![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ce bine ca vei fi colega mea suferinta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar asa ne putem compara schimbarile. yeee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary ce fond de ten ai de la clinique ? eu am supermoisture si e prea gras am vazut pt tenul meu, e bun iarna, dar acum vara deloc nu merge (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary ce fond de ten ai de la clinique ? eu am supermoisture si e prea gras am vazut pt tenul meu, e bun iarna, dar acum vara deloc nu merge (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Uite ca fond de ten nu am de la Clinique (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desi sunt pro produse bune din game scumpe in privinta fondului de ten am avut de furca cu marci gen Clinque, Lancome, Dior(chiar a fost un bleahhh total) si folosesc fond de ten de la Seventeen nr.4. Ma impac foarte bine cu el, nu imi apar cosuri de la el, nu irita fata,acopera foarte bine, rezista destul de mult timp pe fata si pentru mine este o comoara tinand cont ca pretul lui este mic. Dar folosesc pe deasupra fondului de ten SuperPowder Double Face Powder nr 07 Mate Neutral de la Clinique si Blushing 110 Precious Posy tot de la Clinique( sunt ceva mai scumpe dar tin cel putin un an) Fondul de ten il folosesc in toate anotimpurile de ani de zile... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Berbe, in privinta punctelor de grasime eu am urmat sfatul Alei cu uleiul de migdale dulci aplicat seara pe punctul respectiv si in 2-3 zile a iesit singur. Incearca si tu pe o zona mica sa vezi cum merge.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 8-January 08 From: Bucuresti Member No.: 2,966 ![]() |
eu azi mi-am luat ceai de brusture pentru ca tenul meu a luat-o razna de la o vreme. este foarte gras si imi apar puncte de grasime pe toata fata...ceea ce n-am patit niciodata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ce produse mergeau inainte - argila, abrazive, eritroacnol si elmiplant - nu mai fac afata aum problemelor tenului meu. nu stiu ce sa mai fac. o sa imi fac timp sa citesc ce ati scris voi pe paginile anterioare poate gasesc solutia mea printre ale voastre. daca aveti sugestii, sunt numai ochisori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) citisem de acest ceai ca este foarte bun, insa nu credeam sa aiba un gust atat de yucky....poate ma voi obisnui sau poate imi voi prinde un cleste de rufe pe nas (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ati incercat ceaiul asta? da rezultate? si daca da, in cat timp? Eu am aceeasi problema si am baut ceai de brusture 2 luni. Nu prea a avut efect. Mai bine spala-te cu el pe fata. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-April 08 Member No.: 3,680 ![]() |
ati folosit velform new today
daca da ce rezultate ati obtinut eu vreau sa-mi cumpar dar am dubii |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Berbe, punctele albe nu prea dispar singure, nici cremele nu prea au efect in cazul lor. Mai bine te duci la o cosmeticiana..dar una foarte buna! Am si eu un punct alb de cativa ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mi-a fost frica sa umblu la el la ce piele sensibiloasa am eu. Ai putea sa incerci sa le scoti tu, dar daca nu te pricepi, risti sa se inflameze si alte prostii pe care sigur nu ti le doresti.
E bine sa bei ceai de brusture si mai sunt si altele de genul, pentru detoxifierea organismului. Sa stii ca punctele albe pot aparea si de la mancarea prea grasa, probleme cu colesterolul. Sau produse de machiaj comedo sau daca nu te demachiezi foarte bine seara. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
princhindutza,
Eu zic ca toate produsele alea ce par miraculoase de la teleshopping sunt niste fakeuri, am patit-o si eu cu celltone, care tot din melci din aia e facut. E bun ca cicatrizant, dar anti-acnee nu stiu ce sa zic, inclin spre nu. Dar si eu am citit evident pareri contra si tot mi-am luat, deci...daca vrei sa le incerci pe toate, incearca-le ca sa nu ramai cu indoiala:) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 19-April 08 Member No.: 3,730 ![]() |
buna ziua tuturor!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am citit o parte din posturile de la acest topic si am hotarat astazi sa imi fac cont si sa impartasesc din experienta mea!
problemele pe care le-am avut eu cu tenul se datoreaza prafului si aerului poluat din capitala.. asta mi-a spus-o medicul meu dermatolog si am testat-o empiric de nenumarate ori, cand am plecat din tara sau am fost la munte.. si tenul se curata aproape instantaneu cert este ca am descoperit un tratament miraculos, as putea spune, cantarindu-mi bine spusele! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dupa ce am incercat foartteeee multe produse (mai ales din elvetia si germania.. exrem de scumpe!) fara rezultat spectaculos.. este vorba de niste unguente care se gasesc la farmaciile veterinare! sunt foarte ieftine si efectul se vede inca de la prima aplicare! cand a citit mama de acest tratament si mi l-a recomandat.. am ras si am spus ca nu folosesc asa ceva! probabil pentru ca nici nu aveam probleme grave.. niste bubite mici incolore. dar cand am citit prospectul, am realizat ca, de fapt, contin aprox. ce contin si celelalte antibiotice folosite in tratarea acneelor, dar in cantitati mai mari si cu spectru mult mai larg! produsele sunt MIBAZON si ASOCILIN.. sunt foarte grase.. deci trebuie folosite cand stati in casa, in niciun caz ca baza de machiaj. recomand sa le folositi alternativ, pentru ca, contin antibiotice diferite.. pentru a vedea la ce reactionati mai bine! eu sunt foarte fericita ca am scapat! tratamentul se foloseste in eczeme, furuncule.. la animale.. de aceea este foarte eficient in tratatrea oricarui tip de acnee pentru ca totusi este un antibiotic! recomand sa folositi si tratamente naturiste in paralel ! cred ca s-a vorbit mult aici despre diverse masti (argila cu lamaie si miere / drojdie cu lamaie si miere etc.) sau comprese cu ceaiuri (galbenele, musetel, 3 frati patati, coada soricelului, patlagina, brusture) ce va mai sfatuiesc eu.. stiu ca e un sfat greu de urmat... este sa nu va lansati in a folosi produse ca roaccutane.. stiu cat de greu a fost pentru mine sa am acele mici bubite cateva luni! dar sa ai monstri pe fata, mai ales ca domnisoara/doamna.. este un sentiment oribil, sunt convinsa! dar sanatatea este pana la urma mai presus decat orice! iar roaccutane este aproape de a intra in cartea recordurilor pentru cate efecte adverse are! deosebit de periculoase! acneea, in majoritatea cazurilor (in mod inexplicabil, aproape), trece de la sine (chiar daca dupa mai mult ani) - ziarul gardianul a scris despre acest medicament, daca va intereseaza sa aflati mai multe:exista topic pe aceasta tema din 18 decembrie 2007: Roaccutane: degradarea creierului si a ficatului ce v-as mai recomanda in fine.. este sa evitati sa bagati atatea chimicale in piele.. care intra in corp.. toate aceste geluri, spume, sapunuri.. fac bine (partial) intr-o directie si rau in alta! exista sapunuri la firma LUSH.. care nu contin atatea chimicale! si pe care vi le recomand ! eu le folosesc de ani de zile; exista sapunuri pentru tratarea acneei.. mai multe tipuri! .. un sapun de 200 de grame poate costa si 700 de mii dar este mult mai eficient si nu o sa provoace riduri cu timpul.. e bine sa va ganditi si pe termen lung.. nu numai la rezolvarea unei probleme actuale cu orice pret! eu folosesc acest sapun de la lush.. ma spal de 2 ori pe zi.. si ma dau cu aloe vera naturala! se gasesc capsule care sunt pentru tratament oral la farmaciile naturiste.. spargeti capsula si in interior este aloe vera proaspata! fara chimicale si coloranti! ea nu provoaca cosuri! mai mult.. ajuta la vindecarea cicatricilor si chiar are efect dezinflamator! daca aveti o acnee mai severa puteti chiar face si tratament oral cu aloe vera si drojdie de bere in paralel cu aplicarea lor direct pe ten! si ca un ultim punct.. este important sa aveti grija la orice puneti pe fata! majoritatea persoanelor care au acnee ascund acest lucru orin 3 kg de fond de ten, pudre etc! si aspectul pielii este groaznic! eu recomand o usoara exfoliere: cu malai de exemplu.. si folosirea apei minerale pentru spalare, sau plate, nu cea de la robinet, pina de microbi apoi aplicarea unei creme potrivite pentru ten (care eventual sa nu contina parfum.. si cat mai putine chimicale).. cu efect matifiant in caz ca tenul este gras.. cel mai bun fond de ten, in opinia mea, este de la estee lauder.. double wear stay in place make up.. nu contine parfum.. nu duce la aparitia de cosuri.. dupa aplicare se matifiaza perfect si nu este gras deloc! persoanele cu ten gras trebuie sa foloseasca un fond de ten pe baza de apa nu pe baza de ulei, iar acesta este grozav! nu mai aveti nevoie nici de pudra. iar machiajul va recomand sa il faceti la lumina naturala! pe balcon / langa fereastra! ce vedeti la baie, la lumina artificiala nu are nicio legatura cu aspectul pielii cand iesiti ! sper din suflet ca macar unul dintre sfaturile mele sa va fi ajutat ! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) o zi buna!! This post has been edited by Maàt: Apr 19 2008, 02:08 PM
Reason for edit: links
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Kit! Ma bucur ca ai scapat de probleme!
Cu machiajul si eu fac la fel, in lumina naturala, macar fdt, pudra, pentru a nu risca sa nu le intind uniform si arata artificial..Si noi avem aici multe fane fdt Double Wear (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si de asemeni Lush. Mi-am luat si eu Baneocin pulbere cutanata preventiv, in caz ca imi mai apare ceva si nu pot sa imi tin mainile la o parte sau ma apuca iar pe mine sa imi fac vreun tratament cosmetic..am inteles ca ar fi bun in astfel de cazuri..actioneaza asupra bacteriilor, vindeca. Voi ati mai incercat? Impresii recente? Si eu stau mai bine cu pielea dar este atat de alba, incat este practic imposibil sa nu iasa in evidenta orice impefectiune, oricat ar fi de mica.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai aveam o curiozitate..la noi nu se gaseste lotiunea tonica micro-exfolianta de la La Roche Posay, nu? M-ar fi interesat si asta.. This post has been edited by sweet_girl: Apr 19 2008, 03:04 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:45 PM |
|