Feb 2 2006, 07:45 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 |
buna feteler ...
poate ma indruma creva de pe aici in privinta unui mod cat mai sanatos de bronzare... eu am un ten acneic, foarte deskis la culoare, in mod obisnuit la soare daca stau, trbuie sa imi dau cu crema intr-un strat foarte gros pentur a nu ma arde, dar in acelasi timp, as dori sa am si eu un ten usor mai inkis, daca nu kiar mai mult decat atat... m-am plictisit sa arat fie vara, fie iarna ca o branza ...dar nu stiu daca solarul nu cumva imi poate provoca arsuri.nu am folst pana cum niciodata la solar, deci nu stiu care este procedura, si parca nici nu am incredere in nici un personal, pentru ca ei in primul rand vizeaza l;uarea banilor, si abia in al doilea rand arsurile pe care ti le pot provoca.. s-a confruntat cineva cu o astfel de problema?adica sa aveti un ten extrem de sensibil, si deskis ca si pigment, si acneic pe deasupra si totusi sa beneficiati de un bronz de calitate? mai citisem pe undeva ca centru coquette au scos pe piata un procedeu de bronz nedaunator, dar nu dau prea multe amanunte despre el... poate ma ajutati cu ceva idei... |
|
|
|
![]() |
Mar 9 2007, 01:13 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 |
bacardi, pai si fata? ca nu m-as da cu ceva de la avon pe fata nici daca as fi platita sa fac asta .....iar din machiaj mi se pare aiurea , adica ....ipotetic vorbind , daca maine ar veni vara peste noi si am pleca toti la plaja , doar nu o sa ma dau cu fond de ten , blush-uri si alte nebunii , la plaja. "parerea mea" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Mar 9 2007, 04:32 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
bacardi,zimi din ce gama e k stiu k au 2creme din astea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Mar 9 2007, 08:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Lary la fata nu m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt multumita deocamdata de ea si a picat la tanc pentru ca mi se cam dusese bronzul,fdt e o idee mai inchis, pe gat nu folosesc fdt/pudra asa ca ramanea o usoara diferenta de culoare.Nici eu nu as folosi cremele lor de/pentru fata! Dar pentru corp mai folosesc.
Katy e din gama Skin So Soft si se numeste "lotiune hidratanta nuantatoare pentru corp".Nu este un autobronzant si nici nu are aspectul unuia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Mar 10 2007, 08:53 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
multumesc BG.esti o dulce,stiam k nu e autobrozant.te mai intreb ceva e cumva comedonik k eu am problema cu spatele,imi mai apar cosulete,bine k numai iarna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Mar 10 2007, 10:07 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Asta nu mai stiu...e posibil.Se stie ca Avon-ul nu e asa selectiv in substantele folosite...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Mar 10 2007, 10:39 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 |
hahahaha bacardi , m-ai amuzat cand ai spus ca la fata nu te-ai gandit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu fondul de ten stiu cum este si cu faptul ca acum daca te dai cu crema asta se uniformizeaza cumva pe peste tot culoarea pielii , dar eu gandeam asa...mai in perspectiva , deja ma vad pe plaja cu un ....bacardi lemon. fara legatura cu nick-ul tau , sa nu te simti ofensata , imi place sa beau vara asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Mar 11 2007, 07:55 AM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma simt ofensata deloc, stai linistita. Pai las-o incolo de perspectiva! Poti lua un auobronzant safe pentru fata si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Apr 27 2008, 12:19 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-April 08 Member No.: 3,768 |
Solarul...Ce parere aveti este nociv sau din contra?
|
|
|
|
| LostWhispers |
Apr 27 2008, 01:16 AM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 27 2008, 01:57 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 |
stiu doar ca trebuie aceiasi protectie ca la soare , iar excesul dauneaza clar zilele trecute am aflat ca cineva cu toate ca era vegetarian de peste 20 ani a facut cancer , m am socat Divi nu e de ajuns sa mananci sanatos, mai e vb si de mediul in care traiesti, de mostenirea genetica, de gandurile/trairile tale, modul de viata etc... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 20th March 2026 - 01:53 AM |
|
|