![]() ![]() |
Apr 11 2008, 08:29 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata! Acum cand ma aducea al meu spre birou ne-a venit asa un chef de duca....... Dar nu stim unde! Pe valea prahovei am tot fost ca e mai aproape de noi ( constanta, lol) dar vrem altceva acum si sa nu fie prea departe. Vreo idee pls? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ai zis chef, Szi? Si noi si noi! Du-te la Voineasa! E f frumoasa zona, iar serviciile sunt incomarabile cu cele de Pe Valea Prahovei, De fapt, nu exista comparatie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 08:31 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Du-te la Voineasa! E f frumoasa zona, iar serviciile sunt incomarabile cu cele de Pe Valea Prahovei, De fapt, nu exista comparatie! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ceva vreau, Nimphe! Am auzit de Voineasa dar habar n-am in ce zona e! Stiu ca nu e prea departe dar nu o pot localiza exact acum in mintea mea. Auuu, si chiar mi-a placut geografia! |
|
|
|
Apr 11 2008, 08:35 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Este la 2 ore de Buc. Ajungi in Pitesti, mergi spre Valcea, Valea Oltului, treci prin Caciulata si Calimanesti. Si apoi stanga prin Brezeni parca...Daca ti s epare prea departe, ramai in Caciulata sau Calimanesti, am vazut multi turisti...
O alta zona unde mi-a placut la nebunie, dare cam departe: Izvorul Muresului. E in Jud Harghita, la ungurieni. Dar sunt mult mai ospitalieri decat romanii, iar vila la care stam este deosebit de frumoasa! |
|
|
|
Apr 11 2008, 08:45 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Tare mi`i somn azi. Sper sa-mi revin, caci am treaba pe teava.
Altheea, io m-as duce in Grecia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 08:46 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Este la 2 ore de Buc. Ajungi in Pitesti, mergi spre Valcea, Valea Oltului, treci prin Caciulata si Calimanesti. Si apoi stanga prin Brezeni parca...Daca ti s epare prea departe, ramai in Caciulata sau Calimanesti, am vazut multi turisti... O alta zona unde mi-a placut la nebunie, dare cam departe: Izvorul Muresului. E in Jud Harghita, la ungurieni. Dar sunt mult mai ospitalieri decat romanii, iar vila la care stam este deosebit de frumoasa! Ahaaa, stiu sigur, in Calimanesti si Caciulata am stat de cateva ori, daca zici ca e pe acolo gasim sigur! Intr-adevar faina zona! Multam fain ,Nimphe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca e si al meu de acord...ca el e pilotul, bag poze cand ma intorc. Tare as vrea daca tot ajung pe Valea Oltului sa urcam pana in Sibiu, n-am mai fost de 2 ani si-mi place mult! Ce zici teo, faci o ciorbita de fasole daca vin? Unde ai disparut acum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 08:54 AM
|
|
|
Altheea, io m-as duce in Grecia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Of, si eu as merge! In Corfu (de care m-am indragostit vara trecuta) sau in Santorini (de care m-a indragostit intr-un PPT). |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Chiar vi la mine?
(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Super!!!!!!! Fac tot ce vrea muschiu' tau si bebe! Cat despre razvratirea mea de dimineata... are stransa legatura cu ce mi se intampla mie mai mereu. Se pare ca sunt "judecata"dupa cum arat , iar restul nu mai are nici o importanta. Un pic de respect nu strica. "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!!!" |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:10 AM
|
|
|
Chiar vi la mine? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Super!!!!!!! Fac tot ce vrea muschiu' tau si bebe! pai am inteles ca stai pe langa sibiu, daca e in drumul nostru sigur m-as opri sa va vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
O veste super!
M-as bucura foarte tare. Daca te hotarasti, vorbim pe PM. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:19 AM
|
|
|
Neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Tare mi`i somn azi. Sper sa-mi revin, caci am treaba pe teava. Altheea, io m-as duce in Grecia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fanny, da o fuga dar pe acolo pe unde zice Nimphe. Noi n-avem timp intr-un weekend, poate la vara! Si cu o oprire prin atena, la o shoppinguiala mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 05:30 PM |
|
|