![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
Hristos a Inviat!
buna fetelor, sper ca ati petrecut bine si frumos sarabatorile si ca aveti vesti bune ....cum va mai merge cu tratamentele? dau rezultate? mie imi merge bine, nu mi-a mai aparut niciun monstrulet, ma tin de tratament, mai adorm uneori noaptea si uit sa ma dau cu pudra mai ales cand este prietenul meu la mine( pentru ca ma feresc sa ma vada asa alba pe fata...ca un monstrete) dar in rest sa zicem ca il respect! acum ma lupt cu alta problema de fapt cu mai multe: ....azi am constatat ca mi-au aparut pistrui si nu inteleg de la ce..o fi de la soare? si cateva puncte negre care sunt destul de mari. Doar ce mi-am aplicat un plasture pentru puncte negre, sa vedem ce rezultat obtin! cu petele de la fostii monstrii...off greu mai trec...dermatologul meu zice ca pielea are 6 straturi si ca sa se regenerze ii tb 6 lni...pentru ca fiecare start are o viata de 1 luna....deci ca sa ajunga la un strat intact si neafectat de monstruleti..trebuie sa am rabdare minim 6 luni...nu au trecut decat 2 luni si jumatate....o sa va tin la curent ...cu petele sa vedem ce se intampla......aaa o sa incerc masca cu bicarbonat de sodiu sa vedem ce rezultat are....dar nu stiu cum sa o prepar....aveti idee tb sa fie ca un gomaj, sau o aplic se usuca si o spal? si mai nou cu vergeturile..dar tb sa gasesc acest topic sa vad ce recomandati. va pup pe toate si va doresc un rezultat cat mai bun si cat mai repede! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kary, Akenil sunt capsule, trateaza problemele din interior, iar ingredientele sunt bine cunoscute pentru tratamentul problemelor de piele. Exista si varianta crema, tot pe baza de plante, dar pe asta nu am incercat-o. As mai lua si eu capsulele, desi nu am probleme cu acneea, preventiv si pt ca banuiesc ca e bine sa incepem sa ne tratam din interior, pentru un aspect mai sanatos al pielii..
Clara, ce ciudat sa apara asa dintr-o data, ceva trebuie sa le fi declansat! Iti tinem pumnii si sa ne spui rezultatele analizelor hormonale! Emily, folosesti o crema cu protectie solara? Daca nu, probabil din cauza asta ti-au aparut pistruii! E obligatoriu in timpul tratamentelor fotosensibilizatoare! Bicarbonatul de sodiu banuiesc ca trebuie sa il folosesti ca gomaj. Il amesteci cu ceva, gen albus de ou batut bine si purcezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Btw, am realizat si eu cu ocazia asta, ca nu mi-am mai facut o masca sau ceva natural de secole... This post has been edited by sweet_girl: May 3 2008, 03:05 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, Akenil sunt capsule, trateaza problemele din interior, iar ingredientele sunt bine cunoscute pentru tratamentul problemelor de piele. Exista si varianta crema, tot pe baza de plante, dar pe asta nu am incercat-o. As mai lua si eu capsulele, desi nu am probleme cu acneea, preventiv si pt ca banuiesc ca e bine sa incepem sa ne tratam din interior, pentru un aspect mai sanatos al pielii.. Am vazut ceva pe net, gasesc doar pe site-ul lor sau si in plafar/farmacie? Multumesc de informatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
[quote name='sweet_girl' date='May 3 2008, 04:03 PM' post='164967']
Kary, Akenil sunt capsule, trateaza problemele din interior, iar ingredientele sunt bine cunoscute pentru tratamentul problemelor de piele. Exista si varianta crema, tot pe baza de plante, dar pe asta nu am incercat-o. As mai lua si eu capsulele, desi nu am probleme cu acneea, preventiv si pt ca banuiesc ca e bine sa incepem sa ne tratam din interior, pentru un aspect mai sanatos al pielii.. Clara, ce ciudat sa apara asa dintr-o data, ceva trebuie sa le fi declansat! Iti tinem pumnii si sa ne spui rezultatele analizelor hormonale! Emily, folosesti o crema cu protectie solara? Daca nu, probabil din cauza asta ti-au aparut pistruii! E obligatoriu in timpul tratamentelor fotosensibilizatoare! Bicarbonatul de sodiu banuiesc ca trebuie sa il folosesti ca gomaj. Il amesteci cu ceva, gen albus de ou batut bine si purcezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Btw, am realizat si eu cu ocazia asta, ca nu mi-am mai facut o masca sau ceva natural de secole... [/quote buna, nu chiar nu folosesc asa ceva pentru nicio protectie solara, singurele creme cu care ma dau pe fata sunt cele pentru acnee de la dermatolog, plus uleiul de masline cu vit.A, E, fiolele floritene, crema de galbenele din cand in cand ( am intels ca este buna pentru pete, ca te scapa de urme), si crema de la neutrogena pentru ca are aspirina si este super buna...face un ten ca de portelan si inchide porii. si de masca pana la urma mi-am facut gomajul cu malai si sucul de la lamaie, m-am dat pe fata cu iaurt, si dupa cu drojdie si lamaie.....am facut eu acolo rau nu are cum sa imi faca...acum sper sa ma tin sapt asta sa ma dau cu miere..... ajutor....nu stiu cum sa fac sa intreb ca nu ma lasa sa trimit direct niciun mesaj...daca vreau asta, nu ma lasa sa imi afisez si eu poza la avatar..de ce? de ce nu pot trimie mesaje personale? asa...chiar vroiam sa va mai intreb...am citit mai nou pe net ca acneea poate aparea din cauza unor afectiuni interne si ca in functie de zona unde apare...iti arata sau te face sa vezi ca ai o anumita problema.......o sa caut din nou unde am citit sa postez sa vedeti si voi ce zic eu! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet, nu mai retin exact daca ai folosit sau nu Aknorm (emulsie tonica) de la Plante System. Dar daca da, cum ti s-a parut? Eu m-am dus la farmacie dupa masca de la PS si cum nu o aveam mi-au cazut ochii pe emulsie!
Ca idee eu incerc sa pastrez rezultatele bune ... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
incercati brevoxyl mie mi-au trecut cu el ..
ps: nu e reclama dar poate i ajuta cuiva bafta |
|
|
![]()
|
|
incercati brevoxyl mie mi-au trecut cu el .. ps: nu e reclama dar poate i ajuta cuiva bafta buna, si eu am folosit brevoxyl...si da trec ..asta este o aparenta..cel putin la mine......in momentul in care m-am oprit si nu l-am mai folosit...au aparut mosntrii peste tot..si mai mari si mai durerosi......are efect dc il folosesti non stop..adik sa nu omiti cateva zile sa nu te dai ca deja.......ies....sper ca tie sa iti fi facut bine si sa se fi vindecat...definitiv...... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kary, Akneil este produs de firma Aboca si se gaseste in general la Helpnet. Btw ca tot vorbeam de el, tocmai mi l-am cumparat si eu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu mare placere, Kary! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Emily, daca nu folosesti crema cu protectie solara, asta poate fi cauza aparitiei pistruilor. Ar fi trebuit sa iti spuna doctorul ca trebuie sa ai grija cu soarele in timpul tratamentelor antiacneice. E destul de agresiv ce ti-ai facut tu acolo singura..malaiul este agresiv pt fata, mai indicat este sa folosesti tarate, lamaia la fel- nu trebuie sa abuzezi de ea. Fiolele Floritene sunt bune de ceva?! wow Geo, ce surpriza!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am folosit o crema de la Plante System din gama Aknorm, cred ca despre asta este vorba..A fost chiar buna, dar tot mai mult imi place Effaclar K de la LRP, contine AHA si iti da un aspect de luminozitate (cel putin temporar). Dar am fost multumita de Plante System.. Btw, si eu am fost ieri sa caut masca si nu mai aveau..mi-a spus farmacista ca se va scoate gama PS din Sensiblu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) off...deci go for it cu ce mai vrei de la ei, pt ca nu o sa mai gasesti foarte mult de acum incolo!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
sweet_girl, da, mi-a zis doctorul sa folosesc ceva pentru protectia solara, doar daca vreau eu neaparat, acneea mea nu este atat de urata.....deja nu mai am niciun monstru de 2 luni doar urmele astea de ma enerveaza, iar cand este frig se inrosesc, o sa caut o crema sa vad daca gasesc ceva care sa imi placa.
Iar referitor la fiole....da sa stii ca mie imi place m eu le pun in uleiul de masline asa cum am mai zis , sau ma dau cu ea direct pe fata, dar nu in fiecare zi, imi este teama sa nu fie prea concentrata si sa nu mai actioneze in timp, dupa ce pielea s-ar obisnui in timp. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
emilly yo puneam f putin in locu unde aveam problema brevoxyl si a doua zi numai aveam nik era uscat , si problema e ca la inceput mi se cam inrosea fata de la el si aveam si mancarimi , sti vreo masca buna pentru iritatii sau inroseli ale fetei asta intreb doar sa stiu daca voi avea probleme mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:16 PM |
|