IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despartiri, divorturi, cuplul rupt in doua..., De ce doare atat de tare?
pescarush
post Apr 1 2008, 04:26 PM
Post #541

Musafir

Draga mea, concediul este pentru INGRIJIREA COPILULUI, nu a familiei. Asta e jobul tau, timp de 2 ani. E si normal sa te ajute, tocmai ca el mai iese din casa, isi mai limpezeste mintea, dar tu stai tot timpul in aceeasi rutina.
Probabil v-ati certat mai mult in ultimul timp, din cauza asta, ti-am spus, incearca sa-l iei cu diplomatie, fara reprosuri, propune-i sa faceti cate ceva numai voi doi, fara copii.
Am mai spus pe-aici, aveti nevoie de timp numai pentru voi, in fiecare zi, chiar daca e numai o jumatate de ora, dupa ce culci copiii. Stati la un pahar de vorba, mai impartasiti impresii de peste zi. Iar daca ai posibilitatea sa lasi copiii cu cineva, mai iesiti in week-end la un film, o plimbare, etc. ce va place.

This post has been edited by pescarush: Apr 1 2008, 04:27 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2008, 06:47 PM
Post #542

Musafir

Noi ne mai puneam la un joc in doi, un Trivial Pursuite, un Monopoly, un Scrabble si iesea de fiecare data un hai si ne trezeam ca e 1-2-3 noaptea, iar asta mica ne dadea scularea cel tarziu la 6. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 1 2008, 08:28 PM
Post #543

Musafir

kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si noi stateam cateodata de vorba pana la 3-4 dimineata. noi faceam planuri de viitor.
si apoi ne trezeam la 6 dimineata, ca incepeam jobul la 7.

+Quote Post
maimutica
post Apr 3 2008, 12:23 PM
Post #544

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,587

Multumesc frumos pentru sfaturi! Momentan am iesit din depresie dar nu stiu pentru cat timp. E adevarat nu avem timp de noi pentru ca nu am cu cine lasa copiii si din acest motiv se creeaza momente foarte tensionate pentru noi. Oboseala acumulata de/a lungul acestor ani isi spune cuvantul...Fac eforturi foarte mari sa/mi pastrez zambetul pe buze de fiecare data cand ne intersectam, dar uneori imi pierd controlul si rabufnesc. Speram sa inteleaga ceva din asta, ca vreau sa fie totul frumos dar am nevoie de putin ajutor pentru a intretine aceasta stare de spirit, insa...raman doar cu speranta ca poate data viitoare va fi mai atent la frustrarile mele.
Ma alina gandul ca atunci cand voi incepe serciviul si/mi voi relua statusul social multe din "grijile " mele de acum se vor risipi. Dar, cine stie? Poate va fi mai rau...!

+Quote Post
Fanny
post Apr 3 2008, 06:28 PM
Post #545

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Poate ca da, poate ca nu! E o chestiune cu doua taisuri. Deja esti obisnuita sa faci tu totul. Lasand copii in grija altora, pentru a te ocupa de problemele de la serviciu, risti sa-ti dezolvi un alt stres: "oare copii sunt pe maini bune, are grija cum trebuie de ei?"
Incearca din vreme sa te setezi si tu astfel incat sa nu mai iei toate treburile domestice ca pe treburi personale si sa-l "programezi" si pe sotul tau sa te ajute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O familie se construieste cu efortul tuturor partilor.

+Quote Post
pescarush
post Apr 4 2008, 12:55 AM
Post #546

Musafir

Maimutica, sincer, nu cred ca dupa ce vei incepe serviciul situatia se va colora in roz automat. Fanny are dreptate, in scurt timp te vei simti coplesita de toate cate sunt pe umerii tai: servici, casa, copii, un sot care nu face nimic. Nu astepta sa se rezolve de la sine, niciodata un conflict nu trece de la sine.
Si apoi, iar o citez pe Fanny, sotii trebuie sa fie o echipa, sa caute solutii impreuna sa iasa din rutina si sa-si faca viata mai placuta unul celulilalt (si in final, chiar lui/ei insusi/insasi).
Asa cum am spus mai sus, si eu si Kalua, nu trebuie sa cheltuiti bani neaparat ca sa va simtit bine impreuna.
Mult succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2008, 04:47 PM
Post #547

Musafir

maimutica, nu te astepta ca el sa-ti inteleaga frustrarile cand rabufnesti. Barbatilor trebuie sa le spui verde-n fata cum sta situatia. Cu calm, nu la o cearta.
Nu va trebuie nici bani, nici baby sitter pentru a va pune la un pahar de vin sau vorba dupa ce copiii sunt in pat. Cu televizorul inchis. Si eventual cu vasele nespalate in bucatarie, alea nu fug de-acolo (din pacate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).

+Quote Post
leo
post May 6 2008, 02:04 AM
Post #548

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

am o intrebare de baraj: de ce totusi faceti copii daca nu puteti controla macar relatia din cuplu? un copil acutizeaza toate problemele deci este imperios necesar ca in cuplu sa fie o atmosfera perfecta inaintea aparitiei lui.

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 03:16 AM
Post #549

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Leo, relatia de cuplu se poate schimba si de pe o zi pe alta. Niciodata nu stii ce se va intampla. De fapt, ca orice in viata. Nu cred ca e de condamnat ca a facut un copil din dragoste si ca aceasta s-a consumat (din cauza anumitor factori, evident) intre timp.

+Quote Post
leo
post May 26 2008, 03:14 PM
Post #550

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Pink Lemonade @ May 6 2008, 04:16 AM) *
Leo, relatia de cuplu se poate schimba si de pe o zi pe alta. Niciodata nu stii ce se va intampla. De fapt, ca orice in viata. Nu cred ca e de condamnat ca a facut un copil din dragoste si ca aceasta s-a consumat (din cauza anumitor factori, evident) intre timp.

cred si eu pink. pentru oameni care cred ca viata e o eterna distractie asa e. pentru cei care isi asuma responsabilitati si sunt seriosi altul e cazul.

+Quote Post

60 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:07 AM