IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
kit
post Apr 22 2008, 08:59 AM
Post #511

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,730

Maribella, pentru puncte negre eu am folosit o crema de la farmacia naturista care contine argila activa, propolis , aloe vera, galbenele, cimbru, lavanda.

de fapt, se numeste crema antiacneica (de la firma VivaNatura) dar cand o aplici devine dura ca o masca.. ce sa zic, e foarte buna! am auzit ca face bine si in tratarea cosurilor.. eu mi.o aplicam in strat gros pe nas.. unde aveam puncte negre.. si dimineata o indepartam cu apa minerala si nu mai aveam absolut niciun punct negru!! cam timp de 2 saptamani nu mai aveam nicio problema, si am tot repetat tratamentul multe luni, si acum nu mai imi ies puncte negre deloc (probabil pentru ca am folosit-o foarte mult timp)

pentru refacerea epidermei.. umplerea acestor gaurele este bun colagenul !

sper sa scapi de semne!! bafta multa, multa!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 22 2008, 04:00 PM
Post #512

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(andra2gtk @ Apr 21 2008, 11:45 PM) *
mai fetelor..ati folosit careva skinoren..ca eu una n-am auzit pareri grozave de ea dar m-a pus doamna derma sa ma dau cu ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..si parea foarte convinsa si increzatoare dar ma descurajeaza faptul ca nu am auzit pe nimeni sa zica lucruri revelatoare despre ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-a dat in paralel sa iau doxicylina si niste dermocosmetice ivamat effaclar k si avene de spalat pe fata.nici nu stiu ce sa mai zic..ma va duce totul pana la vreo 2 mil si daca nici acum nu scap ii dau cu ele in cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

andra,mie mi-a placut Skinoren-ul...ma dadeam cu el in timpu` tratam. cu Roaccutane,dar si dupa ce am terminat tratamentu`...iar acum ma bate iar gandu` sa-l iau...

si mie mi l-a recomandat tot un dermatolog...si mi-a priit...

+Quote Post
andra2gtk
post Apr 22 2008, 11:15 PM
Post #513

Contaminat
*

Member No.: 3,184

merci de rasp emptyG.ma mai linisteste ca totusi a ajuat pe cineva skinorenul.eu acum sunt f confuza ca eu sunt pe retin de 2 luni jumate si am avut vreo 3 eruptii urate in perioada vesela a lunii dar in restul lunii tenul meu arata mai sanatos decat arata inainte de retin si uneori n-am niciun cos pe fata.dar ultima eruptie de sapt trecuta m-a demoralizat asa de tare ca am hoarat sa merg iar la dermatolog si mi-a dat skinoren.dar acum ca mi-a trecut eruptia si vad ce bine arata tenul meu ma gandesc sa nu imi iau inca schema pe care mi-a dat-o ea..sa mai continui cu retinul si sa vad daca mai apar eruptiile astea..macar daca mai scad in intesitate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dada cred ca asa fac (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
maribella
post Apr 23 2008, 12:37 AM
Post #514

Contaminat
*

Member No.: 3,735

ms mult kit pt sfaturi...azi am fost la dermaro mi-a dat brevoxyl si isotrexin gel.eu am pistruii pe fata defapt am putine..vara trecuta am stat mult la soare pt k imi place sa fiu neagra si mi s-au inmultit. stiti vre un remediu pentru petele aparute de la soare?dctr mi-a zis sa vin la iarna la el k sa ma curete... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar dupa mai apar?plus k imi dadu crema de fata cu factor 60+ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma mai bronzez eu in 20 de ani:))....

+Quote Post
maribella
post Apr 23 2008, 09:35 AM
Post #515

Contaminat
*

Member No.: 3,735

deci innebunesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi dimineata m-am dat cu isotrexin gel si inepu fata sa mi se decojeasca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Apr 23 2008, 03:15 PM
Post #516

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

^Pai da, nu stiai? La aprox. o ora dupa ce-l aplici, dai cu o crema hidratanta:)

+Quote Post
Cindy
post Apr 23 2008, 03:30 PM
Post #517

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(maribella @ Apr 23 2008, 10:35 AM) *
deci innebunesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi dimineata m-am dat cu isotrexin gel si inepu fata sa mi se decojeasca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Maribella, azi sunt in asentimentul tau! Si eu am mici portiuni in care mi se cojeste pielea..ce frustraant!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Anyway, asa se intampla la inceput, in timp o sa se obisnuiasca pielea si o sa fie mai bine..Foloseste o crema hidratanta, cum spunea si Pastelata.
Si eu am patit la fel dupa prima utilizare de Isotrexin. Dar eu am o reala problema cu cantitatile.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 23 2008, 03:40 PM

+Quote Post
rozy
post Apr 23 2008, 03:34 PM
Post #518

Musafir

ca tot veni vorba de cojit,sa ma plang si eu.am crema normaderm,pe care zice ca-i hidratanta,dar imi pica fata grav,cand dau sa intind fondul de ten,mai mult ramane pielea pe fdt,decat fdt pe piele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by rozy: Apr 23 2008, 03:34 PM

+Quote Post
alynna15
post Apr 23 2008, 10:18 PM
Post #519

Contaminat
*

Member No.: 3,753

am avut si eu probeleme cu acneea, dar in timp am reusit sa scap de ea, sincera sa fiu nu m-am luat dupa tratamentele pe care le-a folosit cineva ci m-am dus in primul rand la un medic dermatolog care sa-mi prescrie tratamentul adecvat pt mine!intai tb consultat un medic, nu tb folosit creme doar pt k au incercat altii si au dat rezultate. dupa consultare doctora mi=a prescris un antibiotic: doxicilina luat ziua si seara dupa masa, seara inainte de culcare ma dadeam cu retin a sau smoderam sau skinoren folosite pe spate sau piept, iar pe fata foloseam zineryt. am facut tratamentul mi-a trecut cam in 2 sapt, am incetat si dupa un anumit itmp mi-au reaparut cosurile.m-am dus iar la medic si mi-a zis sa nu am o problema cu ovarele.am facut ecografie si intr-adevar aveam polichisturi.mi-a recomandat sa iau jasmine anticonceptionale, sunt cele mai slabe dar si cele mai bune dupa parerea mea.deci ca o concluzie tb investigat care este cauza aparitiei cosurilor, din senin nu apar si daca incercam pe auzite sa folosim anumite creme nu mai scapam niciodata.

+Quote Post
andra2gtk
post Apr 26 2008, 03:40 PM
Post #520

Contaminat
*

Member No.: 3,184

am si io o problema (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) m-am umplut de pe o zi pe alta de cosuri pe barbie..cosuri mici mici si unu langa altu..arata a iritatie sau ceva dar eu zic ca nu e iritatie pt ca de cateva zile am observat ca sunt multe comedoane acolo care ar vrea sa iasa.acu faza este ca folosesc retin..fac 3 luni in curand si am mai avut eruptii dar asta e foarte ciudata..si e ciudat ca mi-au iesit doar pe barbie, in rest obrajii fac din ce in ce mai bine..m-as bucura sa fie de la retin..dar p barbie mie nu-mi ieseau decat 2-3 cosuri si erau adanci si se scoteau usor..de astea nici nu ma ating..a mai patit cineva? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ma tem totusi sa nu fie de la ivamat o reactie sau ceva ca a coincis, alaltaieri m-am dat prima oara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) of nu scap o data (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
apropo paste fericiiiit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by andra2gtk: Apr 26 2008, 03:47 PM

+Quote Post

135 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:48 AM