IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Serialul Preferat
kalua
post Apr 29 2008, 12:37 PM
Post #161

Musafir

A vazut cineva Damages cu Glenn Close? La noi au rulat ieri primele doua episoade si mi-a starnit interesul.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 30 2008, 02:35 PM
Post #162

Musafir

N-am auzit, in schimb sufar cumplit.
Am devenit dependenta de un serial care se difuzeaza pe ProTv duminica la ora 15:30, se numeste "Men in trees"...si am pierdut episodul de duminica trecuta/ 25.05.08! Taman cand era culmea suspansului!!!!
Va rog, a vazut careva episodul cu pricina, sa mi-l povesteasca?!
Isi face mare pomana cu mine!!!
Sarut mana in avans!

+Quote Post
Lilisor
post May 30 2008, 05:04 PM
Post #163

Musafir

Eu le-am vazut pe toate aparute pana acum, daca imi zici in mare cam cu ce era cel dinainte, iti spun eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ca doar de aici m-am molipsit cu serialul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !

+Quote Post
Fanny
post May 30 2008, 05:09 PM
Post #164

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Da click pe recenzia episodului pe care nu l-ai vazut.
Men in trees

vezi ca exista 2 sezoane!

+Quote Post
gloriana
post May 30 2008, 07:50 PM
Post #165

Musafir

Pe mine m-a prins 1001 de nopti de pe Canal D. E superb si jocul actorilor te tine cu sufletul la gura. Sunt foarte expresivi.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 1 2008, 09:15 AM
Post #166

Musafir

QUOTE(Lilisor @ May 30 2008, 06:04 PM) *
Eu le-am vazut pe toate aparute pana acum, daca imi zici in mare cam cu ce era cel dinainte, iti spun eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ca doar de aici m-am molipsit cu serialul asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !

Gata, am gasit pe net care-i episodul. Nr 11 din season 1. Cand Marin se intoarce de la NY, plina de elan sa-l reintalneasca pe Jack, el o asteapta pe ponton, in schimb apare Lynn, fosta lui prietena.
Asa s-a terminat ep.10 si m-a lasat masca!!!
Si exact ce era mai important am pierdut.
Sper sa nu-l ratez pe cel de astazi!
Mai, imi place de mor serialul asta!!! E tare haios si plin de replici simpatice, mai ales cand incep baietii sa discute in bar.

This post has been edited by dr_wise: Jun 1 2008, 09:16 AM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 1 2008, 06:57 PM
Post #167

Musafir

Lost, Lost si iar Lost si acum ma pun jos si ma dau cu capul de podea ca nu mai e pana in ianuarie (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Si cum sa stau pana atunci fara Sawyer, cum? hm? Si ma enerveaza Kate ca s-a cuplat cu nesaratul ala de Jack si mi-l necajeste pe Sawyer. (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) Nu ma mai joc!

Seifeild dragutz, Friends, la fel. Si de vreo 2 luni ma uit seara la MASH, am ajuns la seria 7. Super dragutz.
S.

+Quote Post
Cleo
post Jun 1 2008, 07:24 PM
Post #168

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

noi ne-am asezat aseara voiniceste la dr House. Incepem in ordinea fireasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) seria I episoadele 1-4. Initial sotul meu a spus "tu intelegi mai bine termenii, nu cred c-o sa ma prinda" spoi eu cascam de mama focului la al 3-lea (imi trecuse ora de somn demult) si ma gandeam ca pe-al 4-lea-l vedem azi insa el zice 'ei, acum hai sa-l vedem si pe-asta, sa ne luam de-o grija' ...deci sintem hooked.

altfel SATC l-am urmarit in tara aici am pierdut firul.
mi-au placut apoi Prison break, 24 si Rome. astept insa seriile pe dvd-uri.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2008, 06:00 PM
Post #169

Musafir

Cleo, Prison Break, revine din toamna cu seria 4. Se pare ca va reaparea dr. Sara Tancredi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu am fost cam suparata pe scenaristi c-au ucis-o, dar se pare c-a fost doar pentru un sezon.

Scorpi, al meu se uita la Lost si-i pasionat. Mie-mi trebuie niste timp, ca m-as mai apuca si eu de cateva. Desperate Housewives s-a terminat si el si tare aiurea. Nu prea mi-a placut. Sa vedem noul sezon la toamna cum va fi.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2008, 08:34 PM
Post #170

Musafir

Cate episoade are sezonul 4 din Desperate Housewives? Eu am vazut pana pe la 12, tre sa continui.

+Quote Post

31 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:34 PM