IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creioane pentru conturarea ochilor, dermatograf, khol, kajal
ELLA33
post May 6 2008, 10:21 AM
Post #11

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Nu prea sant adepta creioanelor, folosesc mai mult tusul dar am descoperit noile creione rezistente de la Seventeen. Sunt sidefate, rezista, nu se intind, nu se ia pe arcada( asa pateam cu restul creionelor) si pretul f convenabil in jur de 15 lei. Mi-am luat 4 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu vi le recomand cu incredere. Acu' sa nu va suparati dar eu una nu stiu care e diferenta intre un Dior, Chanel etc si Seventeen - creion rezistent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post May 6 2008, 11:46 AM
Post #12

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Mi-am luat si eu vreo 2 de la seventeen zilele trecute, mi-au placut mult culorile. inca n-am incercat. Si eu am folosit de toate felurile, dar culmea, cele mai rezistente sunt 2 luate cu 4 euro bucata de la zara!!

+Quote Post
Cindy
post May 7 2008, 01:07 AM
Post #13

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pink Lemonade @ May 2 2008, 11:18 PM) *
Trebuie sa fie foarte bine ascutit creionul si sa urmaresti linia sprancenelor trasand linii fine ca si cum ti-ai desena firicele de par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mersi de sfat, Pink! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Eu de obicei folosesc creioane retractabile, e ok? Si ce culoare ar trebui sa fie, negru?

This post has been edited by sweet_girl: May 7 2008, 01:07 AM

+Quote Post
bebe_maria
post May 7 2008, 01:15 AM
Post #14

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu am doar 2 creioane de ochi: unul gama sephora, culoare frumoasa dar nu rezista prea bine si unul de la make-up forever, am si plans machiata fiind cu el si nu s-a estompat deloc, imi ia cateva minute sa-l demachiez.

+Quote Post
janis
post Jun 8 2008, 10:53 AM
Post #15

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

Eu folosesc Charcoal de la Bourjois si celalalt e de la The Body Shop, dar e pe terminate, asa ca l acesta nu pot sa specific exact de care este. Ambele sunt foarte rezistente, sunt foarte foarte multumita.

Bourjois sa va cumparati daca mergeti in Franta, mi-am cumparat din Paris, si am dat cam 5 euro pe un creion contur, si la noi e in jur de 45 RONi...Va spun si magazinul daca e interesat cineva:D

+Quote Post
Bia
post Jun 8 2008, 11:05 AM
Post #16

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(sweet_girl @ May 7 2008, 02:07 AM) *
Mersi de sfat, Pink! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Eu de obicei folosesc creioane retractabile, e ok? Si ce culoare ar trebui sa fie, negru?

Culoarea parului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 17 2008, 11:24 AM
Post #17

Dependent

Member No.: 4,691

Pentru sprancene: incercati un fard o nuanta mai deschis decat sprancenele,deasupra un mascara transparent sau ceara de sprancene, le tine in forma care o doresti si mascheaza pudra fardului. personal consider ca creionul le face prea pronuntate
creioane folosesc de toate: khol prefer rimmel ( sunt moi, isi fac bine datoria, trebuie ascutite des, nu vad de ce as plati mai mult ptr ele
metalice :Revlon high dimmension
rezistente la transfer Mac, revlon, make up for ever
si inca o multime de creioane , nici nu stiu toate firmele, eu le testez cand imi sosesc coletele si imi opresc din toate sa pot vorbi despre ele. Imi trebuei o viata sa le folosesc pe toate
o mare dezamagire la creioane estee lauder
nu am nimerit un tus bun acum , revlon e urm la testat dupa foarte multe laude auzite

Momentan folosesc zilnic gelurile -creme de liniat de la MAC si L`oreal HIP

La creioane retractabile e ok daca nu vrei o linie mai subtire, o linie de grosimea potrivita poate face sau strica un machiaj. cu cat vrei linia mai subtire cu atat mai bine trebuie ascutit creionul
Dupa ce e proaspat ascutit, nu-l punde direct pe ochi, trage o line scurta pe mana si pe urma la ochi( e posibil sa zgaraie)

+Quote Post
Bia
post Sep 17 2008, 02:46 PM
Post #18

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Mie personal nu-mi place fardul pentru sprancene. Ai mult mai multa precizie cu creionul... Plus ca daca este bine ascutit poti imita bine firele de par... pe cand cu fard...
Aveti grija la mascara transparent pentru sprancene de la Sephora... daca va puneti des mana pe fata/sprancene sau va frecati un pic se fac cojite albe gen matreata si arata ingrozitor. Ceara mi se pare mai buna si pluses pentru Make Up For Ever.

+Quote Post
Diana.
post Sep 17 2008, 02:50 PM
Post #19

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Romi, baby, daca inteleg eu bine urmeaza sa ne spui ca si vinzi ?! Sper ca nu!

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 17 2008, 03:11 PM
Post #20

Dependent

Member No.: 4,691

QUOTE(Maàt @ Sep 17 2008, 03:50 PM) *
Romi, baby, daca inteleg eu bine urmeaza sa ne spui ca si vinzi ?! Sper ca nu!

Personal nu vand , decat in interes de serviciu, aici ma aflu tot dintr-un motiv legat de profesie , dar de viitor. vreau sa devin make-up artist si ma intereseaza sa aflu ce isi doresc femeile din romania, ce le place, cum se machiaza, ce folosesc, daca vroiam sa vand va dadeam site-uri de unde cumpar si eu si cu preturi asa mici?
experienta mea se leaga de mii de produse cosmetice testate, poate unele vor sa stie despre ele

+Quote Post

9 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:00 AM