![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu observai din prima in poza lui dr_wise bucatica din forum...hehe...
walpu,misto sandalele-pantofi...is dulci cu fundita aia. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, sunt tare draguti pe picior, merg de minune cu blugi ca-s un bleu murdar. Angel, de la outletul vizavi de politie. M-a dus cineva cu masina intr-o zi ploiasa, cand nu ai tine nici un caine afara, si nu prea era lume. Acolo daca prinzi ceva e o adevarata afacere. Nu stiu ce-i in trend dar banuiesc ca astia sunt facuti pe calapodul si modelul care se purta mai mult anul trecut, cu peep-toe. I-am gasit mai in spate si au fost numai 67 ron, in conditiile in care sunt piele in and out. Pana si sandalele la ei sunt 95. Oricum, i-am purtat ieri intr-o combinate de blug mai scurt si ciorapi culoare funditei si au fost remarcati.
Dottoressa, eu am avut, de fapt, mai am, elancyl din ala gel verde si mi se pare f bun. Ieri mi-am luat si lineance. Vine caldura, iara stresul picioarelor. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Walpu, foarte frumoasa priveliste pentru ochisorii mei.
Dr, sa le folosesti sanatoasa si iubita! Maat, inca astept poza cu pantofii rosii. Nu am uitat! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Nimphe, mama, tu iti cumperi haine pentru gravide si nu esti gravida? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mi-am cumparat pantofi de vampa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) La batranete imi trebuiau fix astia. Of... ca nu ma mai potolesc odata (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Wal, sunt mortali pantofii!
Teo, nu stiu de ce batranete vorbesti tu! Eu stiu ca omul e batran atunci cand se simte asa! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si pune picture! La fel si tu, Di! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sigur ca pun! Numai sa vina seara (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)
Cum nu sunt batrana? Femeie cu barbat, copil si par alb(diseara ma vopsesc si ma frezez (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) )... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
F tare Walpu...la pretul asta chiar ca au fost o adevarata afacere. Tot am zis ca trec si io pe acolo dar n-am mai apucat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Haha!
Maica-mea avea barbat si copil de la 22-23 de ani! Asta inseamna ca era batrana? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Astept diseara pozele! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am uitat sa zic ca mi-am luat si eu dinZara o pereche de pantaloninegri si un plovaras tot negru. Nah, am fost fortata de imprejurari. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sper ca dupa WEsa am maimulte de povestit si de... pozat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, mama, tu iti cumperi haine pentru gravide si nu esti gravida? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ei, am glumit, cum sa-mi cumpar haine pt gravide fara sa fiu? Faceam haz ca e mai larga jos, la burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca eram pe forum in timpul pozelor. Eu mi-s fomeie statornica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:54 PM |
|