IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
dana1
post Mar 31 2008, 10:29 AM
Post #521

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Buna! Cum mai stati cu tratamentul? Eu am deja 8 luni de tratament cu roaccutane.....dar inca imi mai apar cosuri...mai ales in perioada aceea a lunii. Am renuntat la diane.....ma ingrasau cam mult...si am trecut pe yasmin. Sa fie din cauza acestor anticonceptionale.....de ex acum am 2 cosuri mari pe frunte.....si nu mai avusem de mult timp....doar asa ffffffff micute..care nu ma deranjau.Dar nu le mai suport....cand vad ca imi apare unul mare....deja ma ia frica....ca as putea sa ma umplu iar pe toata fata. Va pup!
Go to the top of the page

+Quote Post
georgy_georgy
post Apr 2 2008, 04:24 PM
Post #522

Tratabil
**

Member No.: 2,511

dana ,si eu tot atata timp am de tratament...la mine se mentine e destul de bine...sper si mai bine ...chiar ieri imi zicea prietena mea"fata nu`ti mai da cu fdt ca nu`ti mai trebuie"insa am devenit dependenta de el...in rest...ma preocupa parul...imi cade cam mult si mie ca din cauza tratamentului nu stiu ce sa zic...scap de una dau de alta...voi aveti probleme de genu asta?
V`am puupat si succes in continuare ...astept vesti de la voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dragos
post Apr 2 2008, 06:01 PM
Post #523

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,519

e adevarat ca de la Sotret/Roaccutane iti raman cicatrici ?

+Quote Post
georgy_georgy
post Apr 3 2008, 05:23 PM
Post #524

Tratabil
**

e normal sa-ti ramana semne ,pete dupa o acnee mai ales daca e severa ...si eu m-am ales cu cateva semne dar mi-a zis dermatoloaga ca de abia dupa ce termin tratamentu imi va da o crema pt refacerea pielii sau ceva de genu...oricum se vindeca in timp ;)mai bine asa decat cu guguloaiele alea pe fata ca nici nu vreau sa-mi amintesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by georgy_georgy: Apr 3 2008, 05:27 PM

+Quote Post
profesorxavier
post Apr 9 2008, 06:26 PM
Post #525

Contaminat
*

Member No.: 3,661

Salut eu scriu pt prima oara aici
Fac tratamentul de 7 sapt (30 mg pe zi)si deocamdata nu pot spune ca e mai bine .bineinteles beneficiez de intreg spectrul de efecte adv mai ales cele psihice. Nu am o forma f severa de acnee si ca sa cuantific cumva va spun ca imi apar cam 2 cosuri pe zi insa nu f mari. problema e ca se vindeca f greu si acum am deja multe pete. As vrea sa va intreb mai ales georgy si laryss pt ca voi aveti mai multe post-uri care a fost evolutia pe luni si georgy eu nu pot accesa link ul tau cu evo pe care l ai postat acum ceva timp l ai mai putea posta o data te rog . Multa bafta tuturor

+Quote Post
georgy_georgy
post Apr 9 2008, 11:02 PM
Post #526

Tratabil
**

QUOTE(profesorxavier @ Apr 9 2008, 06:26 PM) *
Salut eu scriu pt prima oara aici
Fac tratamentul de 7 sapt (30 mg pe zi)si deocamdata nu pot spune ca e mai bine .bineinteles beneficiez de intreg spectrul de efecte adv mai ales cele psihice. Nu am o forma f severa de acnee si ca sa cuantific cumva va spun ca imi apar cam 2 cosuri pe zi insa nu f mari. problema e ca se vindeca f greu si acum am deja multe pete. As vrea sa va intreb mai ales georgy si laryss pt ca voi aveti mai multe post-uri care a fost evolutia pe luni si georgy eu nu pot accesa link ul tau cu evo pe care l ai postat acum ceva timp l ai mai putea posta o data te rog . Multa bafta tuturor

mey,la mine a evoluat bine din cate mai tin eu minte ca deja sunt in luna a8a la inceput parca am avut si eu o mica"explozie"insa n a durat mult...eu am fost multumita si sunt multumita de tratamentu asta ...singuru care m-a scapat de acnee ca am incercat de toate si sper sa nu recidiveze dupa ce il termin ...mie foarte teama...cu efectele adverse...hmm...doua probleme am avut si inca le mai am si anume ca tot timpu am buzele uscate si cum am mai zis imi cam cade parul...n-am avut probleme psihice sau alte chestii in rest e ok...cand imi aduc aminte ce era pe fata mea ma ingrozesc ...acum m-am ales cu niste pete si imi mai apare cate un cos dar se duce repede...la mine mai si o chestie:alimentatia cum mananc numai prostii cum imi iese cate un cos...incerc sa mananc cat mai sanatos fara grasimi si alte chestii si chiar se vede luminozitatea pe tenul meu...in rest ce sa-ti mai zic ca am tot postat lucrurile astea...sa`ti faci analizele mereu sa te asiguri ca esti in regula si...mult succes;) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

apropo nu eu am postat link ul cu evolutie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 13 2008, 09:04 PM
Post #527

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

mie d-abia dupa 9 luni de la terminarea tratamentului a inceput parul sa-si mai revina...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dragos
post Apr 13 2008, 09:48 PM
Post #528

Contaminat
*

Member No.: 3,519

am terminat o luna de tratament si e o mica explozie pe fata mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. e normal ? am o forma severa credeti ca se va trata si acnee in stare mai severa cu acest tratament ??

+Quote Post
georgy_georgy
post Apr 14 2008, 09:04 PM
Post #529

Tratabil
**

QUOTE(EmptyG @ Apr 13 2008, 09:04 PM) *
mie d-abia dupa 9 luni de la terminarea tratamentului a inceput parul sa-si mai revina...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

empty,la tine cum se mentine acum tenul?mai ai probleme?e bine?

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 15 2008, 03:52 PM
Post #530

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

georgy,e muuuuult mai bine fata de inainte...mai ies 2-3 puncte negre,bubite mici care ar imita cosuri...dar per general,is multumita...ten perfect nu am nici acum...dar fata de cum am fost,acum arata ok...am perioade si perioade...cateodata e atat de curat,incat chiar imi inchipui ca am scapat de tot de cosuri...problema mea e caderea parului acum...a fost cam toxic Roaccutane-ul pt paru` meu...asta e...
Sanatate!

+Quote Post

84 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:51 PM