![]() ![]() |
Apr 9 2008, 07:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
..hm.. kostas? avem noi un amic costas, lucreaza in bucale la o firma de constructii greceasca... ca doar n-o fi el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
..un tip brunetel , frumusel... din salonic. el e? Ptiu, voi vorbiti de doftoru de la cabinetu lu leventer, asa-i? acu ` mi-a picat fisa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:09 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar sa stii ca la partea cu frumusel ai fost aproape! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si s-ar putea sa fie tot grec..dupa cum stalcea cuvintele, intr-un mod adorabil of course! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Afobia, am citit ce ai scris despre peelinguri, dar hmm eu tot o sa-mi fac, dar probabil cu laser.. Nu am mai fost la el la consultatie, dar poate ca nu ar fi o idee rea, bine ca mi-ai adus aminte...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:15 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
sweet si daca iti faci cu laser ?? tu vb de laser fraxel chestia aia ? am inteles ca leventer nu prea se pricepe la asa ceva .. iar costas e subalternu la o adica.
maat , poate o fi acelasi , o avea costas doua joburi ? |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
no fachin` uei, kostas prietenul lu` barbata-miu din copilarie e inginer, nu dermatolog! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... daca vreti sa il cuceriti pe domnu` doftor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sa imi ziceti, va invat io prostii... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .. ca to tot ma minca de cur pe alte forumuri o donsoara care aici la noi mai avea putin si ma pupa prin partile moi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... o freca grija faptului ca sint "filoelena"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Afobia, nu cred..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu e vorba de Fraxel, oricat l-as simpatiza eu pe Costas, nu prea imi permit sa dau 700 euro doar pe o sedinta din 4!! Btw, sper ca nu isi face monitorizare pe google! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat, atunci hai baga informatii! Sunt receptiva la tot ce e nou! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 9 2008, 07:22 PM |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:22 PM
|
|
|
... nu cred si oricum la citi kostas exista pe lumea asta... e ca si cum un oarecare Costica vrea sa stie ce cred fumeile despre el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Apr 9 2008, 07:23 PM
|
|
Musafir |
m-am intors de la medica de familie...care zice ca nu o sa fie probleme(de infertilitate de refer)...ca-s mititele chisturile si trec cu anticonceptionale.
maine sa vedem ce are de zis si ginecoloaga (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
Apr 9 2008, 07:24 PM
|
|
|
Asta e bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur pentru tine, Rozy!
|
|
|
|
Apr 9 2008, 07:27 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
ROZY!! ma bucur , vezi ca o sa fie totu bine ?? nu ti mai face probleme , te vei tine de tratament , vei avea grija de tine si totul va decurge perfect >:D<
maat , ce-i aia "filoelena"? sweet , daca nu e vorba de fraxel , atunci despre ce e vorba ? |
|
|
|
| rozy |
Apr 9 2008, 07:28 PM
|
|
Musafir |
mersi afobia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 06:06 PM |
|
|