![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai eu am vorbit de cele pe care le-am vazut si in realitate, mi se pare naiv sa crezi ca e doar machiajul de vina. Bine ca ele au si multe alternative la care pot sa recurga, nu e de negat.
In fine, trebuia sa continui eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Nici eu nu cred faza cu vedetele si tenul praf, adica pana si oamenii obisnuiti, care nu fac nu stiu ce chestii ca sa aiba un ten tanar, reusesc, ce sa mai zici de vedete, care sunt pline de tratamente,peelinguri,tot felul de produse extrascumpe?
In alta ordine de idei, mie mi-e bine spre f bine cu Revlon Colorstay. Nuanta mi se potriveste mult mai bine si rezista super mult...plus ca acopera:X A, am o intrebare..e NECOMEDOGEN,nu? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
In alta ordine de idei, mie mi-e bine spre f bine cu Revlon Colorstay. Nuanta mi se potriveste mult mai bine si rezista super mult...plus ca acopera:X A, am o intrebare..e NECOMEDOGEN,nu? Si eu am Revlon Colorstay (ai avut dreptate, Roxanica10, este f bun, merci pt pont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Pt prima data am nimerit nuanta la marele fix, acopera f bine, rezista, etc, e clar, cel mai bun fdt pe care l-am avut. Nu stiu sigur insa daca este comedogn sau nu si, desi il am de 2luni, nu ma pot pronunta, deoarece, inainte de el am folosit Maybelline si ma umplusem de comedoane, eu, care de mai bine de un an aveam extrem de putine; si de atunci ma tot chinui sa-mi curat tenul si nu mai scap de ele. Partea proasta este ca si Revonul are printre ingrediente sodium chloride, subst cu grad mare de comedogenie, parca 4 sau 5. E drept ca e pe la jumatatea listei, deci poate nu e in cantitate mare si poate ca e safe, dar nu stiu sigur ce sa zic (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Poate ne lamuresc alte fete care-l mai folosesc. PASTELATA, tu de cat timp il folosesti? Am vazut la pag 24, de pe 5aprilie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by arissuca: Apr 20 2008, 01:09 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sodium chloride nu este sarea de bucatarie? De ce sa fie comedogen? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Sodium chloride nu este sarea de bucatarie? De ce sa fie comedogen? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pt ca e pe lista de substante comdogene (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Uite aici: http://www.zerozits.com/Articles/acnedetect.htm#inglist |
|
|
![]()
|
|
Dap, stiu si eu lista aia..dar din alte surse (de incredere), eu nu am mai auzit asa ceva.
Si nici nu pare logic...(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Este folosit de altfel si in multe scruburi.. This post has been edited by sweet_girl: Apr 20 2008, 01:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Dap, stiu si eu lista aia..dar din alte surse (de incredere), eu nu am mai auzit asa ceva. Si nici nu pare logic...(IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Este folosit de altfel si in multe scruburi.. Ufff, parca m-am mai linistit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu stiam de scrub cu sare, chiar imi mai faceam uneori, pt ca tenul meu nu e sensibil si suportam asa ceva fara probleme. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arissuca, nu mai tin minte daca eu ti-am recomandat Colorstay-ul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Stiu ca Walpu si Ala sunt incantate de el.
Eu am primit de aproape o saptamana Double-wear-ul european si fetelor ma crucesc ce diferenta poate fi intre cele 2 variante. Asta e mai fluid, decat cel american. Nu pot sa-mi dau seama care acopera mai bine. Oricum, sunt multumita si de acesta. Reusesc sa-mi ascund dermatita mea, care-i pe suprafete din ce in ce mai vaste, datorita tratamentului cu Retin. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Arissuca:
Eu l-am luat atunci, pe 5 aprilie:) Si sa zicem ca de pe 6 il folosesc,asa, cu exactitate:)) Si mie imi e f bun, inclusiv nuanta, doar ca eu ca fraiera am luat pentru ten normal sau uscat, nu pentru mixt/gras, cum spusese walpurgik, dar nu mi se pare gras sau ceva de genul:-? si nu mi-a aparut nimic, adica ba da, 1 cos, dar nu-l suspectez:D Cred ca trebuia sa ma umplu pana acum daca era comedo fiindca l-am folosit "intensiv" :"> |
|
|
![]()
|
|
Pastelata, merci mult!
Mie imi place f mult acest fdt, nici eu nu prea credeam ca de la el am patit-o, ideea era ca m-am umplut de comedoane de la o porcarie de la Maybelline si ma temeam sa nu le "intretina". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:57 PM |
|