![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 23 2008, 10:15 PM
|
|
Musafir |
Da...si la mine la fel (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si acum in loc sa fac bagaje, lucrez sa termin o situatie pentru serviciu.
|
|
|
|
Apr 23 2008, 10:18 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Imi bag picioru! io vreau sa dorm! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 10:21 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
deci eu acum depun eforturi supraomenesti ca sa ma abtin sa vb despre zodii. va rog sa apreciati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 10:38 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Chinte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , traiasca selfcontrol-ul.
Las ca eu sunt acasa si tot dezastru e si urmat. zile o sa fiu in viteza. Ma duc la somn ca maine iar treburi gramada. Noapte buna. This post has been edited by Master of Norules: Apr 23 2008, 10:39 PM |
|
|
|
Apr 23 2008, 10:45 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
eu ma trezesc maine la 6 dim sa fie luna in casa ca vine proprietarul in vizita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Apr 23 2008, 10:54 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
chinte, io-s taur. Ce scrie la mine la horoscopu tau?
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 23 2008, 10:58 PM
|
|
Musafir |
Noapte buna gagici! Si io trebuie sa ma trezesc devreme, ca ne-am propus s-ajungem la 8 la serviciu.
|
|
|
|
| angeldust |
Apr 23 2008, 10:59 PM
|
|
Musafir |
deci eu acum depun eforturi supraomenesti ca sa ma abtin sa vb despre zodii. va rog sa apreciati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veeezi stiam eu ca there's a catch si ca daca ma apuc sa pomenesc de zodii I will unleash the beast (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia zi si mie, de Balante ce zice de bine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 11:11 PM
|
|
|
deci gata, nu mai rezist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ideea e ca eu in general imi dau cu parerea despre barbati cand e vb de zodii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si nu despre toti. am si eu lista mea: scorpioni, tauri, pesti, lei si raci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi nu i-am incercat pe toti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar sa revenim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) di, my best friend din liceu era taur. tot blonda cu ochi verzi ca tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) un pic boema, un pic justitiara, nu punea botul la orice vrajeli. incerca mereu sa ma aduca cu picioarele pe pamant cand incepeam sa o iau pe campii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ange, nush cum sunt toate balantele, dar stiu eu 2 care sunt duse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar le iubesc de mor. nehotarate, viseaza cai verzi pe pereti, nu prea sunt fete cuminti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata, mai bine intrebati-ma de barbati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vecino, gud nait (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 11:31 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Clar, stia Angle ce stia cu declansarea discutiei despre zoii.
Eu am alta buba: racii i-am gasit f. zgarciti si le place sa stea prea mult in casa, pentru gustul meu... cu fecioarele totul e sa nu fie prea critice. Leii prea vor sa fie ei sefi tot timpul. Trebe sa recunosc ca eu am o slabiciune pentru tauri, e o anume afinitate. O sa caut si eu Gyros pe aici, Di ca vad ca linkul ala de i l-ai dat lui Cleo e doar pentru Quebec |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 11:38 AM |
|
|