![]() ![]() |
| lxn |
Apr 23 2008, 11:48 PM
|
|
Musafir |
Ce tarziu am venit in bar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu mai pot de oboseala dar nu se putea sa nu fac act de prezenta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, mi-ai facut o pofta ingrozitoare si o foame cu sandwich-ul ala si uite cat de ceasul! Si mai tin si post (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Hai sa bag si eu o zodie, sa fiu in "trendul" zilei: eu sunt gemeni si al meu e capricorn. Chinte, ce zice gloaba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 23 2008, 11:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
la tine nu ma bag, nu am tangente cu gemenele, trebuie sa il intreb pe Saruman, globul lui e mai smecher decat al meu. iar barbatii fecioara nu m-au pasionat niciodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pentru consiliere, consultati lista de mai sus cu zodiile din baza de date (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Apr 24 2008, 12:00 AM
|
|
Musafir |
Doamne, dar ametita sunt! Ce-mi veni sa zic fecioara? E capricorn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu, n-am nici un amant fecioara, daca asta v-a trecut prin cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noapte buna! |
|
|
|
Apr 24 2008, 12:03 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
ah, nu-mi mai plac capricornii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) prea afemeiati pentru gusturile mele. am intalnit insa si specimene sensibile pana la gretosenie :|
no, eu ma duc sa fac nani ca oricum ma mai uit pe pereti o ora pana adorm. hasta la vista, divelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 12:30 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Lxn, sper ca nu te iei dupa ce zice Chinte, ea parese ca e in extrema cu capricornii.
Conteaza muuult educatia, mediul din care provine omul si caracterul lui. Asta cu zodiile e la distractie nu e pentru pus label-uri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 03:32 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, tu esti scorpion? Se spune ca scorpionul este cel mai pervers semn al zodiacului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, deci eram 90% ca esti taur..Esti un taur tipic in conceptia mea, adica pe care ii detectez eu rapid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voiam sa te intreb de mult, dar..virtual se mai intampla sa gresesti si nu m-am mai riscat, nu dadea bine pt my self-esteem!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie la barbati imi plac taurii, scorpionii (ca tot vb de zodiile astea)..hmm si ma mai gandesc in rest. Barbatii pesti ma enerveaza in general, pt ca sunt paasivi, cei raci pot fi uneori foarte stresanti si obositori, capricornii nu prea isi exteriorizeaza sentimentele si nu prea stii ce sa te astepti de la ei, ceea ce uneori poate fi frustraant si confuz, sagetatorii (ca zodiile de foc in general de fapt) sunt impulsivi si ma enerveaza de cele mai multe ori lumea care se precipita aiurea si nefondat, balantele sunt ciudatele (deci printre cei mai ciudati oameni pe care i-am intalnit, erau balanta..), putin duali si au fund misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , eu si berbecii ne superenervam reciproc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pe astia chiar ii detectez instantaneu! Deci acum ma referii la barbati, daca mai aveti intrebari suplimentare sau despre ceva ce am omis, intrebati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, era previzibil ca o sa ajungem la asta, nu?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pana la urma, tot nu ne-ai spus ce zodie e BF! Berbe, e bine de stiut pt mine, pe bune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai ales ca ma hotarai sa plec de la locul actual, as vrea sa imi gasesc ceva tot in domeniu..:| Btw, tu in ce domeniu te-ai angajat? We`re proud of you! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sa ne spui cum iti merge maine!! |
|
|
|
Apr 24 2008, 07:52 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
La mine vine cineva sa termine curatenia? Si daca face bonus si un cozonac, ii raman vesnic indatorata (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) si promit s-o pomenesc si s-o laud toata viata mea (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Cum sa fac sa ma mobilizez? |
|
|
|
Apr 24 2008, 07:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Good morning ladies!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
moama ce discutie cu si depsre zodii... pai sa va zic... rac fu ala de l-am agatat in bila si m-a parasit..crek eram prea agitata pentru el. nu mai conteaza. am suferit un pic... pesti era ala de am suferit pentru el de mi-au iesit si ochii din cap... nu place la fata nici zodia asta... is alunecosi.. si berbec e viitorul husband, si nu am nici o treaba cu zodia, eu fiind capricorn! nu pot sa sufar berbecii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da pe asta il iubesc...da tot nu pot sa-l sufar .. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) da stiu nu suna nimic in ordine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 08:26 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Domle, pentru taurasul nebun de mine cel mai bun a fost dl maat, care e sagetator... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...desi horoscopul spune ca taur- sagetator nu e cea mai fericita combinatie... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Maat, m-ai atins la punctu' sensibil, ca si eu is sagetator si Livake al meu e taur (fost comunal (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si desi cred in horoscop, nu am tinut cont ca se spune ca nu e deloc o combinatie fericita. Noi suntem fericiti si ne si iubim (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Apr 24 2008, 09:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'neata,
Mai bag si eu o completare la barbati si zodiace. Cica barbatii scorpioni sunt cei mai good in bed. Scorpionii iti intra atata de bine sub piele cand esti intr-o relatie cu ei, ca atunci cand o rupi devin ca o obsesie. Capricornii sunt cam ciudati, niciodata nu stii ce e inside of them, cei din balanta de obicei goodlooking dar duplicitari. This post has been edited by Master of Norules: Apr 24 2008, 09:03 AM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 18th November 2025 - 11:38 AM |
|
|