IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1769 1770 1771 1772 1773 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 24 2008, 08:32 PM
Post #17701

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu, m-am uitat eu la ip si ai ip de ISP de Cluj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sincer, io nu stiu ce se intimpla in Craiova ca io nu stiu decit birou-pat-birou-cumparaturi contra cronometru-birou- pat...
Go to the top of the page

+Quote Post
arinela
post Apr 24 2008, 08:39 PM
Post #17702

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Maat, ai dreptate cu persoana de "neinlocuit" intr-o firma.... dar hai sa te mai intreb ceva, ca eu asta nu pot sa pricep: ai o persoana cu oarece vechime in firma ( nu e vorba de firma ta, evident), e constiincioasa, iti dezleaga o gramada de ite pe care tot tu ca patron le-ai incurcat, mai ai si un conglomerat de firme in 2 birouri.... iar ca sa se obisnuiasaca cineva si sa priceapa toate incalcelile de acolo, ii trebuie 1 an.... ei bine, in situatia asta, cum poti tu sa ii spui "poti pleaca" unui astfel de om, fara ca macar sa il intrebi un singur motiv pentru care pleaca??
la noi asa se intampla cu majoritatea persoanelor serioase care pleaca.... pa si pu`....
Nu mi se pare corect... Eu as fi curioasa asa pentru mine sa stiu ce asteapta oamenii aceia de la mine ca patron, ce as putea repara, ce nu in regula, ma rog..acum poate sunt eu nebuna.

M-am lamurit.... distribuitorul meu de internet are sediul la Cluj, poate de aceea.

+Quote Post
pescarush
post Apr 24 2008, 08:43 PM
Post #17703

Musafir

maat, si eu vreau o sefa ca tine. sau macar o colega, ca eu nu ma pot plange de seful meu. mari bonusuri nu se dau nici pe-aici, dar chiar saptamana asta m-a anuntat seful ca mi-a marit salarul. si mi-a dat o marire substantiala (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . parca vii cu alt sentiment la job, cand vezi ca esti apreciat. este a 2-a oara (si anul trecut a facut la fel), mi-a dat mult peste ce au primit altii.
deci, iepurasul meu a sosit anul asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 24 2008, 08:44 PM
Post #17704

Musafir

Seara buna dragutelor!
Noi am primit 200 de lei de Paste si sunt multumita. La barbata-miu s-au dat atentii: bomboane Raffaelo, sticla de vin, cozonac din ala italienesc si-un iepuras de ciocolata Lindt.
Maat, atmosfera de la voi seamana cu cea de la noi din birou. Cand e de munca, muncim toate pe branci, ne ajutam reciproc, iar cand mai sunt pauze...o dam pe distractie. Si atunci cand muncim, incercam sa nu ne stresam....chiar facem haz de necaz. Unora chiar le iese treaba asta.
Ma duc sa mai fac niste bagaje. Am terminat cu hainele, urmeaza restu'.
Pesca, felicitari pentru marire! Si la mine a venit iepurasu' cu o prima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Apr 24 2008, 08:45 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2008, 08:54 PM
Post #17705

Fondator eLady.ro

... Hm! Sa-ti zic eu ce vad aici, Arinela?
Un patron destul de destept (sau norocos ori viclean) care a ajuns sa aibe una-doua-noua firme, patron care se simte insa IN PERICOL in fata unuia dintre oamenii lui, om care ii pleaca.
Pericol in sensul ca:
- omul ala stie prea multe (si nu lucruri tocmai curate!) din activitatea fimei;
- omul ala in face pe patron sa se simta INFERIOR;
- omul ala il face pe patron sa creada ca in fata restului angajatilor el, patronul atotputernic, pare un nimic;
- patronul e un dobitoc si nu isi cunoaste interesul;
... una de mai sus. Sau toate chiar!

---------
Doamneee, sint o cretina uituca si bezmetica! Ma gindeam acum ca nu am vazut-o pe Karina de doua zile. Si eram gata-gata sa pun mina pe telefon, ca eram ingrijorata-lemn sa o sun sa vaz ce e cu ea... cind sa formez numarul, m-a pocnit un flash... fata e in vacanta, se odihneste!

+Quote Post
pescarush
post Apr 24 2008, 08:59 PM
Post #17706

Musafir

mersi roxy! si tie felicitari pentru iepuras!
eu sunt de acord cu "nimeni nu e de neinlocuit", am simtit-o pe pielea mea, de 2 ori. eu am fost, bineinteles incepatoarea care a preluat munca. mi s-a intamplat la 2 companii diferite, a fost ingrozitor de greu la inceput, am stat cate 12-14 ore/zi , dar let's face it! angajatorului nu-i pasa. el vede ca treaba este in continuare facuta, chiar si fara omul ala.

p.s. bineinteles ca nu e cazul lui maat, dar rareori dai peste patroni ca ea.

This post has been edited by pescarush: Apr 24 2008, 09:00 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2008, 09:03 PM
Post #17707

Fondator eLady.ro

Sa stii ca nu sint singura. Forte e tot asa. Poate chiar si mai si.

+Quote Post
pescarush
post Apr 24 2008, 09:15 PM
Post #17708

Musafir

maat, ma bucur ca avem 2 astfel de patroane intre noi! e o raritate, in lumea asta pragmatica si cruda in care traim. dar altfel, probabil ca nu exista nici elady. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
arinela
post Apr 24 2008, 09:17 PM
Post #17709

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Maat...eu zic ca ca toate acele presupuneri ale tale sunt adevarate, nu doar una.
Sa stii ca m-am gandit si eu ca de fapt pe unii nu ii intereseaza sa fie lucrurile cat mai clare, ci cat mai incalcite.
Insa eu as fi mai linistita cu mai putin, dar cu capul linistit pe perna, decat cu stresul banilor multi dar obtinuti prin calcat pe cadavre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 24 2008, 09:20 PM
Post #17710

Musafir

apropo de.........forte de ce a disparut? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1769 1770 1771 1772 1773 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2025 - 06:38 AM