May 25 2008, 07:15 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Iata cum in miez de vara ne apucaram sa vorbim despre patinaj. De incercat n-am incercat decat odata si atunci tinuta de mana. O alta experienta in acest sens nu cred ca voi mai avea. In schimb, imi place sa privesc... si nu doar patinatori ci si alti sportivi.
Imi amintesc ca, in copilarie, era un obicei sa ne uitam la mai toate competitiile sportive transmise la tv: olimpiade si campionate mondiale, iar sporturile preferate ale familiei erau gimnastica si patinajul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fotbalul nu m-a atras decat in perioada de "glorie" a lui Dinamo, adica pe vremea lui Contra, Mutu, Marius Niculae etc) Va invit aici sa vorbim despre toate sporturile pe care desi nu le-am practicat/practica niciodata... le privim cu multa placere la tv sau chiar in direct. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() |
| kalua |
May 25 2008, 08:52 PM
|
|
Musafir |
Fotbal: numai campionat european sau mondial, la jocurile cel putin din optimi in care joaca Romania sau Germania.
Gimnastica fete la Olimpiada (daca o prind si nu e transmisa numai in direct in miez de noapte) Ma mai uit de voie, de nevoie, la atletism, tot la Olimpiada, dar fara interes - Mr. kalua nu pierde nimic din astea, pe cat posibil Patinaj artistic, dar am lasat-o moale in ultimii ani, de multe ori nici nu prind de veste cand este. Cel mai interesant mi se par momentan X-Games. Mai ales cele de vara, din alea de iarna ma intereseaza numai snowboarderii. |
|
|
|
May 25 2008, 09:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Patinaj artistic. Nu cred ca intra la categoria sport, dar il trec in paranteya daca mi se da voie: baletul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| lxn |
May 25 2008, 10:17 PM
|
|
Musafir |
Sarituri cu schiurile, Patinaj artistic, rareori Curling, la fel de rareori tenis si, desi stiu ca nu e sport, eu's fan Snooker (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 26 2008, 07:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ah, Plushenko
Si eu ma mai uit la snooker |
|
|
|
Mar 5 2012, 09:36 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 5-March 12 Member No.: 11,035 |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ah, Plushenko Si eu ma mai uit la snooker Imi place sa ma uit la baschet, handbal, si fotbal, dar destul de rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2026 - 08:56 AM |
|
|