![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Can't wait !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dom`le, in afara de mine si de anjelu` mai are cineva ochi verzi-galbeni?
...ca noi doua zici ca-sintem facute de-o muma si la naturelu` parului si la ochi bagat-am seama. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am intrat pe site-ul celor de la Dior si am vizionat un mic filmulet- o mica lectie de machiaj. Rezultatul este extraordinar ( si acum imi vine sa plang ca am facut cadou trusa cu 5 farduri acum ca am invatat ceva secrete). Nu stiu daca am voie sa-l pun..... il gasiti pe site-ul lor - make-up - make-up secrets.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Dom`le, in afara de mine si de anjelu` mai are cineva ochi verzi-galbeni? ...ca noi doua zici ca-sintem facute de-o muma si la naturelu` parului si la ochi bagat-am seama. intru si eu in club, tot verzi galbui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
http://www.dior.com/pcd/International/JSP/...831&pON=MAK
De machiajul ochilor vorbeam. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine m a tentat sa mi iau setul cu cele 5 culori
superb e machiata tipa din video (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
mamaaa, daca va zic ca am exact trusa asta din demo ce ziceti? incerc maine sa fac si eu sa vedem ce iese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am avut nr. 970. M-am dat de cateva ori si am facut-o cadou, tot mi se parea ca nu's intense culorile, ca nu rezista, ca se strangea in pliul pleoapei si am renuntat la ea. Sa ne spui daca ai reusit cumva machiajul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu am avut nr. 970. M-am dat de cateva ori si am facut-o cadou, tot mi se parea ca nu's intense culorile, ca nu rezista, ca se strangea in pliul pleoapei si am renuntat la ea. Sa ne spui daca ai reusit cumva machiajul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta nu stiu ce nr are, dar parca seascape se numeste, ajung tarziu acasa sa vad exact. Poza o s-o pun la jurnalul de machiaj. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:41 PM |
|