![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 19-April 08 Member No.: 3,730 ![]() |
Maribella, pentru puncte negre eu am folosit o crema de la farmacia naturista care contine argila activa, propolis , aloe vera, galbenele, cimbru, lavanda.
de fapt, se numeste crema antiacneica (de la firma VivaNatura) dar cand o aplici devine dura ca o masca.. ce sa zic, e foarte buna! am auzit ca face bine si in tratarea cosurilor.. eu mi.o aplicam in strat gros pe nas.. unde aveam puncte negre.. si dimineata o indepartam cu apa minerala si nu mai aveam absolut niciun punct negru!! cam timp de 2 saptamani nu mai aveam nicio problema, si am tot repetat tratamentul multe luni, si acum nu mai imi ies puncte negre deloc (probabil pentru ca am folosit-o foarte mult timp) pentru refacerea epidermei.. umplerea acestor gaurele este bun colagenul ! sper sa scapi de semne!! bafta multa, multa!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mai fetelor..ati folosit careva skinoren..ca eu una n-am auzit pareri grozave de ea dar m-a pus doamna derma sa ma dau cu ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..si parea foarte convinsa si increzatoare dar ma descurajeaza faptul ca nu am auzit pe nimeni sa zica lucruri revelatoare despre ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-a dat in paralel sa iau doxicylina si niste dermocosmetice ivamat effaclar k si avene de spalat pe fata.nici nu stiu ce sa mai zic..ma va duce totul pana la vreo 2 mil si daca nici acum nu scap ii dau cu ele in cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) andra,mie mi-a placut Skinoren-ul...ma dadeam cu el in timpu` tratam. cu Roaccutane,dar si dupa ce am terminat tratamentu`...iar acum ma bate iar gandu` sa-l iau... si mie mi l-a recomandat tot un dermatolog...si mi-a priit... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
merci de rasp emptyG.ma mai linisteste ca totusi a ajuat pe cineva skinorenul.eu acum sunt f confuza ca eu sunt pe retin de 2 luni jumate si am avut vreo 3 eruptii urate in perioada vesela a lunii dar in restul lunii tenul meu arata mai sanatos decat arata inainte de retin si uneori n-am niciun cos pe fata.dar ultima eruptie de sapt trecuta m-a demoralizat asa de tare ca am hoarat sa merg iar la dermatolog si mi-a dat skinoren.dar acum ca mi-a trecut eruptia si vad ce bine arata tenul meu ma gandesc sa nu imi iau inca schema pe care mi-a dat-o ea..sa mai continui cu retinul si sa vad daca mai apar eruptiile astea..macar daca mai scad in intesitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dada cred ca asa fac (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 19-April 08 Member No.: 3,735 ![]() |
ms mult kit pt sfaturi...azi am fost la dermaro mi-a dat brevoxyl si isotrexin gel.eu am pistruii pe fata defapt am putine..vara trecuta am stat mult la soare pt k imi place sa fiu neagra si mi s-au inmultit. stiti vre un remediu pentru petele aparute de la soare?dctr mi-a zis sa vin la iarna la el k sa ma curete... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar dupa mai apar?plus k imi dadu crema de fata cu factor 60+ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma mai bronzez eu in 20 de ani:))....
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 19-April 08 Member No.: 3,735 ![]() |
deci innebunesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi dimineata m-am dat cu isotrexin gel si inepu fata sa mi se decojeasca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
^Pai da, nu stiai? La aprox. o ora dupa ce-l aplici, dai cu o crema hidratanta:)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
deci innebunesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi dimineata m-am dat cu isotrexin gel si inepu fata sa mi se decojeasca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Maribella, azi sunt in asentimentul tau! Si eu am mici portiuni in care mi se cojeste pielea..ce frustraant!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Anyway, asa se intampla la inceput, in timp o sa se obisnuiasca pielea si o sa fie mai bine..Foloseste o crema hidratanta, cum spunea si Pastelata. Si eu am patit la fel dupa prima utilizare de Isotrexin. Dar eu am o reala problema cu cantitatile.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Apr 23 2008, 03:40 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ca tot veni vorba de cojit,sa ma plang si eu.am crema normaderm,pe care zice ca-i hidratanta,dar imi pica fata grav,cand dau sa intind fondul de ten,mai mult ramane pielea pe fdt,decat fdt pe piele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
This post has been edited by rozy: Apr 23 2008, 03:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 23-April 08 Member No.: 3,753 ![]() |
am avut si eu probeleme cu acneea, dar in timp am reusit sa scap de ea, sincera sa fiu nu m-am luat dupa tratamentele pe care le-a folosit cineva ci m-am dus in primul rand la un medic dermatolog care sa-mi prescrie tratamentul adecvat pt mine!intai tb consultat un medic, nu tb folosit creme doar pt k au incercat altii si au dat rezultate. dupa consultare doctora mi=a prescris un antibiotic: doxicilina luat ziua si seara dupa masa, seara inainte de culcare ma dadeam cu retin a sau smoderam sau skinoren folosite pe spate sau piept, iar pe fata foloseam zineryt. am facut tratamentul mi-a trecut cam in 2 sapt, am incetat si dupa un anumit itmp mi-au reaparut cosurile.m-am dus iar la medic si mi-a zis sa nu am o problema cu ovarele.am facut ecografie si intr-adevar aveam polichisturi.mi-a recomandat sa iau jasmine anticonceptionale, sunt cele mai slabe dar si cele mai bune dupa parerea mea.deci ca o concluzie tb investigat care este cauza aparitiei cosurilor, din senin nu apar si daca incercam pe auzite sa folosim anumite creme nu mai scapam niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 31 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,184 ![]() |
am si io o problema (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) m-am umplut de pe o zi pe alta de cosuri pe barbie..cosuri mici mici si unu langa altu..arata a iritatie sau ceva dar eu zic ca nu e iritatie pt ca de cateva zile am observat ca sunt multe comedoane acolo care ar vrea sa iasa.acu faza este ca folosesc retin..fac 3 luni in curand si am mai avut eruptii dar asta e foarte ciudata..si e ciudat ca mi-au iesit doar pe barbie, in rest obrajii fac din ce in ce mai bine..m-as bucura sa fie de la retin..dar p barbie mie nu-mi ieseau decat 2-3 cosuri si erau adanci si se scoteau usor..de astea nici nu ma ating..a mai patit cineva? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma tem totusi sa nu fie de la ivamat o reactie sau ceva ca a coincis, alaltaieri m-am dat prima oara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) of nu scap o data (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
apropo paste fericiiiit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by andra2gtk: Apr 26 2008, 03:47 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:48 AM |
|