IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Casnicie destramata de jocurile de calculator
bebe_maria
post May 27 2008, 01:28 AM
Post #11

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Patricika nu poti sa ajuti un om care nu vrea sa fie ajutat. Pana nu isi da seama ca are o problema si pana nu vrea sa o rezolve nu stiu ce poti face tu pentru el. Eu cred ca este imatur si egoist, nu se poate sa te comporti asa cu cea care iti este iubita/sotie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Tu ai facut deja mai mult decat se putea cere de la tine, lasa-l singur o perioada, mergi eventual la parintii tai si concentreaza-te sa-ti fie bine tie mai ales acum cand esti gravida si orice stare de-a ta influenteaza si bebelusul din burtica si daca el tot nu isi da seama ce pierde sau nu ii pasa nu poti decat sa divortezi. E pacat sa-ti consumi energia cu un om care nu merita eforturile tale si e pacat sa petreci perioada sarcinii preocupandu-te de el cand ai putea sa te bucuri si pregatesti pentru minunea care o sa se intample in viata ta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 02:55 AM
Post #12

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

patricika pt astfel de boli ar exista leac. la el asa cum au spus si fetele deja clar e o boala psihica si se poate incerca un tratament la psiholog.

acum 10 ani am descoperit un joc de strategie Age of Empire, acum pesemne e o gluma pe langa cele ce poarta titlul `joc de strategie`
construiam, adunam si munceam cu omuletii aia sa-mi fac armata si cazarma sa nu ma invinga dusmanul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa oricat de strans era scorul tot ma batea calculatorul. Insa ma enerva atat de tare ca-s aproape sa castig incat nu ma mai puteam opri. Noaptea visam omuleti taind copaci, prinzand peste cu sulita, construid colibe si-apoi puf! update si-aveau arme si case din caramida etc. si treceau zile in care-mi petreceam cateva ore jucand si uneori ma mai furisam si noaptea de langa sotul meu sa merg sa mai joc putin poate castig de data asta. ei, toate astea ca sa spun ca la un moment dat am realizat ca e neverending story si absolut intamplator am dat de o revista care avea si niste tructuri pt trisat ... scriam ceva intr-un fel anume si primeam 1000 de unitati de lemn, scriam altceva 1000 de aur si uite asa am inceput sa 'bat' calculatorul si uite asa (fara sa-mi dau seama ca ma tratez de dependenta) m-am plictisit de el.

Oricum nu-mi petreceam nici pe departe atatea ore cate spui ca-si ocupa sotul tau

Desi nu cred (pt ca e online) poate exista si pt jocul asta ceva care sa-l faca sa avanseze in asa fel incat sa nu mai aiba farmec asta pe langa o discutie foarte serioasa finalizata cu un ultimatum: eu sau jocul. dar sa nu fie vorbe de dragul vorbelor ci chiar s-o faci. Trebuie sa realizeze ca ESTE o dependenta si ca atare trebuie tratata. Daca nu se poate si nu se poate nici tu nu ai obligatia sa astepti ca el sa se plictiseasca de joc si nici n-ai siguranta ca daca o face n-o sa gaseasca altul ... cu aceleasi efecte

+Quote Post
patricika
post May 27 2008, 08:01 AM
Post #13

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

ma bucur nespus ca am atata sprijin din partea voastra si va multumesc din suflet.faptul ca am putut sa ma descarc un pic m-a ajutat foarte mult.Cleo draga, nimik nu il poate plictisi l aacest joc si sa iti spun si de ce.asa cum spuneai ca ai descoperit trucuri ca sa invingi calculatorul asa a gasit si el .cheltuie in jur de 60 ron pe luna pt ai usura munca.isi cumpara robob(astfel caracterul face treaba in locul lui), si-a cumparat si un iepuras virtual ca sa ii adunde banutii de pe jos,si-a cumparat tichet ca sa se conecteze mai repede....adika,prin urmare calculatorul ar putea munci singur...dar faptul ca vad acel joc deschis imi provoaca pur si simplu alergii.ma apuca tremuratul de nervi.pur si simplu a devenit pentru mine o fobie.
am inceput sa ii platesc cu aceasi moneda , sa ii fac lucruri care nu-i convin ,sa il stresez asa cum el imi face mie.am parte de tot sprijinul din lume din parte parintilor mei , dar mi-e jena sa ma duc la ai mei si sa le cer sa creasca un copil.nu am nici o sursa de venit pt ca abia am terminat o facultate.dupa ce se naste Raul sau Raisia(asa o sa se numeaca pruncul in functie de ce o sa fie),o sa il las la mama ,iar eu am sa-l sun pe "viitorul fost sot " din aeroport sa ii spun saintenteze divort pt ca eu nu ma mai intorc la el.am sa arunc cartele de la tel de data asta, pt ca vreau sa rup orice legatura cu el.am sa muncesc sa pot sa ii ofer copilului meu o viata decenta si am sa ma straduiesc sa nu ii simta lipsa.el nu este constient de faptul ca pe mine tot acest razboi cu viata m-a facut puternica si ambitioasa, desi ma simt batrana la 23 de ani.
fetelor , ma bucur ca v-am cunoscut...si poate iesim la o cafea daca e cineva din galati.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 27 2008, 08:55 AM
Post #14

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vezi ca exista deja preconizata o intilnire la cafea la galati... miine!
Intalnire la Galati

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 1 2008, 11:01 PM
Post #15

Musafir

wow (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ceva nu am mai auzit inca.Si sotul meu se mai joaca si imi spune ca sta 5 min si se face o ora,dar daca ii atrag atentia se limiteaza singur.Si mai nou ma intreaba mereu cat timp a trecut de cand se joaca,sa nu fie mai mult de jumatate de ora.Eu nu as ramane cu el in locul tau...pai el traieste cu tine sau cu jocul?dar parca ai spus ca esti si insarcinata si atunci e tare complicata treaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
leo
post Jun 2 2008, 10:26 AM
Post #16

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(patricika @ May 27 2008, 09:01 AM) *
ma bucur nespus ca am atata sprijin din partea voastra si va multumesc din suflet.faptul ca am putut sa ma descarc un pic m-a ajutat foarte mult.Cleo draga, nimik nu il poate plictisi l aacest joc si sa iti spun si de ce.asa cum spuneai ca ai descoperit trucuri ca sa invingi calculatorul asa a gasit si el .cheltuie in jur de 60 ron pe luna pt ai usura munca.isi cumpara robob(astfel caracterul face treaba in locul lui), si-a cumparat si un iepuras virtual ca sa ii adunde banutii de pe jos,si-a cumparat tichet ca sa se conecteze mai repede....adika,prin urmare calculatorul ar putea munci singur...dar faptul ca vad acel joc deschis imi provoaca pur si simplu alergii.ma apuca tremuratul de nervi.pur si simplu a devenit pentru mine o fobie.
am inceput sa ii platesc cu aceasi moneda , sa ii fac lucruri care nu-i convin ,sa il stresez asa cum el imi face mie.am parte de tot sprijinul din lume din parte parintilor mei , dar mi-e jena sa ma duc la ai mei si sa le cer sa creasca un copil.nu am nici o sursa de venit pt ca abia am terminat o facultate.dupa ce se naste Raul sau Raisia(asa o sa se numeaca pruncul in functie de ce o sa fie),o sa il las la mama ,iar eu am sa-l sun pe "viitorul fost sot " din aeroport sa ii spun saintenteze divort pt ca eu nu ma mai intorc la el.am sa arunc cartele de la tel de data asta, pt ca vreau sa rup orice legatura cu el.am sa muncesc sa pot sa ii ofer copilului meu o viata decenta si am sa ma straduiesc sa nu ii simta lipsa.el nu este constient de faptul ca pe mine tot acest razboi cu viata m-a facut puternica si ambitioasa, desi ma simt batrana la 23 de ani.
fetelor , ma bucur ca v-am cunoscut...si poate iesim la o cafea daca e cineva din galati.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

patricika...stiu eu un singur mod in care s-ar plictisi. ce zici de o posibila stergere a avatarului? nimic nu e mai plictisitor decat sa o iei de la inceput. dar sa o faci fara sa se prinda cine a facut asta, altfel poate degenera rau.

acum eu nu stiu nimic despre tine dar mi se pare curaj de sinucigas sa te casatoresti fara sa ai macar un venit al tau. si ma curajos mi se pare sa faci un copil fara sa fii realizata. mie imi e greu sa ma gandesc numai la casatorie cu venitul pe care il am, desi ma descurc bine cu castigul (cca 3000 de lei/luna). esti genul de femeie care asteapta sa ii dea sotul flori sa puna pe masa din sufragerie? nu e de mirare ca nu prea ai influenta asupra lui. nu te cred ca faci facultate si nu poti lucra, e doar o scuza. eu lucrez de la 16 ani si anul trecut am terminat masterul (deci am putut sa fac si studiile). asta in cazul in care slava si multumita domnului parintii mei imi puteau oferi cam tot pana la banalul bmw cu care se lauda unii copii de bani gata. am preferat sa imi iau propria masina de exemplu, pentru ca sa nu depind de ei (cu care am trait toata viata in casa - iti dai seama cum m-as simti daca as depinde de sotie), care este mult mai ieftina decat ce puteam lua gratis de la ai mei.

in alta ordine de idei, nu te sfatuiesc sa divortezi pentru ca nu te vad adaptata la viata inca. nu asculta ca vai, exista viata dupa divort. nu exista! daca tu pleci frustrata dintr-o relatie, vei aduce cu tine in celalta frustrarile si sunt sanse mari sa ti se faca vant de acolo. daca vrei divort cu viata dupa, pleaca din relatie atunci cand esti fericita. nici un barbat nu este mama ranitilor sa te aline pe tine, toti cerem un pret in sentimente si rabdare de la partenera, pret pe care tu nu l-ai putea oferi pentru ca nu ai "rezervoarele" pline.
ca sa nu mai spun ca orice copil te va acuza pe tine ca nu are tata pana la urma. la fel prietena mea face cu maica-sa. pentru ca daca se intelegeau atunci poate acum ar putea avea si ea de exemplu o slujba mai buna (datorita relatiilor tatalui). in societatea asta sa stii ca rezista doar cei puternici. este o societate a barbatilor iar punctul ei central este forta. nimeni nu va baga in seama o femeie singura decat ca sa o aduca in pat.
avea dreptate o prietena a mea, care a trecut printr-un divort din pacate, ca femeile divortate sunt recrutate ca amante de catre colegii mai in varsta si prieteni.

eu zic sa rezolvi problema si sa nu fugi de ea. dupa cate te vad eu din putinul scris in replyuri ai un talent adevarat in a te eschiva de responsabilitati.

apropo o sa incerc si eu silk road... recomanda-i din partea mea entropia universe, e mai bun.

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 10:52 AM
Post #17

Fondator eLady.ro

E greu sa revenim ontopic? Aici cineva sufera din cauza unui joc. Daca vreti sa discutati despre jocul respectiv, rog sa va faceti curaj si sa deschidti topic special la sectiunea jocuri pe calculator, ca nu musca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
leo
post Jun 2 2008, 10:54 AM
Post #18

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Maàt @ Jun 2 2008, 11:52 AM) *
E greu sa revenim ontopic? Aici cineva sufera din cauza unui joc. Daca vreti sa discutati despre jocul respectiv, rog sa va faceti curaj si sa deschidti topic special la sectiunea jocuri pe calculator, ca nu musca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

on topic era ce am spus eu mai devreme partriciei...

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 10:57 AM
Post #19

Fondator eLady.ro

Posturile cu Age of empires au fost mutate la jocuri, intyr-un topic nou. Spor la joaca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
patricika
post Jun 4 2008, 08:59 AM
Post #20

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna Leo! multumesc de critici si ramarci..asa este nu ma cunosti..stai linistit nu fug de munca,si am avut ceva job-uri in timpul facultatii (de la vanzatoare la manager de banca)dar toate au fost pe perioada scurta si s-au incheiat din cauza faptului ca eram studenta si nu le convenea faptul ca trebuie sa merg la examene,apoi pretexte de genul ca sunt proaspat casatorita si vreau sa fac copii si as vrea cei 800 de lei ...
nu caut sa ma scuz in fata ta ,nu sunt genul de femeie care crezi .daca pana acum nu am putut sa ma realizez intr-un fel sau altul a fost tot din cauza lui.i-a fost intotdeauna teama de faptul ca as putea produce mai multi bani ca el , si prin urmare singurul job unde as avea voie sa merg ar fi vanzatoare la un magazin,si daca s-ar putea si 10-12 ore pe zi.
ma consider o persoana puternica si stiu ca pot sa fac ceva cu viata mea, cu sau fara sot.

+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:32 PM