![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Well, daca asta este tot ce ai inteles din ce am scris pana acum..nu mai spun nimic! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Va pup pe toate! mi-au placut mult pozele si-mi venea asa...sa plang (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . De bucurie pentru voi sau de ciuda, nu stiu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai strangeti-va si voi la o intalnire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...ca sunteti ceva constantence: Dr_wise, Althe, Dixy, Cyl, Buburuza.
This post has been edited by Roxana_: May 25 2008, 12:31 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Am ajuns acasa, am descarcat poze pe grup....n-am vazut cine cum l-a pozat pe macho man!!! Unde-i poza cu pricina?! Am si eu una, dar nu se vede omu' in toata splendoarea lui!!! Frumoaselor si sexoaselor, eu m-am simtit excelent, da' n-am avut timp suficient sa ma desfasor! Ba deloc! Fuse timpul prea scurt! Nici nu stiam ce sa zic prima data! Cu cine sa vorbesc... Atatea femei frumoase si haioase! Sunt mandra fiindca sunt membra elady! Parol! Sa traiasca comunitatea noastra!!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wise (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu l-am pozat pe macho-scooby-doo-man cu aparatul Roxanicii. Oricum, intentia mea era sa-i pozez pe dansatorii pe care i-ai ratat si cand colo m-am trezit cu domnul acela "siexi" (vorba lui Nimphe) in fotografie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma duc sa vad si pozele tale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Vazut si eu pozele noi!
Ce zambet cu toti dintii afisez peste tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cand v-am pozat pe terasa n-am vazut placuta cu ''Transport valori" in spatele vostru. Dar nu-i bai, am vazut-o acum! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
PS: Vad ca si doftoreasa la prins pe domnu "siexi" |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yaaaaaa! Din pacate era in pauza dintre 2 sedinte photo.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu e asa sexos la mine.
Domle, daca nu se putea dansa, degeaba, n-am pierdut nimic! In schimb, daca se putea dansa, am ratat-o de-a dreptu'! Aveam o hererjie in mine de numa' un dans popular romanesc ma putea ajuta. Vazut si eu pozele noi! Ce zambet cu toti dintii afisez peste tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lasa ca mie-mi placu zambetul tau!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si strudelul cu mere! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 12:54 AM |
|