare ca Biotenul cu spirulina sa-mi fi marit secretia de sebum? Sau poate m-am dat cu prea mult Boreade? Totusi nu arata a arsura. M-am ars o data cu el dar local, in punctele pe care le scobisem in prealabil (si care s-au transformat pana dimineata in niste arsuri chimice imense, ma uitam in oglinda din 5 in 5 minute si nu-mi venea sa cred ca e adevarat), in rest, pe pielea netraumatizata de mine nu mi s-a parut agresiv. Sebium AKN inca nu am gasit. Ma batea gandul sa-mi iau Effaclar K in schimb, am vazut ca sunt multe fete multumite de el, dar am citit pe tub ca e la fel ca Boreadele, nu e pentru acnee. Alaturi era un tub de Effaclar a.i. care zicea ca e pentru tratamentul local al acneei. Stiti ceva despre el? Si ce inseamna local (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? La mine e nu e locala, e generala: fiecare porisor are cate-un monstrisor. Pielea mea pe de o parte pare sa arate mai bine, pe de alta mai rau. Sunt din nou confuza.... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-a zis doftora azi sa-mi iau normaderm-crema hidratanta.e ceva de capu ei?nu de alta...da' ma doare sufletu sa dau 70 lei pe un rahat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic pass, rozy.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 8-April 08 Member No.: 3,658 ![]() |
asa ma intersaza si pe mine?ce pot face cu urmele lasate de cosuri...mie imi ies numai pe frunte..in rest nu am nimik,rar cate unul in alt loc...si arata urata rau de tot...imi poate spune cineva cu ce pot da si eu,ceva sigur?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 16-November 06 From: Arad Member No.: 711 ![]() |
Buna fetelor,
Desi va citesc relativ constant scriu rar pt ca nu prea am noutati cu care sa va ajut! Tenul meu arata la fel... odata mai rau cu chisturi dureroase in zona submandibulara, altadata mai clar si luminos, asta e mai rar... ideea e ca acuma folosesc Boreade 12 si Ducray, iau si doxacilina de vreo 9 zile... nu pot spune ca vad o imbunatatire.. problema mea stringenta este ca a venit caldura si mi se ingrasa tenul foarte tare si fondul de ten efectiv curge... as vrea sa folosesc o crema colorata, dar nu ma pot hotara care... folosesc cineva asa ceva si daca da, va rog sa-mi dti niste detalii... sunteti multumite... ingrasa pielea... acopera petele cat de cat? mai folositi fond de ten dupa? stiti voi... m-am gandit la Bioderma... am vazut ceva si de Uriage... multumesc pt un raspuns si a doresc un ten luminos si curat! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
OanaLc , ce frumoasa esti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Solem (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Si eu am fost in situatia ta, este esential sa ai o crema baza de machiaj foarte buna si un fdt bun. Si eu am avut ceva batai de cap in sensul asta. Acum folosesc Effaclar hidratant si matifiant, care imi place cel mai mult so far ca baza de machiaj, dar si Effaclar K a fost ok.
Local adica nu te dai pe toata fata, ci numai in zonele cu probleme. Asta nu am incercat, dar poti sa apelezi si la Zineryt cu incredere.. Dap, subscriu la ce a spus Afobia, foarte frumusica OanaLc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
Multumesc pentru raspuns Sweet .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Procentele respective le-am gasit pe Sentia in descrierea pentru Sebium AKN: • keratolitic, keratoreglator - AHA 12% ( acid lactic si citric) si BHA 2% (acid salicilic) • seboreglator si antibacterian– gluconat de zinc 3% (1% zinc pur), efect inclusiv pe bacteriile rezistente la eritromicina. • antiinflamator, calmant – enoxolone, ginkgo biloba • hidratant – glicerina, xilitol In postarile mai vechi am vazut ca erau si pareri foarte bune si pareri foarte proaste si asta e motivul pentru care am cerut lamuriri suplimentare. Se pare ca pana la urma tot prin incercare si eroare merge treaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu acum nu mai am pielea asa uleioasa cum o aveam, oricum nu atat de mult incat sa ma deranjeze - poate din cauza ca-mi distrag atentia muuuulte (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) alte chestii de pe fata mea. Ideea e ca nu caut ceva neaparat matifiant. Problema mea e mai degraba ca am porii foarte inchisi la suprafata si secretia de sebum prea mare si toata mizeria se aduna inauntru, nu se poate elimina. Din cauza asta am avut dezamagirea vietii mele legat de cosmeticele cu Normadermul. La supafata facea pielea fina iar in interior se adunau vulcanii puroiosi. Am urat o vreme firma Vichi (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) Tot din cauza asta in momentul in care iese ceva la suprafata iese cu tot cu carne iar fata mea seamana tot mai mult cu un svaiter. Uffffffff! Cred ca o sa risc si o sa-mi iau totusi Sebiumul. Oricum cu pielea mea dubioasa nu pot stii niciodata sigur daca ceva imi face bine sau nu (si nici pentru cat timp). Si in plus nu mi-am mai luat de mult ceva si ma mananca palmele rau de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va tin la curent. solembum...buna ....... de unde esti? pentru ca .....despre ceea ce vb tu seamana mult cu problema mea....am folosit de toate ...aproape toate produsele...Vichy, normaderm, zynerit, si nu mai stiu ..sapun cu namol, sapuns cu sulf ..produse de la marea moarta....prouduse naturale..si tot degeaba. de 2 luni tot incerc regiul docturului Kozak.....poate suna ciudat, eu am mai scris...despre ceea ce mi-a dat, dar la mine chiar a functionat......iti doresc sa reusesti sa gasesti ceva care sa te faca sa fi cu un tel de portelan, dar eu raman la parerea mea ca fara dermatolog nu se poate ..ceea ce unora le prieste tie iti poate face rau ..succese buna tuturor. 'intru mai rar pe forum dar de fiecare data citesc si recitesc tot ce scrieti.ma bucur pentru voi fetelor ,cele care i-ati dat de cap acneei si sunt alaturi de cele care inca se lupta cu ea.nu mai reiau ce am scris mai demult,vreau sa va spun ca tenul meu arata din ce in ce mai bine.am renuntat la toate cremele din comert si la doctori ,nu ca nu am incerdere in ei dar rezultatele au fost de scurta durata. vreu sa va impartasesc noua mea schema de tratament pe care o folosesc acum,poate va ajuta,macar ca informatie.in atatia ani icercand tot ce este posibil am ajuns sa vad ce imi prieste si ce nu. dimineata: aplic ulei de in ,il las 20 min ma spal cu un gel cu acid glycolic.ma dau cu un ulei de plante preparat de mine(voi scrie reteta mai jos)il las 10 min dupa care tamponez excesul cu un servetel si aplic fondul de ten de la helena rubinstein,spectacular. seara: ma demachiez cu ulei de masline in care am pus vit A.(la 100 ml de ulei ,10 ml de vit A).ma spal cu gelul cu acid glycolic ,imi fac un scrub cu bicarbonat de sodiu(aveti grija sa nu frecati),ma clatesc si ma sterg cu servetel.eu nu folosesc deloc prosop ci numai servetele de fata.dupa aplic o sol de otet de mere timp de 10 min.(o parte otet ,8 parti apa),pt a regla PH -ul.ma clatesc si aplic doar dc este cazul,pe monstri zyneryt.folosesc o seara zineryt,o seara benzoil peroxid(brevoxyl)sau alta crema care contine aceasta subst.numai si numai pe zonele cu probleme nu pe toata fata. bun si acum retete si lamuriri su[plimentare. uleiul din seminte de in regleaza secretia de sebum.pe timpul zilei tenul nu se mai ingrasa asa tare.eu l-am cumparat din italia.se numeste OLIO DI LINO si e de la firma LA TRADIZIONE ERBORISTICA.costa cam 8 - 10 euro.cred ca se poate comanda si de pe net. reteta uleiului din plante.plantele sunt urmatoarele MUSETEL,PELIN,PIN ,SALVIE,GHINTURA,PAPADIE,COADA SORICELULUI,MESTEACAN,COADA CALULUI,OSUL IEPURELUI,TREI FRATI PATATI ,BRUSTURE.se amesteca toate plantele intr-o punga de hartie.peste 200 ml ulei de masline(aproximativ)se adauga plante din ochi.cat sa acopere jum din cantitatea de ulei.se lasa la macerat cam 3 sapt intr-o sticla inchisa la culoare si la intuneric.dupa se strecoara si se adauga la cantitatea ramasa si vit A ,adica raman cam 150 ml ulei,doar o sticluta vit A,sa nu usuce prea tare tenul.inainte de a-l combina cu plante am sterilizat uleiul de masline(ca la bebelusi)intr-un borcan cu capac l-am fiert cam 15-20 min. plantele le stiu de la un medic homeopat. dc aveti nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati. in legatura cu bicarbonatul de sodiu,este f bun pt semne.dc vi se usuca fata prea tare ,folositi-l la 2 zile. nu va pun sa faceti exact ca mine.mie imi prieste schema asta ,este individualizata.fiecare trebuie sa fii vazut in timp ce-i prieste si ce nu. imi cer scuze dc am facut reclama si va doresc un ten de piersica. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) felicitarile mele pentru rabdare..si eu am un anumit tabiet pe care incerc sa il respect zi de zi si seara de seara, dar parca atat de complex ca al tau..? nu cred ca as putea sa il reespect...dureaza prea mult si nu am timp..Ar tbui sa ma trezesc la 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ....dar se poate,dc as incerca sa capat dexteritate si sa iasa mai repede.....inca o data felicitarile mele.... si sa te tii de treaba ..... This post has been edited by emilly: Apr 10 2008, 08:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 16-November 06 From: Arad Member No.: 711 ![]() |
Multumesc fetelor, dar fara sa fac pe grozava va spun cinstit ca sunt mai mult fotogenica decat frumoasa! Si fata mea ma trage inapoi... stiti voi!!! So, ati folosit ceva crema colorta? Si cum a gasiti? Multumesc pentru un raspuns...
va pupic pe toate si adevarul este ca suntem toate frumoase intr-un fel sau altul... oricum frumusetea e relativa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:30 PM |
|