![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 4 2008, 01:54 PM
|
|
Musafir |
Vai, cum de mi-a scapat mie inghetata cu pricina. E inadmisibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Althe, ma bucur pentru voi si sa ne tii la curent cu ce-ti cumperi de acolo. Daca acolo e stand Artdeco, inseamna ca inca se mai importa produse de la firma asta in tara. Ia sa ma interesez eu. Mama mama, ce li se potriveste craiovenilor. La noi fuse o repriza de hlizit in birou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca n-am de ce sa ma plang. |
|
|
|
Jun 4 2008, 02:01 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Vai, cum de mi-a scapat mie inghetata cu pricina. E inadmisibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pt ca are zahar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 02:52 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ah, si io ma topesc dupa ea... dupa toate inghetatele din gama respectiva, de altfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Anul trecut aduceau la un chios aici, dar acum nu mai au decat Amicii si Napoca. PS: Ati vazut ciocolata cu chilli (ardei iute)? au scos si Heidi si Lindt. Eu am cumparat una, dar n-am apucat sa ma infig intransa. De fapt am evitat-o ca are 50% concentratia de cacao. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 02:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Woaaa!! Ce bine suna!! Trebuie sa achizitionez si eu asa ceva!
|
|
|
|
Jun 4 2008, 03:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mi-e somn! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
as vrea sa dorm... si numai vremea asta nenorocita e de vina.... si nu am chef sa desenez nici o pista... de ce nu le deseneaza ei? ce is pistele mele? alerg io pe ele?? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 4 2008, 03:07 PM
|
|
Musafir |
Lindt are de-aia cu chili si cu 70% cacao. Are de fapt multe cu un start de magiun la mijloc si 70% cacao. Pe mine m-au deziluzionat complet. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 03:10 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
va salut pe fuga (nu mai am net acasa si nici nu m-am instalat in noua home) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) walpu, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar sunt sigura ca va fi bine pana la urma (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 03:46 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Imi vine sa rad caci s-a intamplat 2 ani la randul sa mearga la inspectorat parintii sa ma ceara inapoi la clasa, cu petitii si alte chestii, in conditiile in care numai mi se schimba catedra. Sa-ti mai spun ca asta a intaratat persoana din inspectorat responsabila sa nu-mi mai permita sa prestez unde sunt, deci totul la nivel inalt. E si un payback pt cineva care m-a introdus in toata chestia asta, pt ca ura si invidia sunt mai presus de orice, deci nu neaparat ca sunt eu. (aroganta si manipulatoare, totusi, dupa spusele respectivei) A luat o clasa dintre ale mele si copiii n-au facut altceva jumatate de semestru sa se planga de ce a plecat teacher. Plus, plus, plus... Cica oriunde, dar nu unde sunt acum. Jocurile au fost facute. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ras de plans (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) payback-ul asta poate fi un rezultat al unui soi de invidie? e femeie aia care-ti poarta sambetele? oricum daca poti sa schimbi ceva fa-o daca nu, pana la urma copii care te vor avea indiferent de scoala vor fi norocosi. si-o sa sfarsesti si tu cu zambetul pe buze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 4 2008, 05:13 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Am aflat ca prietena mea isi ia concediu in aceiasi perioada ca mine, dar ca merge in Turcia si nu-si mari sanse sa-si schimbe destinatia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu sunt tare setata pe Croatia si delco prinsa de turcaleti. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
|
Jun 4 2008, 05:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Aaaa eu nici macar nu stiu cand am concediuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am plecat acasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 16th November 2025 - 11:31 AM |
|
|