![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Vazut si eu poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Astept poza cu Mister de la Chip si Dalles! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vazut si eu poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astept poza cu Mister de la Chip si Dalles! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Daaaaa, si eu abia astept poza cu Cipandelu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, ai fost haioasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mie-mi pare asa rau ca nu am putut sa stau mai mult, preferam de 1000 de ori sa stau cu voi decat sa merg la rude (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Muma lor de obligatii. Dar m-am bucurat mult de tot ca v-am revazut si mi-a facut pofta si mai tare de urmatoarea intalneala, care sper sa fie curand. Sa-mi spun si eu parerea pe scurt: Roxi si Nimphe, doua dulcici care-mi sunt foarte dragi. Fanny mi-a parut delicata si draguta, insa n-am apucat sa vorbesc cu ea. Scumpic: nici n-am auzit-o, e asa de cuminte si discreta. Berbe si Fanta sunt haioase si vorbarete (si nu mai terminau o data salatele alea sa vina profiterolul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Philia e ca o bomboana si ii sta grozav in bleu (i-am marturisit si ei asta) si frizura si culoarea de la par ii vin ca o manusa. Dna Doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , este vesela si cred ca as avea ce vorbi cu ea mult si bine, pare o fire foarte deschisa si-mi place tare spiritul ei pozitiv. Ultima dar nu cea din urma, Chinte, am apucat doar sa-i admir parul cret si a trebuit sa o tai la rude. Pe Bia si surioara ei nu le-am prins (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) PS: pe aceasta cale imi cer scuze ca-mi doream cu atata inversunare profiterolul dar trebuia sa o tulesc, si-mi pare rau ca n-am apucat sa-l savurez, vorba Doctoresei, ci mai degraba l-am infulecat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa vad si sa pun pozeeeee! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ei las' ca ne mai intalnim!
Si mie imi pare rau ca nu am apucat sa ciripesc cu toata lumea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar asta e... Data viitoare schimbam asezarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am propus din sfert in sfert de oar sa ne mutam, dar nu m-a luat nimeni in seama (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vazut pozele!
Se vede ca v-ati distrat, arata profiterolul ala "bestial"...mi-au curs ochii dupa el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sunteti asa de vesele toate! Ce Cimpadel?! nebunaticelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ce Cimpadel?! nebunaticelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai Wise a cerut niste Chippendales sa fie serviti la locaul ales. Si cand colo, un batranel cocosat de toata frumusetea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L'am pozat, o sa-l vedeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu m-am simtit bine. Ce, bine e putin... excelent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi cer scuze de intarziere, fetelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Si eu am ajuns acasa si m-am bagat direct in bucatarie, am prestat niste pulpe la cuptor si cu legume nature
M-am simtit si eu super bine, desi nu am apicat sa vb cu toate fetele.Demult vroiam sa mai ies si eu in oras cu fetele si sa vorbim si sa ne simtim bine. Trebuie sa repetam figura mai des ca vine vara si terasele ne asteapta!:D A si acu imi dau seama ca trebuia sa-mi iau si eu profiterol!!!!!!!!!!! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine te-a pus sa zabovesti atata cu salata aia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
gata, am ajuns si eu dupa plimbarea in parc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a fost foarte fain, fetele sunt niste dragute, mai ales ca nu m-au tras de par pentru intarziere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma duc sa ma uit la poze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 04:43 AM |
|