IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Intre doua iubiri, fost: dilema de mari proportii
lil'lee
post Jun 2 2008, 10:36 PM
Post #31

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,993

leo...nu m-am mutat la el pt sex...si de imlicat serios intr-o alta relatie nu o sa imi mai trebuiasca prea curand crede-ma.
maat...deja ma simt contaminata (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 10:44 PM
Post #32

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

ITi doresc sa nu te insanatosesti repede si sa mai vezi si alte subiecte.
Nu vreau sa iti spun sa devii egoista ca nu e bine, nici frumos, nici crestineste; insa cu virsta asta, cu anii astia nu te mai intilnesti ; si-i pacat sa ti-i irosesti cu cineva care te vede numai pe post de anexa verticala a oalelor in bucatarie sau pe post de papusa gonflabila, ceva de care se tine in timp ce face sex. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2008, 11:50 PM
Post #33

Musafir

Care inima sa se vindece, Cleo? Eu am inteles ca nici nu il mai iubeste pe primul. So? Copii nu, ipoteca nu, bunuri in comun nu, amor ghebos nu. Gura lumii? Du-te, ma.

Si daca stai si te ascunzi dupa deget nu inseamna ca te sacrifici pentru fericirea altora. Deja il inseli pe actualul, nu? Unde-i sacrificiul aici? Viata dubla da dovada mai degraba de egoism, in nici intr-un caz sacrifiu.

Si asa e cum spune leo. Nu esti nici pe departe maturizata, Lili draga. Io nici atat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Inca o data: STAI SINGURA! sau cu parintii daca n-ai cum altfel. La 20 de ani nu te muti cu cineva! Nu si gata. Traieste intai, fata tatii, spala-ti numai sosetele tale, cand ai chef sa stai singura stai singura, cand ai chef sa chemi pretini chemi pretini, cand ai chef sa te dai cu capul de pereti te dai cu capul de pereti. Make a living!

Hai, capul sus si la treaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bine ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 3 2008, 12:14 AM
Post #34

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Scorpi, ce imi place ce ai scris!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
leo
post Jun 3 2008, 09:02 AM
Post #35

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(Maàt @ Jun 2 2008, 11:34 PM) *
...Pai acum te-ai "imbolnavitara" si tu, esti una dintre noi, vezi, la tine scrie "contaminat"- te-ai molipsit de microbul eLady. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
...Leo ti-a prezentat cam ce ti-am zis si io. Doar ca in alte cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Leo,pls, sa imi zici si mie cum ai ajuns tu pe elady ca ma minca aporia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pai maat...indemanare, calm, precizie.

tot timpul am fost atras de psihologie si am mers si in facultate, chiar si la master la simpozioane, parte din ele la psihologie. Chiar si lucrarea mea de licienta din facultate era mai mult de psihologie decat economie (am terminat management financiar contabil). se referea la negocierea in contextul international, unde am descris eu tehnici si tactici de negociere si un capitol facut doar de manuta mea cuprinzand metode de manipulare in negociere. dar asta este istorie.

deci, aveam de realizat o lucrare pentru o sesiune stiintifica pe care o intitulasem "Legile atractiei dintre sexe", sper sa mi-o recupereze astia de pe hardul pe care l-am dat la reparatie, si am intalnit un articol care imi oferea o linie directoare pe elady. de acolo am descoperit si forumul si am stabilit primele contacte cu voi.

QUOTE(scorpirescu @ Jun 3 2008, 12:50 AM) *
. Traieste intai, fata tatii, spala-ti numai sosetele tale,

ba asta sa nu o faca. sa ia exemplul meu ca vine prietena special sa le bage la masina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post
angeldust
post Jun 3 2008, 11:57 AM
Post #36

Musafir

Leo cu ultima replica trebuie sa admit ca m-ai dat gata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu care te credeam un barbat dintr-o bucata, cu coloana vertebrala and all the rest....si tu astepti prietena sa vina special sa iti bage sosetele in masina? That stinks man! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La propriu si la figurat!

+Quote Post
kary_pink
post Jun 3 2008, 12:02 PM
Post #37

Musafir

Eu consider ca 20, 30, 40, etc... cand nu mai ai pentru ce sta langa partener si mai ales cand sentimentele te parasesc trebuie sa-ti vezi de drumul tau. Cu atat mai usor o poti face la 20 cand nu ai un act de casatorie si copii la mijloc.

Leo eu prefer sa cred ca ai glumit pentru ca altfel e jale sa ma gandesc ca exista barbati care inca vad femeia ca pe o sclava/gospodina si e jale si pentru tine ca barbat sa astepti sa ''ti se imputa sosetele'' pana apare iubita!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
lil'lee
post Jun 3 2008, 03:23 PM
Post #38

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,993

scorpirescu...ai dreptate.il insel...psihic.ca fizic nu am gresit cu absolut nimic niciodata...spre deosebire de el...dar nu are rost sa il mai condamn.eu am gresit ca am trecut cu vederea

+Quote Post
Diana.
post Jun 3 2008, 06:36 PM
Post #39

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Show must go on! Traieste-ti viata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
leo
post Jun 3 2008, 11:32 PM
Post #40

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(angeldust @ Jun 3 2008, 12:57 PM) *
Leo cu ultima replica trebuie sa admit ca m-ai dat gata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu care te credeam un barbat dintr-o bucata, cu coloana vertebrala and all the rest....si tu astepti prietena sa vina special sa iti bage sosetele in masina? That stinks man! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La propriu si la figurat!

pai angel si eu ii spal vasele si mi se pare cea mai mare pedeapsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))

QUOTE(kary_pink @ Jun 3 2008, 01:02 PM) *
Leo eu prefer sa cred ca ai glumit pentru ca altfel e jale sa ma gandesc ca exista barbati care inca vad femeia ca pe o sclava/gospodina si e jale si pentru tine ca barbat sa astepti sa ''ti se imputa sosetele'' pana apare iubita!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

a...nu e nici o problema ca nu astept mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 06:12 PM