IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Girlish
post May 8 2008, 09:01 AM
Post #551

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Masca: Se ia un castravete mic, care se rade pe razatoarea mica. Se stoarce sucul, in care se dizolva o lingurita sau doua de argila, amestecandu-se pana se obtine o pasta omogena moale. Se intinde uniform pe toata fata, se lasa 10-15 minute, sa se usuce bine, apoi se spala fata cu apa calduta.
Go to the top of the page

+Quote Post
clara
post May 8 2008, 12:49 PM
Post #552

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

mda, se pare ca analizele horminale nu sunt prea bune, toti hormonii masculini sunt cu mult peste limitele normale. Dermatologul mi-a spus ca nu ar fi indicat sa fac bebe, si daca incep tratamentul un an de zile nu am voie sub nici o forma sa raman gravida. Nu mi-a spus nimic de roacutane and company. I-am spus ca intre timp trebuie sa discut acasa chestia cu amanatul sarcinii si sambata o sa vin pt .alta consultatie. Intre timp ma duc maine dimineata la Parhon la un medic endocrinolog sa mai aflu inca o parere.

+Quote Post
Magnolia
post May 8 2008, 02:29 PM
Post #553

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,826

QUOTE(Girlish @ May 8 2008, 08:01 AM) *
Masca: Se ia un castravete mic, care se rade pe razatoarea mica. Se stoarce sucul, in care se dizolva o lingurita sau doua de argila, amestecandu-se pana se obtine o pasta omogena moale. Se intinde uniform pe toata fata, se lasa 10-15 minute, sa se usuce bine, apoi se spala fata cu apa calduta.

Da, buna masca asta! Si eu o folosesc, poate chiar o sa-mi fac una azi :-) Eu combin argila cu tot felul de alte chestii: suc de lamaie, miere, ulei de masline, cateva picaturi de arbore de ceai (foarte bun pt acnee si puncte negre, dar nu prea-mi place mirosul). Doar ca eu o las mai mult timp, peste jumate de ora.
Si mai nou am inceput si cu aspirina. Stiam de acidul salicilic ca e bun contra acneei/punctelor negre, chiar ma gandeam sa-mi pun aspirina pe fata, dar mi-era frica sa nu fie prea agresiva. Dar mi-ati dat curaj si mi-am facut deja de 2 ori. Imi place. Si m-ati convins sa-mi iau si Effaclar. :-)

Am citit tot ce-ati scris aici si m-am bucurat ca am gasit colege de suferinta, ca prietenele mele nu au probleme de-astea.

Si as vrea sa va intreb ceva: voi, fetelor, chiar deloc nu va atingeti de punctele negre/albe, asa cuminti sunteti? Ca io cand ma uit la fata mea in oglinda care mareste nu ma pot abtine. Cosuri tre sa admit ca nu prea am decat cele care se formeaza in urma "interventiilor" mele asupra punctelor. Si nici puncte egre prea multe, in schimb am din alea albe, si cand cred ca am scapat, iar le vad. Of!

+Quote Post
Girlish
post May 9 2008, 04:20 PM
Post #554

Dependent

Mi-am facut azi o dermo-analiza si rezultatul a fost: ten sensibil uscat(nota 2 din 5), elasticitate redusa, nivel scazut de sebum.
Mi-am cumparat laptele demachiant Ivamat pt fata si ochi pt piele sensibila normala sau mixta de la Ivatherm. L-am si testat, miroase slab frumos, textura ok, usoara, fluid.

+Quote Post
Cindy
post May 11 2008, 02:40 PM
Post #555

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte misto, Girlish....Oare in Buc unde se face o astfel de dermo-analiza? As fi chiar curioasa... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
A fost acum vreo luna ceva de genul in Unirea, la standul L'Oreal, dar tipa aia mi-a spus ca trebuie sa fii nemachiata si nu mi-am mai facut..asa e?! eu auzisem la TV ca machiajul nu influenteaza testul.

Ai grija totusi cu elasticitatea redusa, asta inseamna predispozitie la ridare prematura...:|

This post has been edited by sweet_girl: May 11 2008, 02:42 PM

+Quote Post
Girlish
post May 11 2008, 05:48 PM
Post #556

Dependent

Eu mi-am facut un test asemanator si vara trecuta intr-o farmacie din centru.
De obicei tipele astea is de la ceva firme de dermato-cosmetice. Sunt dotate si cu un aparat de testat tenul. Anul trecut a fost o tipa cu halat de la Avene si nu prea mi-a placut de ea, pt. ca vroia sa-mi recomande doar produse din gama pe care o reprezenta, iar acuma tipa era de la LRP si mi s-a parut mai ok, am stat la povesti cu ea despre produse din diferite game.

Eu eram nemachiata, nu stiu sa-ti spun daca influenteaza sau nu.

Faza e ca inainte cu o zi de test, dimineata, imi facusem o masca cu argila, dar m-am hidratat dupa si seara am folosit Effaclar K si poate din acest motiv am avut tenul uscat.

+Quote Post
dely_77
post May 12 2008, 01:18 PM
Post #557

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,838

Buna tuturor. Vreau sa zic ca si eu am acnee de pe la vreo 15 ani. Cred ca am folosit toate produsele din lumea asta recomandate sau nu. Eram ingrozita, de multe ori aveam atatea puncte negre si pete(mai mult din astea, cosuri din alea mari si purulente mai imi apar numai cateodata, mai ales inainte de menstruatie). Nu de mult am descoperit siteul asta si am citit o gramada de pareri si patanii. Vreau sa va zic ca dupa 15 ani de lupta cu acneea asta in sfarsit cred ca i-am venit de hac. Folosesc Proactiv solution(nu ma prea dadeam in vant dupa reclamele astea de la teleshopping dar am zis ca hai sa incerc), il folosesc de o saptamana si cred ca n-am avut asa un ten de multi ani, punctele negre aproape mi-au disparut, tenul e mai luminos deci chiar nu-mi pare rau ca l-am incercat. Sper sa tina tot asa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 13 2008, 04:58 PM
Post #558

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Eu am revenit la Glycon, chiar imi prieste crema asta, nu stiu ce-o fi fost in capul meu de am facut pauza (dar, de! tentatia produselor noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Aveam o gramada de comedoane mai ales in barbie si vad ca s-au mai curatat dupa 2 saptamani de utilizare. Mi-am mai luat si crema de la Viva Natura (sa vad cand o s-o folosesc si pe asta, probabil ca alternativ) si masca de la Viva Natura, cu argila (pe asta am incercat-o deja, imi place mult).

+Quote Post
geoo
post May 15 2008, 10:23 PM
Post #559

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ May 7 2008, 01:01 AM) *
wow Geo, ce surpriza!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am folosit o crema de la Plante System din gama Aknorm, cred ca despre asta este vorba..A fost chiar buna, dar tot mai mult imi place Effaclar K de la LRP, contine AHA si iti da un aspect de luminozitate (cel putin temporar). Dar am fost multumita de Plante System.. Btw, si eu am fost ieri sa caut masca si nu mai aveau..mi-a spus farmacista ca se va scoate gama PS din Sensiblu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) off...deci go for it cu ce mai vrei de la ei, pt ca nu o sa mai gasesti foarte mult de acum incolo!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) copil

Offf, deci e pe bune! Si mie mi-a spus farmacista ca nu mai primesc masca dar parca nu am crezut ca scot de tot gama. Sa-mi fac stocul in cazul asta! Stii cumva unde in alta parte se gaseste?

La mine a ramas vechea problema .... comedoanele! Dupa o pauza de la Retin iar au aparut; si ma enerveaza ca de la Retin se inflameaza! Cred ca trec si eu pe Glycon. Stiu ca voi ati facut comanda pe net! Nu ma loviti ... dar de unde exact? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
arissuca
post May 16 2008, 08:21 AM
Post #560

Membru de Onoare

Member No.: 104

QUOTE(geoo @ May 15 2008, 08:23 PM) *
La mine a ramas vechea problema .... comedoanele! Dupa o pauza de la Retin iar au aparut; si ma enerveaza ca de la Retin se inflameaza! Cred ca trec si eu pe Glycon. Stiu ca voi ati facut comanda pe net! Nu ma loviti ... dar de unde exact? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Geoo, dai o cautare pe google dupa "glycon" si intri pe primul site care o sa-ti apara. Acolo, in stanga, ai si optiunea "comenzi" iar in partea dreapta ai si numerele de telefon. Eu am facut intotdeauna comanda telefonic si mi-a ajuns in 4-5 zile. Stiu ca daca o faci direct pe site exista posibilitatea sa iti ajunga pachetul mai tarziu. Crema a ramas la 50 RON, mie imi ajunge cel putin 2 luni si ma dau si dimineata si seara. Sper sa-ti mearga bine cu ea, eu am citit pe forumuri diverse pareri, unele fete spun ca au rezultate f bune, altele ca nu s-a schimbat nimic. Deci se pare ca rau nu face (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie imi place f mult ca este hidratanta si pot aplica linistita fdt; nu e ca in cazul Retin-ului cand ma descuamam la greu si nu puteam sa mai dau cu nimic pe fata. A! Unele fete s-au plans ca la inceput le lucea tenul cam tare dupa ea, dar eu cred ca neajunsul asta poate fi inlaturat daca dimineata, la cateva minute dupa ce ai dat crema, te stergi cu un tamponel de bumbac (din acelea pt demachiat, dar fara solutie) si abia dupa asta aplici fdt.

+Quote Post

135 Pages V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:32 PM