IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1705 1706 1707 1708 1709 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Apr 18 2008, 07:19 PM
Post #17061

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Szi, si la mine e o pb cu forumul la serv. Toata lumea (ma rog, suntem doar 5 in birou) stie de forumul asta, plus ca PCul meu e cu vedere la iesirea din biroul sefei mele. Si ori de cate ori iese si ma vede pe forum comenteaza. Am avut zeci de discutii, i-am expplicat ca mai fac si eu o pauza, de unde atata intelegere?

Asa ca am zis mai bine intru de acasa, scriu in liniste, decat sa ma frece la cap. Daca n-as fi muncit, as fi zis. Dar eu n-am extrem de multa munca, asta este jobul meu ce sa fac???
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Apr 18 2008, 07:20 PM
Post #17062

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Jurnalism... si tot trimit cereri pe la radiouri, dar nimeni nu ma baga in seama. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am zis ca mai astept pana dupa Paste si apoi incep iar bombardamentul!

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 18 2008, 07:20 PM
Post #17063

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

QUOTE(Maàt @ Apr 18 2008, 08:17 PM) *
Nimphe, uita-te acum si vezi daca poti intra. La ce topicuri esti abonata?

pls, help, trebuie sa ma asigur ca se poate intra si din mail.yahoo.

Nu poci, acelasi mesaj: 403 forbidden.
Sunt la mai multe: fazan, bar, monti, meniuri pt sapt viit., shopping...majoritatea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 18 2008, 07:21 PM
Post #17064

Moderator Global

Member No.: 1,055

Phili, nu dispera. Or sa vina si raspunsurile pozitive. Unde ai trimis aplicatii? Roxi, am uitat sa te felicit mai devreme! Bravo!

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2008, 07:24 PM
Post #17065

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

ok, stai sa vaz acuma... pls incearca iar peste 2 minute.

+Quote Post
Philia
post Apr 18 2008, 07:27 PM
Post #17066

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nu disper. Continui sa incerc si tot astept doar-doar o veni si un raspuns.
Vorba unei prietene: insist pana s-or satura sa tot primeasca mesaje de la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumesc eu, dar trimit prin toate partile.
Fanny, am trimis la Radio21, Kiss Fm, Magic Fm, Radio3 net si Europa Fm.
Eu tot sper dupa sarbatori, poate-poate primesc vreun raspuns! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2008, 07:28 PM
Post #17067

Fondator eLady.ro

@Nimphe, ia vezi, acuma te lasa?

+Quote Post
lxn
post Apr 18 2008, 07:31 PM
Post #17068

Musafir

Diana, profitorii si nesimtitii ne vor manca zilele! Asta e culmea nesimtirii, sa incarce pozele din site-ul tau in site-ul lor ca sa nu mai plateasca spatiul necesar atator poze. Insa tu nu ai pus pe toate pozele sigla elady? Ca in cazul asta, e absurd sa le mai ia de la tine.
Din cate stiu, scripturile astea care blocheaza ar functiona, dar cum in lumea asta a informaticii pot aparea tot timpul bug-uri care mai de care de te fac sa te iei cu mainile de cap, nu ma mira nimic. Sper sa poti repara problema cat mai repede si sa-i pui in cui pe nesimtiti!

Roxi, felicitari pentru examen, am uitat sa-ti scriu postul trecut, e greu sa acoperi toate subiectele discutate cand recuperezi cate 5 pg din urma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In legatura cu ce spuneai de kg in plus, eu am si bazinul mai lat si oricat as vrea sa slabesc, conformatia mea nu ma lasa sa trec de un anumit prag... bine nu zic, la fund se poate da jos, e loc de intors, insa e si greu, stim foarte bine cat ne luptam cu kg astea, muma lor!

Szi, nici nu trebuiau sa va puna pe voi, fetele, sa carati. Cata nesimtire! Trebuia sa va ocupati de mutat documente, papetarie, dar nu birouri si alte minuni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cat despre treaba cu netul, what can i say? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Happy, sa stii ca am o bunicuta pe cinste... si niste vanatai pe cinste pe fund din cauza perseverentei ei si a dedicatiei cu care face masaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sweet, daca tie iti face masaj altcineva, cred ca numai masaj anticelulitic si de slabire nu se va numi, ci mai degraba... ero(t)ic (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 18 2008, 07:34 PM
Post #17069

Fondator eLady.ro

nu e bug de cpanel si nici bug de script, sint perfect functionale ambele.... exista insa o incompatibilitate intre ele pe undeva...damn si programatorii sint in franta pina miine noapte!

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 18 2008, 07:34 PM
Post #17070

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, Di, nu poti pune sigla elady pe toate pozele? Asa cred ca nu ar mai avea cum sa le fure (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nesimtitii!! Scuze, dar sunt foarte nervoasa azi!

Nimphe, Lxn, multumesc pentru sustinere. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1705 1706 1707 1708 1709 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st January 2026 - 03:06 PM